ζωδια για ελευθερους Τριτη 06/10

zwdio-tayros-ekdikisi

ζωδια για ελευθερους Τριτη 06/10

ζωδια κριός

Μία απλή γνωριμία που κάνετε με ένα άτομο τώρα τελευταία θα αποκαλύψει τα αισθήματα που τρέφει για εσάς σήμερα , και προς έκπληξη σας θα δείτε πως και εσείς είστε κάπως τσιμπημένοι με το άτομο αυτό. Μπορεί , λογικά να αναρωτηθείτε γιατί δεν προσέξατε το εν λόγω άτομο νωρίτερα; αλλά σας συμβουλεύω καλύτερα να μην επικεντρωθείτε στο τι ή τι δεν κάνατε στο παρελθόν. Επικεντρωθείτε αντί αυτού στο αν τελικά αυτό το άτομο έχει μια θέση στη μελλοντική σας ζωή και τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει μελλοντικά…

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Όποια και αν είναι η μέθοδος που ακολουθείτε στα ερωτικά σας, συνεχίστε να την ακολουθείτε μιας και αυτή την εποχή , είστε πιο ερωτικοί από ότι έχετε υπάρξει ουδέποτε σε όλη σας τη ζωή ! Είναι πλέον αδύνατον να πάτε οπουδήποτε δίχως να κάνετε τους άλλους γύρω σας να γυρίσουν και να σας χαζέψουν κυριολεκτικά. Για αυτό , καλού -κακού, έχετε πρόχειρο στην τσάντα σας ή στην εσωτερική τσέπη του σακακιού σας, έναν στυλό. Θα σας χρειαστεί τη στιγμή που κάποιος ή κάποιου από τους θαυμαστές σας θελήσουν και σας ζητήσουν το νούμερο του κινητού σας. !

 

ζωδια δίδυμοι

Τα σχέδια και τα πλάνα , πάνω στα οποία εργαζόσασταν τους τελευταίους αυτούς μήνες είναι έτοιμα να σας αποδώσουν τους καρπούς τους ξεκινώντας από σήμερα. Αυτό μεταφράζεται ως συναρπαστικά νέα ξεκινήματα και νέες εμπειρίες -γνωριμίες για εσάς. Είστε λοιπόν έτοιμοι να βρεθείτε κάτω από το φως της δημοσιότητας; Διότι πάρα πολύ σύντομα εκεί ακριβώς θα βρίσκεστε!…

 

ζωδια καρκίνος

Μήπως έχετε κολλημένη στο μυαλό σας μια αρκετά τρελή ιδέα που θέλετε να εφαρμόσετε στο ραντεβού σας, αλλά φοβάστε την αντίδραση του ή της συνοδού σας; Καλύτερα τότε , να τους συναντήσετε και να τους πείτε τι έχετε στο μυαλό σας ρωτώντας τους αν ενδιαφέρονται να σας συνοδέψουν στην τρέλα σας αυτή; Πιστέψτε το όταν λέω ότι η αντίδραση θα είναι εντελώς διαφορετική από το όχι που φοβάστε ότι θα ακούσετε ή από το γεγονός ότι θα τους απομακρύνετε. Βλέπετε θέλουν τόσο πολύ να περάσουν χρόνο δίπλα σας που είναι έτοιμοι ακόμα και να σας συνοδέψουν στο τρελό και παιχνιδιάρικο αυτό ραντεβού που σχεδιάσετε με μεγάλη ευχαρίστηση. Το να είναι μαζί σας κάνοντας ταυτόχρονα κάτι τρομερά διασκεδαστικό τους ακούγετε ιδιαίτερα δελεαστικό, είναι η αλήθεια…

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια λέων

Οι επιλογές που κάνετε όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις , είναι όντως αρκετά διαφορετικές από αυτές που κάνουν οι υπόλοιποι φίλοι σας. Όμως επειδή απλά είστε διαφορετικός σαν χαρακτήρας δεν μεταφράζεται αυτομάτως στο ότι εσείς κάνετε λάθος επιλογές. Αυτή η περίοδος της ζωής είναι αρκετά δύσκολη , αλλά μπορεί και να έχει την σωστή δόση ευχαρίστησης επίσης …. Οπότε βγείτε έξω και διασκεδάστε τον εαυτό σας. Να ξέρετε ότι δεν όχι μόνο δεν κάνετε κάτι λάθος αλλά πως τα κάνετε όλα περίφημα. !

 

ζωδια παρθένος

Είναι αρκετά πιθανόν να έχετε την ανάγκη του να βρεθείτε και να μιλήσετε σε έναν έμπιστο καρδιακό σας φίλο και να μοιραστείτε μαζί του κάποια μυστικά ή θέματα που είναι αρκετά σημαντικά για εσάς το διάστημα αυτό και σας αφορούν προσωπικά. Μην αμελήσετε λοιπόν την έντονη αυτή ανάγκη που αισθάνεστε μέσα σας. Βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο σήμερα και κανονίστε να κουβεντιάσετε. Μιλήστε ελεύθερα και πείτε κάθε τι που σας έρχεται στο μυαλό. Μόλις τελειώσετε την κουβέντα αυτή, θα δείτε που θα αισθανθείτε απαλλαγμένη από κάποιο βάρος που κουβαλούσατε τόσο καιρό μέσα σας, και έτοιμοι να αναλάβετε και πάλι δράση και να βιώσετε νέες καταστάσεις….

