ζωδια για Ελευθερους Τεταρτη 14/10

oneira-psyxiki-ygeia

ζωδια για Ελευθερους Τεταρτη 14/10

ζωδια κριός

Νιώθετε πως θέλετε να αφήσετε απ’ έξω όλες αυτές τις κοινωνικές πτυχές της σχέσης σας και να προχωρήσετε απευθείας στην ουσία του ζητήματος. Καλό θα ήταν όμως να μην βιάζεστε, αλλά να ζείτε το τώρα και κάθε στιγμή που αυτό σας προσφέρει μιας και είναι αρκετά σημαντικές. Αν θέλετε να το κατανοήσετε από την σκοπιά σας, θεωρήστε ότι έτσι ρίχνετε γερά θεμέλια ώστε να οικοδομήσετε το κτίσμα που θέλετε πάνω σε αυτά. Πάρτε τον χρόνο σας και απολαύστε την κάθε ημέρα.

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Όταν σας ενδιαφέρει κάποιος δείξτε του και λίγη στοργή κάνοντας χρήση του ίδιου σας του σώματος. Δοκιμάστε την επόμενη φορά που θα δείτε τον έρωτα σας, να του αγγίξτε απαλά το χέρι, όταν τον η την χαιρετήσετε. Θα δείτε ότι ακόμα και ένα τόσα δα άγγιγμα μπορεί να ξυπνήσει ένα μεγάλο ερωτικό πάθος μέσα τους.

ζωδια δίδυμοι

Αφιερώστε λίγη από την ώρα σας για να βάλετε τις πιο κοινωνικές πτυχές της ζωής σας σε κάποια σειρά. Ταξινομήστε τους λογαριασμούς σας, βάλτε πλυντήριο, και καθαρίστε το διαμέρισμα σας. Αυτές οι πράξεις δεν είναι φυσικά κάτι το συναρπαστικό, όμως με το να τις κάνετε και να τις βγάλετε από την ατζέντα αυτομάτως σημαίνει περισσότερος ελεύθερος χρόνος για διασκέδαση και φλερτ.

ζωδια καρκίνος

Μπορεί να αισθανθείτε έντονα σπιτόγατος αυτές τις ημέρες. Καλό θα ήταν να αναλαμβάνετε κάποια μικρά έργα τα οποία μπορείτε να φέρετε εις πέρας και έπειτα να ξεκουράζεστε. Από την στιγμή που έχετε φτιάξει το σπίτι σας άνετο και φιλόξενο είναι λογικό να θέλετε να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας εκεί. Οπότε κλείστε ραντεβού με το αγαπημένο σας βιβλίο και μην κάνετε τίποτα το πιο δραστικό από τον γεμίσετε ξανά την κούπα σας με τσάι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια λέων

Από την στιγμή που νιώθετε ότι δεν εισπράττετε τα αποτελέσματα που θέλατε, τότε ήρθε η ώρα να αναδιοργανώσετε τις μεθόδους σας. Ρωτήστε τον πιο τυχερό σε θέματα αγάπης φίλο σας και ζητήστε του να σας πει τις τακτικές που ακολουθεί. Μεταποιήστε τις ιδέες αυτές σύμφωνα με τον χαρακτήρα σας και σύντομα θα βρεθείτε με ένα αρκετά γεμάτο κοινωνικό πρόγραμμα.

ζωδια παρθένος

Ώρα για συγύρισμα, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά. Ξεχωρίστε τους ανθρώπους και τα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας και διαχωρίστε τα σε αυτά που σίγουρα θέλετε να υπάρχουν τριγύρω σας και σε εκείνα που δεν καίγεστε κιόλας. Κρατήστε οτιδήποτε σας είναι υπέρ σημαντικό στον συναισθηματικό σας τομέα και ξεφορτωθείτε τα υπόλοιπα. Αν υπάρχει κάποιος ήδη που δεν σαν κάνει να περνάτε καλά και να γελάτε τότε ήρθε η ώρα να του ή της πείτε αντίο οριστικά αυτή την φορά.

ζωδια ζυγός

Έχετε τον τρόπο σας ώστε να μετατρέπετε ακόμα και την πιο βαρετή εργασία σε κάτι το ενδιαφέρον. Αν μπείτε στον πειρασμό να αποφύγετε μία εργασία που σχετίζεται με το διαδίκτυο καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε μιας και θα καταφέρετε να κάνετε κάποιες σπουδαίες προσωπικές γνωριμίες με λαμπρές προσωπικότητες καθώς και να γνωρίσετε νέα φλερτ, και όλα αυτά κερδίζοντας και πόντους στην δουλειά σας.

zvdia-zwdia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια σκορπιός

Μήπως θεωρείτε την λεκτική διαμάχη ως κάτι το διασκεδαστικό; Νιώθετε την ανάγκη να εμπλακείτε με κάποιον σε μία προφορική μάχη για το ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι πάνω σε κάποιο θέμα; Τότε ψάξτε για κάποιον που μέσα στην έννοια του ρομαντικού έχει εντάξει και τις προφορικές διαμάχες. Πιστέψτε με τη στιγμή που ξεμείνατε από λέξεις και επιχειρήματα τότε θα ξέρετε πως το άτομο που διαφωνεί μαζί σας είναι το ένα και το μοναδικό.

ζωδια τοξότης

Μετά από ένα τέλειο ραντεβού το να περιμένεις τηλεφώνημα από τον άλλο μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα. Οπότε αντί να πάθετε νευρικό κλονισμό κοιτάζοντας το τηλέφωνο καλύτερα να το ρίξετε στη δουλειά ή να πάτε για ένα μακρύ περίπατο. Την στιγμή που θα σας τηλεφωνήσει θα μπορέσετε επιτέλους να ηρεμήσετε.

ζωδια αιγόκερως

Ένας φίλος θα σας προτείνει ένα καινούριο σάιτ γνωριμιών στο ίντερνετ και εσείς θα είστε λίγο επιφυλακτικοί. Περάστε λίγη ώρα και τσεκάρετε το , αν όλα σας φαίνονται εντάξει τότε κάντε μια δοκιμή. Στο κάτω κάτω τι έχετε να χάσετε; απολύτως τίποτα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος

Κάποιος που θεωρούσατε ότι είχε ακριβώς τις ίδιες απόψεις ζωής με εσάς τελικά φανερώνεται ως διαφορετικός. Εξετάστε το θέμα με ελαφριά την καρδιά και δείτε σε ποιους ακριβώς τομείς διαφέρετε και κατά πόσο πολύ; Ποιος ξέρει μπορεί οι διαφορές σας αυτές να μην είναι και τόσο μεγάλες ώστε να μην πετύχει μια σχέση μεταξύ σας.

ζωδια ιχθείς

Οι φίλοι σας ξέρουν ότι μπορούν να στηρίζονται επάνω σας αφού γενικότερα σας αρέσει να βοηθάτε τους γύρω σας. Αν νιώθετε ότι κάτι σας πειράζει σε μία ερωτική σας σχέση αυτό το διάστημα , θυμηθείτε ότι οι φίλοι σας είναι εκεί να σας βοηθήσουν επίσης να λύσετε το πρόβλημα σας όπως ακριβώς κάνετε και εσείς για εκείνους. Επομένως μιλήστε τους για να δείτε τι συμβαίνει και τι θα κάνετε.