ζωδια για ελευθερους 01/02 Δευτερα

ζώδια κριός

Μόλις βγήκατε από μια ομαδική σύγκρουση; Χρειάστηκαν  κότσια για να κάνετε αυτό που κάνατε, και πλέον έχετε πάρει το μάθημά μας για το πώς να επιλύσετε τέτοια προβλήματα όταν θα προκύψουν ξανά – και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα συμβεί αυτό! Ο καλύτερος τρόπος για να επιλύσετε ένα πρόβλημα, είναι να το εξετάζετε εξαρχής από την οπτική γωνία των άλλων εμπλεκομένων.

Αυτός ο τρόπος προσέγγισης θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, Αυτή με τη σειρά της θα σας βοηθήσει να επιφέρετε ευρύτερη ισορροπία μεταξύ του να είστε δογματικοί και να λειτουργείτε ομαδικά.

zodia-taro-45

 

ζώδια ταύρος

Οι επόμενες μέρες θα σας βρουν με πιο πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα βαρεθείτε ή θα αδρανήσετε. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να σκεφτείτε οράματα και ιδέες που θα σας κάνουν να στήσετε νέα σχέδια.
Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη και για πνευματική καλλιέργεια. Μπείτε στη νοοτροπία του τουρίστα και κάντε ένα πέρασμα από όσο πιο πολλά μουσεία μπορείτε, δείτε καλές ταινίες, βγείτε για φαγητό σε κάποιο ρεστοράν που σερβίρει πιάτα από μια χώρα που δεν έχετε επισκεφθεί. Μόνο καλό θα επιφέρει το να «ταΐσετε» το σώμα αλλά και το μυαλό σας με νέες εμπειρίες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζώδια δίδυμοι

Είχατε την αίσθηση ότι είχατε χάσει την ευκαιρία για μια ευκαιρία που παρουσιάστηκε, όμως αποδεικνύεται ότι κάνατε λάθος! Να περιμένετε σήμερα μια όμορφη έκπληξη που θα φέρει χαρά στη ζωή σας, ίσως και λίγο ρομάντζο.
Εντούτοις ο ενθουσιασμός θα είναι προσωρινός, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι να τον διατηρήσετε όσο γίνεται πιο πολύ και να αποκομίσετε όσο γίνεται πιο πολλά από την ευκαιρία. Ας έχετε στο βάθος του μυαλού σας ότι ίσως το σκηνικό αλλάξει εν ριπή οφθαλμού, γι’ αυτό μην επιτρέψετε να σας καταβάλει ο σκεπτικισμός. Θα είστε ανάμεσα σε φίλους, άρα ξέρετε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

 

ζώδια καρκίνος

Αν το περιβάλλον στο σπίτι έχει γίνει κάπως βαρύ, αντιμετωπίστε ως απόδραση τις εκπαιδευτικές ή επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Αντί να σας ακολουθούν τα προβλήματα όπου βρεθείτε, αφήστε τα εκεί που ανήκουν όταν κλείνετε την πόρτα του σπιτιού ώστε να αποφορτιστείτε και να εστιάσετε σε άλλα πράγματα. Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται για άρνηση αλλά για μέθοδο ελέγχου. Θα τα χειριστείτε όλα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και στον κατάλληλο χώρο. Να είστε σίγουροι ότι θα καταλάβετε πότε ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Μέχρι τότε, επιστρέψτε στη ζωή σας και φροντίστε να χαίρεστε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια λέων

Όποιος είχε κάποτε την ιδέα να συνδυάσει το φυστικοβούτυρο με μαρμελάδα, ήταν ευφυής! Σήμερα έχετε εσείς τη δυνατότητα να λειτουργήσετε με τέτοιου επιπέδου ευφυία. Το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει στον τέλειο συνδυασμό από τουλάχιστον δύο στοιχεία, που όταν ενωθούν δημιουργούν κάτι μαγικό! Αυτά τα στοιχεία μπορεί να είναι άνθρωποι, χρώματα, λέξεις, ακόμη και ρούχα.
Στην ουσία, τα υλικά που θα γίνουν το μέσο να μεγαλουργήσετε δεν έχουν καμία σημασία. Το μόνο που έχει σημασία, είναι ότι εσείς θα χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας!

 

ζώδια παρθένος

Ένα από τα πολύ δυνατά σας στοιχεία ανέκαθεν, είναι να είστε αυτοσαρκαστικοί. Αυτό το ατού σας θα σας βοηθήσει σήμερα να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί. Αρκεί μόνο να γελάσετε με τον εαυτό σας και μην σας καταβάλει αρνητική διάθεση αν κάνετε κάποιο λάθος. Ακόμη κι αν κάνετε γκάφα, μην προσπαθήσετε να την καλύψετε γιατί θα καταφέρετε μόνο να την χειροτερέψετε.
Περισσότερο από ποτέ, αυτή την εποχή είναι πολύ σημαντικό να δείτε τα γεγονότα και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα όπως είναι, όχι όπως θα θέλατε να είναι.