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια ζυγός

Ίσως βρείτε τον εαυτό σας μπλεγμένο σε μία περίεργη ερωτική κατάσταση που με τα σημερινά δεδομένα θυμίζει ρομαντική κωμωδία ασπρόμαυρου κινηματογράφου. Ευτυχώς που η διπλωματία και η γοητεία σας θα βοηθήσουν στο να εξομαλυνθούν κάποιοι παράγοντες που σχετίζονται με την κατάσταση αυτή. Και όπως πάντα όταν βρείτε τον τρόπο να τακτοποιήσετε αυτή σας την ερωτική σας ιστορία ή μπέρδεμα θα έχετε μία ακόμα ιστορία να λέτε στους φίλους σας όταν θα πίνετε μαρτίνι κοκτέιλ γελώντας…

 

ζωδια σκορπιός

Η λέξη ευελιξία είναι η λέξη κλειδί για τις ρομαντικές συναναστροφές τις δυο επόμενες ημέρες. Αν για παράδειγμα εσείς και το ραντεβού σας δεν μπορείτε να αποφασίσετε από κοινού, για το σε ποιο εστιατόριο θα βγείτε για φαγητό , ή για το ποια ταινία θα δείτε στον κινηματογράφο γιατί δεν αφήνεται τους φίλους σας να επιλέξουν για εσάς καλύτερα; Με το δείξετε ότι είστε ανοιχτόμυαλοι όσο αφορά τα μικρό πράγματα ή δυσκολίες της ζωής φανερώνεται στον άλλον ή την άλλη ότι είστε επίσης ανοιχτόμυαλοι όσο αφορά και πιο σοβαρά ζητήματα – κάτι που κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση στον σύντροφο σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης

Έχετε επεκτείνει σε τόση μεγάλη κλίμακα και καλύψει τόση μεγάλη απόσταση το δίκτυο κοινωνικών σας γνωριμιών που έχω την εντύπωση ότι έχετε ξεχάσει να τσεκάρετε και τις περιπτώσεις που υπάρχουν κοντά στο σπίτι σας …Τα άστρα δείχνουν ότι κάποιος ή κάποια κοντά στην οικία σας, ένας νέος γείτονας πχ, ή κάποιος λίγο πιο παλιός ξαφνικά γίνεται ιδιαίτερα ελκυστική/ελκυστικός για εσάς από σήμερα.

 

ζωδια αιγόκερως

Κάνετε φοβερή δουλειά στο να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται μοναδικοί και υπέροχα όταν είναι μαζί σας. Όμως τι γίνεται με τον ίδιο σας τον εαυτό; Είστε σίγουροι πως δεν καταναλώνεται όλο σας το δυναμικό πάνω στους ξένους και αφήνετε ακάλυπτο τον εαυτό σας στο τέλος; Σήμερα , είναι η ιδανική ημέρα να επικεντρωθείτε ακριβώς στο σημείο αυτό. Βρείτε έναν διασκεδαστικό- ξεκούραστο τρόπο να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Θα σας συνιστούσα άνετα να κανονίσετε ένα ραντεβού για πεντικιούρ ή να κλείσετε ραντεβού για μασάζ. Κάντε το και θα δείτε ότι όλες οι έγνοιες σας απλώς θα λιώνουν και θα εξατμίζονται καθώς το σώμα σας θα παίρνει αυτό που του αρμόζει.

zodia-zvdia-75

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος

Δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν, όμως σίγουρα μπορείτε να μάθετε από αυτό. Κλέψτε λίγο χρόνο σήμερα και αναλογιστείτε στα μαθήματα ζωής που λάβατε το διάστημα αυτό , και το τι το παρελθόν πρόσθεσε ως σοφία και γνώση επάνω σας και μετά βρείτε μια μέθοδο να εφαρμόσετε την ουσία των μαθημάτων αυτών στην τωρινή καθημερινότητα σας. Τέλος , βγείτε εκεί έξω και εφαρμόστε τα πάντα στην πράξη!!

 

ζωδια ιχθείς

Περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας σήμερα με το να διαβάσετε λίγη ερωτική ποίηση. Αν μάλιστα το διάβασμα γίνει η αιτία να σας έρθει έμπνευση αξιοποιήστε την και γράψτε κάτω το δικό σας ποίημα που φυτρώνει στην καρδιά και το μυαλό σας. Αν θέλετε λίγη ακόμα ώθηση στο να μπορέσετε να ξεπεράσετε το όποιο αρχικό τρακ και να αρχίσετε την συγγραφή τότε απλά κλείστε τα μάτια σας και διανοητικά φέρτε την εικόνα του ατόμου το οποίο έχετε ερωτευθεί το διάστημα αυτό, μετά νιώστε τα αισθήματα που σας προκαλεί η εικόνα του και αφήστε ελεύθερο τον εγκέφαλο σας να τα μεταφράσει σε λέξεις που εσείς θα καταγράφετε παράλληλα σε ένα τετράδιο….

zodia-zvdia-yy