ζωδια για ελευθερους 28/11 Σαββατο

noima-zwis

 

ζωδια κριός

Μήπως η σκηνή του φλερτ έχει αρχίσει να σας φαίνεται όλο και λιγότερο διασκεδαστική και να μοιάζει όλο και περισσότερο με την ερημιά από την γνωστή ταινία επιστημονικής φαντασίας Mad Max; Αν και αρκετά εμπόδια δείχνουν να κλείνουν συνεχώς το διάβα σας, εσείς καλύτερα να συνεχίσετε να επιμένετε ,μιας και όσο αφορά την αγάπη και τον έρωτα η επιμονή είναι αυτή που μπορεί να σας ανταμείψει στο τέλος με τον έρωτα της ζωής σας.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Ένας πιστός σας φίλος ίσως πάει την σχέση σας προς τον ρομαντισμό. Αν νιώθετε και εσείς το ίδιο, τότε αφήστε τα πράγματα να πάρουν την φυσική τους πορεία. Αν όμως προτιμάτε να κρατήσετε την σχέση αυτή πλατωνική, τότε καλύτερα να μιλήσετε σήμερα κιόλας πριν τα αισθήματα του φίλου σας μεγαλώσουν, και  καταλήξετε στο να τον πληγώσετε.

 

ζωδια δίδυμοι

Αν και είστε γενικότερα συνηθισμένοι στις ερωτικές απογοητεύσεις , τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα. Οπότε δώστε στο φρέσκο αυτό πρόσωπο που μπήκε ξαφνικά στην ζωή σας, το δικαίωμα της αμφιβολίας. Άλλωστε δεν ισχύει πως όποιος σας φλερτάρει έχει και κρυφή ατζέντα . Θα σας κάνει καλό να εμπιστευτείτε και πάλι.

ζωδια Σαββατοκυριακο  α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος  

ζωδια Σαββατοκυριακο  γ μερος

zodia-astra-tarot

ζωδια καρκίνος

Όποιος σας έχει καλέσει σήμερα σε κάποιο πάρτι , είναι τρομερά τυχερός. Η ικανότητα σας να γοητεύετε τα πλήθη είναι συνεχώς στα ύψη το διάστημα αυτό. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το χάρισμα σας και πλησιάστε αυτή την όμορφη παρουσία που βάλατε στο μάτι από την στιγμή που μπήκατε στο χώρο του πάρτι …

 

ζωδια λέων

Μπορεί ο τρόπος σκέψης σας να είναι πως τα πράγματα είτε είναι μαύρα είτε άσπρα, όμως όσο αφορά τον τομέα του έρωτα θα σας συμβούλευα να αλλάξετε την αντίληψη αυτή. Βλέπετε στον έρωτα θα χρειαστεί να αποδεχθείτε πως οι όποιες διαμάχες υπάρχουν δεν είναι ούτε μαύρο ούτε και άσπρο, αλλά επί τον πλείστον γκρίζες- απλά κάποιες συμβαίνει να είναι πιο γκρίζες από τις υπόλοιπες.Αυτό είναι όλο

ζωδια Σαββατοκυριακο  α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος  

ζωδια Σαββατοκυριακο  γ μερος

zwdia-zodia-tarw

ζωδια παρθένος

Μάλλον ήρθε η στιγμή για να ξεκινήσετε την αναζήτηση της αδελφής ψυχής σας. Κάντε μια ενδοσκόπηση και αναζητήστε αυτά που λείπουν στον εσώτερο εαυτό σας. Ίσως ο εαυτός σας χρειάζεται έναν μεγαλύτερο σκοπό ύπαρξης , ώστε να μην θεωρεί ανούσια την ζωή του πάνω σε αυτόν τον μικρό μπλε βόλο του σύμπαντος που αποκαλούμε πλανήτη Γη.

 

ζωδια ζυγός

Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζετε αν επιθυμείτε την αρμονία ως συστατικό των ερωτικών σας σχέσεων. Αν το τωρινό σας φλερτ σας έχει να κάνει περισσότερο με το δράμα από ότι με την ηρεμία, ίσως να σας ελκύουν τα προβλήματα και οι μπελάδες. Επομένως αναθεωρήστε λίγο την λίστα αξιών σας και δείτε αν τελικά επιθυμείτε να εμπλακείτε με ένα άτομο όπως το φλερτ σας αυτό

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριοςταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτηςαιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια σκορπιός

Αποφασίστε αν είστε έτοιμοι να πάτε την εν λόγω ερωτική σας σχέση ένα βήμα προς τα πάνω. Πριν όμως βιαστείτε να αποφασίσετε, κάντε πρώτα μία λίστα καταγράφοντας όλα τα υπέρ και όλα τα κατά αυτής σας της σχέσης. Μόλις λοιπόν κατανοήσετε ποιο είναι το μονοπάτι που πρέπει να επιλέξετε, τότε το αποτέλεσμα της απόφασης σας δεν θα είναι και τόσο απρόβλεπτο.

 

ζωδια τοξότης

Η αναλυτική πλευρά του χαρακτήρα σας , βγαίνει σήμερα στην επιφάνεια καθώς θα προσπαθήσετε να θέσετε σε λειτουργία την λογική σας για να επιλύσετε μία αρκετά μπερδεμένη ερωτική κατάσταση. Με τους ανθρώπους βλέπετε το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο προβλέψιμο, όπως το αποτέλεσμα επίλυσης μαθηματικών προβλημάτων. .Πιθανότατα να έχετε ελλειπή στοιχεία στα χέρια σας, γεγονός που σας εμποδίζει από το να πάρετε τις απαντήσεις στα ερωτήματα σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια αιγόκερως

Το να είστε μία κοινωνική πεταλούδα μπορεί να γίνει αρκετά κουραστικό, ιδίως αν δεν αφιερώσετε και λίγο ποιοτικό χρόνο αποκλειστικά στον ίδιο σας τον εαυτό. Για αυτό και σήμερα κάντε ακριβώς αυτό. Επισκεφθείτε λοιπόν ένα σπα και περάστε μια ολόκληρη ημέρα ξεκούρασης και διαλογισμού. Με το που αναζωογονηθείτε λοιπόν, τότε απλά θα είστε πανέτοιμοι για πάρτι και έντονη κοινωνική διασκέδαση -καλοπέραση.

 

ζωδια υδροχόος.

Ετοιμαστείτε για αρκετές αναπηδήσεις κατά μήκος της διαδρομής. Ωστόσο όσο είστε διατιθέμενοι να προσαρμοστείτε και να αποδεχθείτε την αλλαγή, τόσο πιο εύκολη η διαδρομή αυτή θα γίνεται. Με το να παραμείνετε προσκολλημένοι στους παλιούς σας τρόπους , δεν θα πετύχετε απολύτως τίποτα , για αυτό δώστε την ευκαιρία στους άλλους να σας δείξουν κάποιες νέες μεθόδους προσέγγισης και δράσης στον τομέα των ερωτικών.

 

ζωδια ιχθείς

Μην σκεφτείτε καθόλου την δουλειά σας, αλλά επικεντρωθείτε απόλυτα στην διασκέδαση σήμερα.. Τηλεφωνήστε λοιπόν στον έρωτα σας και πηγαίνετε τον/την μια απρόσμενη εκδρομή , ενώ έπειτα αφιερώστε αρκετό ποιοτικό χρόνο αποκλειστικά σε εσάς.

zodia-zvdia-75