zwdia

ζώδια ζυγός

Αν περιμένετε ότι η σημερινή μέρα θα είναι υπέροχη, τότε η σημερινή μέρα θα είναι υπέροχη. Αν πάλι περιμένετε ότι σήμερα θα αποτύχετε… καταλαβαίνετε τη συνέχεια. Μην ξεχάσετε στιγμή ότι η οπτική σας είναι αυτή που θα καθορίσει κάθε κατάσταση, και όχι μόνο αυτό. Η δική σας οπτική θα μπορέσει να αλλάξει και την οπτική των ανθρώπων που σας περιβάλουν!
Φροντίστε να επιστρατεύσετε μπόλικη θετική ενέργεια, ειδικά αν πρόκειται να αντιμετωπίσετε κάποιον ανταγωνισμό. Η επίδειξη αυτοπεποίθησης είναι το πρώτο βήμα για να τρομάξει κατ’ αρχήν ο αντίπαλος αλλά και να αρχίσει να αμφιβάλει για τον εαυτό του.

 

ζώδια σκορπιός

Κάποιος για τον οποίο ενδιαφέρεστε, φαίνεται τελευταία να λειτουργεί με υπερβολική ευαισθησία. Παίρνει τα πάντα στραβά, αναμένει το χειρότερο, εκνευρίζεται και ταράζεται με το παραμικρό. Έχετε δείξει αρκετή υπομονή μαζί του, αλλά σήμερα η υπομονή σας ενδέχεται να φτάνει στα όριά της. Αυτό σημαίνει ότι διατρέχετε τον κίνδυνο να ξεσπάσετε απέναντί του αν πάλι εκφραστεί με λάθος τρόπο, κάτι που πιθανότητα θα τον κάνει να πέσει ακόμη πιο χαμηλά ψυχολογικά. Το πιο σοφό θα ήταν να κρατήσετε τις αποστάσεις σας μέχρι να βρει πάλι τον εαυτό του.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζώδια τοξότης

Οι φιλικές σχέσεις που έχετε επιλέξει στη ζωή σας γίνονται όλο και πιο σημαντικές, ως πηγή υγείας για την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας. Αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Οι φίλοι σας σάς αγαπούν και σας αποδέχονται για τον ατελή αλλά θαυμάσιο άνθρωπο που είστε. Φροντίστε να θέσετε ως προτεραιότητα να περνάτε όσο γίνεται πιο πολύ χρόνο με φίλους, μάλιστα αυτή την περίοδο καλό θα ήταν να υπερτερούν έναντι της σχέσης ή της οικογένειάς σας. Είναι η οικογένεια που έχετε επιλέξει και θα απολάμβαναν περισσότερο χρόνο μαζί σας.

 

ζώδια αιγόκερος

Σήμερα είναι μια μέρα που θα περάσετε πάρα πολύ όμορφο με πολλές διαφορετικές προσωπικότητες ανθρώπων – και όσο πιο διαφορετικές τόσο το καλύτερο! Το να μετέχετε σε ζωηρές συζητήσεις που θα ακούγονται πολλές διαφορετικές απόψεις, θα σας γεμίσει με ενέργεια που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη στο χτίσιμο σχέσεων αλλά και στο πέρασμα στο επόμενο στάδιο με το έτερό σας ήμισυ. Όμως εναπόκειται σε εσάς να αρχίσετε αυτή τη συζήτηση και μην σας πιάσουν οι ντροπές. Όταν αρχίσετε εσείς, θα δείτε ότι αρχίζει και η διασκέδαση!

zwdia-zodia-tarw

ζώδια υδροχόος

Είναι πολλά τα άτομα που βρίσκονται στο πλευρό σας και είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν κάθε στιγμή. Όμως το πρόβλημα είναι πως δεν πρόκειται για τους ανθρώπους που νομίζετε. Απομακρύνετε το βλέμμα σας από τα γνώριμα πρόσωπα και κοιτάξτε ποιοι έχουν ενταχθεί πιο πρόσφατα στη ζωή σας. Αυτοί θα σας κρατήσουν προσγειωμένους σήμερα και θα συμβάλουν στην αυτοπεποίθησή σας λίγο αργότερα στη μέρα, όταν θα προκύψουν κάποια θέματα. Οι συνήθεις σύμμαχοί σας είναι πάντα κοντά σας, όμως σήμερα δεν θα έχουν το χρόνο να αντεπεξέλθουν στην πρόκληση.

 

ζώδια ιχθύες

Νιώθετε ότι η καρδιά σας αυτή τη περίοδο είναι ανοικτή για νέα ξεκινήματα. Είστε έτοιμοι να βάλετε στην άκρη παλιές συνήθειες αλλά και τους παλιούς τρόπους που βλέπατε τα πράγματα. Και σίγουρα πρέπει να αποβάλετε τα απωθημένα! Το να προχωρήσετε μπροστά δεν σας έχει φανεί ποτέ ξανά τόσο εφικτό και δεν το έχετε νιώσει ξανά τόσο σωστό!
Όσο αφορά την καριέρα σας, σήμερα θα ζητήσετε από τους προϊσταμένους σας να σας πουν τους τρόπους ώστε να ανελιχθείτε. Θα θελήσετε να μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να επιτύχετε τους στόχους σας.
Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, συζητήστε με τους φίλους σας πώς μπορείτε να τους δείξετε πόσο νοιάζεστε γι’ αυτούς.

zwdia-3-zodia