ζωδια για ελευθερους Πεμπτη 08/10

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

 

ζωδια για ελευθερους Πεμπτη 08/10

κριός

Έχετε την επιθυμία να κρατήσετε όλες τις ερωτικές σας επαφές ελαφριές σήμερα . Μπορείτε φυσικά ακόμα να φλερτάρετε ενώ ταυτόχρονα βρίσκεστε σε διαδικασία γνωριμίας με κάποιο άτομο, όμως κρατήστε τα πάντα σε άνετο και προς το πιο φιλικό τόνο. Αφήστε τις πιο σοβαρές κουβέντες για το είδος της σχέσης για αργότερα.

 

ταύρος

zodia-taro-45

Κάποιος πολύ κοντινός , ή ακόμα και κάποιος για τον οποίο νιώθετε πολλά, φέρετε παράξενα τώρα τελευταία. Λες και δεν είναι ο εαυτός του; Τι να συμβαίνει άραγε. Μπορεί να είναι ερωτευμένος μαζί σας; Είναι και αυτό μία πιθανότητα που δεν γίνεται να αποκλείσετε. Μάλιστα για να είστε σίγουροι, καλύτερα να περιμένετε δυο τρεις ημέρες ακόμα, και αν εξακολουθεί κάθε φορά που σας βλέπει να συμπεριφέρεται αλλόκοτα, τότε καλό θα ήταν ίσως να του πείτε το πως αισθάνεστε για αυτόν εσείς.

 

δίδυμοι

Η ικανότητα που έχετε να διαβάζετε μια κατάσταση θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα. Αλήθεια αυτός ο γλυκός σερβιτόρος που έχετε βάλει στο μάτι είναι ευγενικός με τους πάντες ή τελικά είναι η παρουσία σας που τον μεταμορφώνει; Για να σιγουρευτείτε βρείτε αποδείξεις τόσο στην γλώσσα του σώματος , όσο και στις λέξεις του. Αφού λοιπόν δείτε τα στοιχεία σας θα γνωρίζετε και το τελικό σκορ σας.

 

καρκίνος

Για πιο λόγο κρύβεστε; Είναι ώρα να βγείτε από το καβούκι σας και να δείξετε στον κόσμο την πραγματική ομορφιά σας. Ακόμα και αν αισθάνεστε κάπως ντροπαλοί ακόμα , μπορείτε τουλάχιστον να ανοιχτείτε λιγάκι προς τους άλλους. Ίσως ξαφνιάσετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό όταν συνειδητοποιήσετε ότι ευχαριστιέστε το να είστε το κέντρο του ενδιαφέροντος , έστω για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα. Οπότε βγείτε έξω και παίξτε…

 

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

λέων

Μαζέψτε όλη την παρέα σας και κανονίστε μια καυτή νύχτα έξω. Βάλτε τον καθένα από εσάς να επιλέξει ένα μέρος και περάστε από το απόγευμα και ύστερα την ώρα σας πηγαίνοντας από το ένα μέρος στο άλλο. Όταν μία όμορφη παρουσία σε κάποιο από αυτά τα μπαρ σας ρωτήσει για τα μετέπειτα σχέδια σας, καλέστε τον ή την μαζί σας στον επόμενο προορισμό σας,. Στο τέλος της νύχτας το πιθανότερο είναι να βρεθείτε με αρκετά μεγαλύτερη σε άτομα παρέα….

 

παρθένος

Η σημερινή σας ημέρα η θα είναι καταπληκτική ή ακριβώς το αντίθετο. Ευτυχώς που έχετε λέγειν για το ποια κατεύθυνση τελικά θα ακολουθήσει. Απλά από τα μέσα της καρδιάς σας επιλέξτε την να βγει σπουδαία και αυτό ακριβώς θα συμβεί. Και στο κάτω κάτω αφού μπορείτε να επιλέξετε γιατί να διαλέξετε τον αρνητισμό;

 

