ζωδια για ελευθερους 27/11 Παρασκευη

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

 

ζωδια κριός

Σήμερα θυμώνετε ακόμα και για τις πιο κουτές και ανόητες καταστάσεις. Τα επίπεδα του στρες στην εργασία σας είναι τρομερά υψηλά, και ο τρόπος αντίδρασης σας, μόνο υγιής δεν είναι. Έχετε υπόψη , ότι το άτομο που έχετε ερωτευτεί παράφορα, δεν πρόκειται να ανταποκριθεί στα συναισθήματα σας , όταν μετατρέπεστε ολοένα και περισσότερο κάθε ημέρα που περνά με τον   Χούλκ.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Μήπως κάθεστε επάνω από το τηλέφωνο περιμένοντας να χτυπήσει; Κοιτάζετε με τις ώρες το messanger για κάποιο μήνυμα από τον/την ξέρετε εσείς ποιον; Με το να ανυπομονείτε για την επικοινωνία αυτή, το μόνο που θα κατορθώσετε είναι να σπάσετε κυριολεκτικά τα νεύρα σας. Επομένως απασχολήστε τον εαυτό σας με κάποια άλλη δραστηριότητα η οποία απαιτεί την πλήρη συγκέντρωση σας σε εκείνην και πριν καν το καταλάβετε θα ακούσετε τον ήχο του τηλεφώνου σας ή τον ήχο του μηνύματος στο messanger σας.

 

ζωδια δίδυμοι

Τα πολύ δυνατά αισθήματα που κάποιος τρέφει για εσάς είναι έτοιμα να εκραγούν. Τι θα κάνετε λοιπόν για το ζήτημα αυτό; Θα τρέξετε μακριά να βρείτε κάλυμμα για να προστατέψετε τον εαυτό σας από την έκρηξη ή θα τρέξετε κατευθείαν προς αυτήν; Καλύτερα να αποφασίσετε γρήγορα, πριν η φωτιά αυτή εξαφανιστεί από το προσκήνιο.

 

ζωδια καρκίνος

Πιθανότατα σήμερα να έχετε τριβές με όσα πρόσωπα αντιπροσωπεύουν την δύναμη της εξουσίας στην προσωπική σας ιστορία. Παραμείνετε ήρεμοι και ρωτήστε έναν φίλο σας αν θέλει να συζητήσετε μαζί τους για την απογοήτευση που έχει επιφέρει επάνω σας το ζήτημα αυτό. Με το να αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση ασχολούμενοι με τα συναισθήματα σας είναι ένας ώριμος τρόπος επίλυσης του προβλήματος αυτού, που αποτρέπει την δημιουργία ανεπιθύμητων ξεσπασμάτων από την μεριά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια λέων

Με το να μάθετε κάτι καινούριο , υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθετε πιο κοντά στην καινούρια σας αγάπη. Επομένως κάντε μία λίστα με όλες τις δραστηριότητες που πραγματικά τρελαίνεστε να μάθετε : για παράδειγμα – σάλσα , τοξοβολία, ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο , kick boxing και κάντε το. Οι ομοϊδεάτες που θα γνωρίσετε εκεί θα συνδεθούν μαζί σας αυτομάτως.

 

ζωδια παρθένος

Είστε υπερβολικά κουρασμένοι ενώ έχετε κανονίσει να βγείτε σε ερωτικό ραντεβού; Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή να βρείτε μία μέθοδο προγραμματισμού του χρόνου σας, ώστε να μην είστε εντελώς εξαντλημένοι την στιγμή που βρίσκεστε μαζί με τον έρωτα σας. Για αυτό φροντίστε να έχετε πάντα πάνω σας δυναμωτικές μπάρες βιταμινούχας τροφής για τις στιγμές που το σώμα σας έχει χαμηλό αιματοκρίτη και φυσικά φροντίστε σε καθημερινή βάση να κοιμάστε αρκετές ώρες.

zwdia-agnh

ζωδια ζυγός

Σήμερα είναι ιδανική ημέρα , για να κάνετε μία αξιολόγηση όλων των προηγούμενων ερωτικών σχέσεων που είχατε. Είναι όλες τους υγιείς ή υπάρχουν κάποιες που είναι απλά μονόπλευρες; Κάντε επίσης μία λίστα με όσους από τους φίλους σας , σας κάνουν πάντα χαρούμενους και με όσους συνεχώς δυσανασχετείτε από τα συνεχή παράπονα και την ακατάπαυστη τους γκρίνια. Και αρχίστε να ξεριζώνετε όσα άτομα απλά δεν σας κάνουν καλό γενικά…

 

ζωδια Σαββατοκυριακο  α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος  

ζωδια Σαββατοκυριακο  γ μερος

ζωδια σκορπιός

Αισθάνεστε λες και ο εγκέφαλος σας κάηκε εντελώς και μείνατε δίχως έμπνευση; Είναι ώρα λοιπόν να αφήσετε το παιδί που υπάρχει μέσα σας , ελεύθερο. Κάθε μέρα από δω και πέρα , φροντίστε ώστε να αφιερώνεται κάποιο χρονικό διάστημα σε δραστηριότητες που λατρεύατε να κάνετε όταν ήσασταν μικρά παιδιά όπως πχ να ζωγραφίζετε ζώα, να κάνετε μία τέχνη, ή να τρώτε μπισκότα με γάλα. Επίσης δημιουργήστε και έναν κρυφό χώρο μόνο για εσάς και έναν πολύ ιδιαίτερο φίλο σας και περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας εκεί μαζί.

zwdia-fotia

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

ζωδια τοξότης

Το μονοπάτι που περπατάτε για να γίνετε ο καλύτερος στο ζήτημα της καριέρας, επηρεάζει και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, επομένως και τα ερωτικά σας.-δηλαδή την προσωπική σας αναζήτηση για την εύρεση της αδελφή ψυχής σας. Δώστε λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή και μην θέσετε πολύ υψηλά στάνταρ. Άλλωστε κανείς μας δεν είναι τέλειος, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου σας του εαυτού.

 

ζωδια αιγόκερως

Γιατί να ανησυχείτε για θέματα που είναι πέρα των δυνάμεων σας; Είναι μέσα στην φύση σας να ανησυχείτε για απροσδόκητα προβλήματα, όμως το να δυσφορείτε για το μέλλον είναι εντελώς αντιπαραγωγικό. Παραμείνετε συνεπώς στο τώρα και αντιμετωπίστε τα ζητήματα που έχετε τη δύναμη να ρυθμίσετε.

zwdia

ζωδια Σαββατοκυριακο  α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος  

ζωδια Σαββατοκυριακο  γ μερος

ζωδια υδροχόος

Λάβετε μία μποέμ στάση απέναντι στην προσέγγιση της αγάπης και μειώστε τα δράματα στο ελάχιστο βαθμό. Προτιμήστε να είστε απλά ένα ελεύθερο πνεύμα που προσδοκά με χαρά τον έρωτα από το να αποτελείτε έναν περίπλοκο λαβύρινθο όσο αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις

 

ζωδια ιχθείς

Το να δείχνετε κατανόηση στα προβλήματα του νέου σας φλερτ είναι μία αρκετά αξιέπαινη πράξη: όμως προσέξτε μην κάνετε τα δικά τους προβλήματα δικά σας στο τέλος. Με το να απορροφάτε την δυστυχία των άλλων εκτροχιάζεται την δική σας ευτυχισμένη πορεία ζωής

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

zwdia-3-zodia