ζωδια για ελευθερους 01/12 Τριτη

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

κριός

Η τεχνολογία μπορεί να μας λύνει τα χέρια όσο αναφορά τα καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις, όμως μην κάνετε το λάθος και αντικαταστήσετε την πρόσωπο με πρόσωπο επαφή με το άτομο που είστε ερωτευμένοι επιλέγοντας την ασφάλεια που σας δίνει η κρυψώνα του υπολογιστή σας. Ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα εδώ, εκτός διαδικτυακής σύνδεσης.

 

ταύρος

zodia-taro-45

Αν η ζωή είναι μία σκηνή παραστάσεων γιατί επιμένετε να είστε ο βοηθός στο catering αντί ο αστέρας του κινηματογράφου; Σήμερα σπάστε το κατεστημένο της καθημερινής σας ύπαρξης και γράψτε ένα σενάριο ζωής επάξιο βράβευσης. Μην ξεχάσετε φυσικά να προσθέσετε στην ιστορία σας και μία αρκετά καυτή ερωτική ρομαντική σκηνή.

 

δίδυμοι

Όταν πρόκειται για ζητήματα αγάπης, η πολύ σκέψη για το μέλλον κλπ, είναι ένας παράγοντας σίγουρου σαμποτάζ της σχέσης σας. Το να έχετε ένα σχέδιο προσέγγισης του ατόμου που σας αρέσει είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να κάνετε πλάνο κατάκτησης της ίδιας σας της μοίρας στον τομέα του έρωτα. Άλλωστε η πράξη σας αυτή είναι εκ φύσεως και αδύνατον να υλοποιηθεί αλλά και αποκλείεται να λύσει το θέμα των ερωτικών σας σχέσεων …

 

καρκίνος

Έχετε σιχαθεί την καθημερινή ρουτίνα της ζωής σας; Κάντε μια βόλτα στην άγρια πλευρά της ζωής σήμερα, με το να πράξετε κάτι που δεν θυμίζει διόλου τον χαρακτήρα σας. Για παράδειγμα ζητήστε από κάποια νέα γνωριμία σας να βγει μαζί σας ραντεβού δίχως να το πολύ αναλύσετε στο μυαλό σας. Ή πηγαίνετε για sky diving αν αυτό το νιώθετε λιγότερο επικίνδυνο από το πρώτο

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

λέων

Θεωρείτε ότι δεν πρόκειται με τίποτα να βρείτε ταίρι έχοντας να επιλέξετε ανάμεσα σε όχι και τόσο εμφανίσιμα και όχι και τόσο έξυπνα άτομα; Γιατί δεν ζητάτε από τους ανθρώπους που σας ξέρουν πλήρως ως χαρακτήρα να βρουν αντί για εσάς το ταίρι που σας ταιριάζει; Να είστε σίγουροι πως αποκλείεται οι φίλοι σας να σας κανονίσουν ένα άσχημο ερωτικό ραντεβού.

 

παρθένος

Μήπως τελικά οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικότερο ρόλο για εσάς από ότι η γενική εικόνα; Αν έχετε εμμονή με τα μικροπράγματα τότε πραγματικά χάνετε την ουσία ολόκληρου του πλάνου. Άλλωστε ο έρωτας δεν είναι επιστήμη

 

ζυγός

Το να συνδεθείτε με νέα πρόσωπα σήμερα είναι κάτι που βγαίνει αβίαστα από μέσα σας. Χρησιμοποιήστε την γοητεία σας και καθώς κουβεντιάζετε λοιπόν με τις νέες αυτές σας γνωριμίες , ανακαλύψτε τι είναι αυτό που κάνει τον καθένα να αναπηδά από χαρά. Να είστε σίγουροι ότι ήδη, κάποιοι από αυτούς σας βλέπουν ως άτομο που μπορεί κάποιος να στηριχθεί πάνω του και κάποιοι απλώς ακαταμάχητους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σκορπιός

Μία ασυνήθιστη αλλά μικρή λεπτομέρεια μπορεί να είναι το μοναδικό εμπόδιο που στέκει ανάμεσα σε εσάς και στην απόκτηση του έρωτα στην ζωή σας. Εντοπίστε λοιπόν την λεπτομέρεια αυτή και επιλύστε την με όλη σας την σοβαρότητα. Αν δεν αντιμετωπίσετε το ζήτημα αυτό σοβαρά πολύ φοβάμαι ότι θα συνεχίσετε να δειπνείτε μόνοι σας για αρκετό καιρό ακόμα.

 

τοξότης

Το να ανησυχείτε φαίνεται ότι έγινε το νέο σας χόμπι το τελευταίο αυτό διάστημα. Αντί λοιπόν να χαλάτε την διάθεση και να αγχώνεστε για θέματα που είναι πέρα από τον έλεγχο και τις δυνάμεις σας, γιατί δεν αξιοποιείτε τον χρόνο σας με το να απασχολήσετε τον εαυτό σας κάνοντας τα χόμπι που σας αρέσουν πραγματικά; Ένας δραστήριος τρόπος ζωής, δεν θα σας αφήσει καθόλου χώρο για αυτές τις αδιάκοπες αυτές φοβίες σας.

 

αιγόκερως

Με το να έχετε έναν ανέμελο τρόπο ερωτικής προσέγγισης απέναντι στο άτομο που σας ενδιαφέρει , μπορεί να κάνει το άτομο αυτό να σας θεωρεί κάπως επιπόλαιο ως χαρακτήρα. Μπορεί πάντα να είστε χαλαρός και να σκέφτεστε θετικά, χωρίς όμως να παρουσιάζετε μία έντονη ανώριμη ανεμελιά προς αυτόν που θέλετε να εντυπωσιάσετε τόσο πολύ εδώ και καιρό.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

υδροχόος

Ένα καυτό γεγονός θα κάνει την καρδιά σας να φλέγεται σήμερα. Είστε έτοιμοι για αυτό λοιπόν; Βάλτε στην άκρη όλες τις άλλες υποχρεώσεις σας , συμπεριλαμβανομένων και των εργασιακών , και αφιερώστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε σε αυτή την καινούρια επαφή σας.

 

ιχθείς

Με το να ακούσετε αποσπάσματα συνομιλιών θα καταλήξετε να καείτε στο τέλος. Μείνετε λοιπόν σε ότι γνωρίζετε άριστα και αφήστε αυτά που πήρε τυχαία το αυτί σας , από συζητήσεις άλλων, μιας και έχοντας μονάχα εν μέρη αποσπάσματα των συζητήσεων αυτών , θα οδηγηθείτε σε λάθος συμπεράσματα.

zwdia-agnh