ζυγός

Έχετε πάρα πολλές έγνοιες στο μυαλό σας σήμερα και ίσως μία κουβέντα με τον πιο έμπιστο φίλο σας να πρέπει να είναι σίγουρα στο πρόγραμμα σας. Είστε πολύ τυχεροί που έχετε τόσο ισχυρές διασυνδέσεις καθώς επίσης και τη δυνατότητα να μοιράζεστε τον εσώτερο εαυτό σας με τα κοντινά άτομα της ζωής σας. Το σύστημα υποστήριξης σας λοιπόν(δηλαδή οι φίλοι σας) βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε όλες τις καλές και τις κακές στιγμές της ζωής σας. Μην το ξεχνάτε.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-taro-astra

 

σκορπιός

Πριν πείτε ναι σε μία ασυνήθιστη κατάσταση, πρώτα κάντε την έρευνα σας ώστε να ξέρετε που ακριβώς πάτε να εμπλέξετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Αν για παράδειγμα το άτομο που σας ζητάει να πάτε για δείπνο μαζί σήμερα το βράδυ είναι κάπως περίεργο και παράξενο, τότε φροντίστε να τους κάνετε έναν επιτόπιο έλεγχο με έναν καταιγισμό ερωτήσεων. Ακόμα και αν σας απαντήσουν άνετα σε όλα, φροντίστε να κάνετε αργότερα όταν θα είστε μόνοι μια περαιτέρω έρευνα, και αν δεν βρείτε τίποτα το ασυνήθιστο ή το τραγικό στη ζωή τους, τότε δεχτείτε με ευχαρίστηση την πρόταση τους για έξω. Απλά πείτε τους ότι θα τους απαντήσετε λίγο πιο μετά και ακριβώς αυτό θα κάνετε.

 

τοξότης

Μία ασαφής κατάσταση που σχετίζεται με ένα άτομο που ίσως θα μπορούσατε να κάνετε κάτι μαζί του ή της ερωτικά, σας αφήνει στο σκοτάδι μη γνωρίζοντας τι ακριβώς να κάνετε μετά. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση σας εδώ; Μήπως πρέπει να πιέσετε την κατάσταση λίγο περισσότερο ή μήπως είναι καλύτερα να απομακρυνθείτε. Ειλικρινά, η απάντηση βρίσκεται στο χέρι σας. Τι ακριβώς νιώθετε και επιθυμείτε να κάνετε; Αυτή είναι η απάντηση σας.

 

αιγόκερως

Η επικοινωνία είναι κάτι το εύκολο για εσάς αυτό το χρονικό διάστημα και έχετε τη δυνατότητα πραγματικά να μιλάτε και να εκφράζετε ακριβώς αυτό που σκέφτεστε στο μυαλό σας. Δεν υπάρχει κανείς λόγος για να κάνετε περιστροφές γύρω από το θέμα σας λοιπόν. Έτσι αν θέλετε να ζητήσετε από κάποιον ή κάποιαν να βγείτε έξω μαζί, εμπρός πλησιάστε τους και ζητήστε τους να βγουν έξω μαζί σας σήμερα το βράδυ.

 

zodia-zvdia-75

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

υδροχόος

Δοκιμάστε μία δημιουργική μέθοδο σχετικά με τον τρόπο που θα πλησιάσετε το άτομο του ενδιαφέροντος σας σήμερα. Στέλνοντας πχ ένα ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο κάνει ρήμα στις καταλήξεις του θα εντυπωσιάσει τον έρωτα σας, ιδίως αν λατρεύει την ποίηση και την λογοτεχνία.

ιχθείς

Πιστεύετε ότι κάποιος που γνωρίζετε του αρέσετε όμως δεν είστε και απόλυτα σίγουροι. Βλέπετε αυτό το διάστημα δεν μπορείτε να διαβάσετε τόσο καλά τους γύρω σας και τα μηνύματα που σας στέλνει αυτό το συγκεκριμένο άτομο είναι ανάμεικτα. Έτσι για να σιγουρευτείτε δώστε του ή της μερικές ημέρες καιρό και βλέπετε μετά αν όντως το ένστικτο σας ήταν αληθινό.