ζωδια για ελευθερους 30/11 Δευτερα

teleies-gynaikes

 

ζωδια κριός

Το να εντυπωσιάζει κανείς του άλλους δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Σήμερα όμως θα διαπιστώσετε πως οι πάντες κυριολεκτικά κρέμονται από τα χείλη σας. Προσφέρετε βλέπετε διορατικότητα και έμπνευση σε όσους τις χρειάζονται περισσότερο από ποτέ, γεγονός που μετατρέπει τον τρόπο επικοινωνίας σας με τον άλλο σε βασιλικό.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Λόγια, λόγια , λόγια. Συνήθως το χαρακτηριστικό της έντονης φλυαρίας σας , έχει ως αποτέλεσμα να σπάνε κάπως τα νεύρα των φίλων σας. Σήμερα όμως , αυτό το έντονο επικοινωνιακό σας χαρακτηριστικό, πρόκειται να σας αποδώσει καρπούς. Οι γύρω σας θα εντυπωσιαστούν από την χαρακτηριστική σας φλυαρία και το τέλειο της υπόθεσης είναι πως το άτομο που βλέπετε ερωτικά εδώ καιρό σήμερα θα σας προσέξει επιτέλους μιας και είναι αδύνατον να μην εντυπωσιάσατε τελικά και αυτόν/αυτήν.

 

ζωδια δίδυμοι

Μήπως σας έχει παρασύρει το άγχος, θέλοντας να κάνετε την τέλεια πρώτη εντύπωση στο καινούριο σας φλερτ. Ηρεμήστε!. Τίποτα δεν καταστρέφει γρηγορότερο το ρομάντζο από το συναίσθημα της απελπισίας. Ακόμα και αν χρειαστεί να προσποιηθεί τε απλά κάντε τα πάντα ώστε να μην μοιάζετε ως ένας γκρούπι όταν θα είστε δίπλα στον ραντεβού σας.

 

ζωδια καρκίνος

Καλύτερα σήμερα να ακούσετε τις ενσυνείδητες σκέψεις σας, και να ανεχτείτε ακόμα και αυτό το εντελώς ενοχλητικό γκρινιάρικο άτομο που σας μιλάει ακατάπαυστα και δεν λέει απλά να κλείσει το στόμα του. Ο λόγος; Επειδή με αυτόν τον παράδοξο τρόπο πρόκειται να μάθετε κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες που θα αφορούν, όχι το νέο σας φλερτ…. αλλά εσάς τους ίδιους.

zwdia-3-zodia

ζωδια λέων

Η αληθινή φιλία είναι πάντοτε πιο δυνατή από τον όποιο έρωτα. Κρατήστε λοιπόν αυτό το κομμάτι σοφίας, βαθιά μέσα το μυαλό και την καρδιά σας, και σκεφτείτε διπλά την επόμενη φορά που θελήσετε να αφήσετε στα κρύα του λουτρού ή να αντικαταστήσετε το ραντεβού που ήδη έχετε κανονίσει με τον κολλητό σας για το χατήρι μιας νέας ερωτικής γνωριμίας

 

ζωδια παρθένος

Η δεξιότητα του γρήγορου συλλογισμού που σας χαρακτηρίζει θα σας βοηθήσει σήμερα να διαχωρίσετε τα φλερτ αυτά που παίζουν απλά για το παιχνίδι και αυτά που παίζουν για να προβούν στην δημιουργία μιας πιο σταθερής ερωτικής σχέσης. Έπειτα ζυγίστε τα γεγονότα αυτά , αλλά μην καθυστερήσετε. Όποια απόφαση πάρετε , προβείτε στην πράξη άμεσα, πριν η μοίρα εμπλακεί σε αυτή σας την διαδρομή

zodia-zvdia-75

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια ζυγός

Η θετικότατη ενέργεια σας ζωντανεύει ακόμα και τα πιο συνήθη και τυπικά καθημερινά καθήκοντα. Διοχετεύστε επομένως τη δύναμη της της ενέργειας αυτής και στην κοσμική σας ζωή. Βγείτε έξω το βράδυ σήμερα και πηγαίνετε σε ένα ολονύχτιο πάρτι ή διασκεδάστε το χορεύοντας στην πίστα του αγαπημένου σας κλαμπ ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

ζωδια σκορπιός

Καθώς θα ακούτε αυτά που θα σας λέει ένας φίλος σήμερα, καλό θα ήταν ταυτόχρονα να εμβαθύνετε τα λόγια του και να ανακαλύψετε την ουσία της συζήτησης σας. Έτσι ο φίλος σας θα αισθανθεί ότι τον εκτιμάτε απεριόριστα με αποτέλεσμα να θελήσει να μοιραστεί μαζί σας ακόμα περισσότερες πληροφορίες και να αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση περί της προσωπικής του ζωής.

zwdia-taro-astra

ζωδια τοξότης

Μικρά θαύματα συμβαίνουν καθημερινά στην ζωή. Απλά πρέπει να ξέρετε το πως να τα εντοπίζετε. Έχετε λοιπόν πίστη ότι η αγάπη θα έρθει να σας βρει, όταν θα την περιμένετε να εμφανιστεί στο ελάχιστον, και θα βιώσετε οι ίδιοι από πρώτο χέρι το φαινόμενο αυτό κατά την διάρκεια όλης του της πραγματοποίησης.

 

ζωδια αιγόκερως

Αν αισθάνεστε χαμένοι στον κόσμο της αγάπης, τότε προσπαθήστε να μάθετε περισσότερα για αυτή με το να κάνετε μία βουτιά στην γνώση που προσφέρουν τα γραπτά διαφόρων επιστημόνων, ψυχολόγων, προξενητών του έρωτα και τέλος από εμπειρογνώμονες των διαπροσωπικών σχέσεων. Υπάρχει πληθώρα βιβλίων αυτό βοήθειας στον τομέα αυτό σε κάθε βιβλιοπωλείο της πόλης σας. Επίσης μην ξεχάσετε να ρωτήσετε και τους φίλους σας , ποια ονόματα προτείνουν αυτοί ως του καλύτερους από όλην την ομάδα ειδικών πάνω στην αγάπη και τον έρωτα. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους συγγραφείς.

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος

Σήμερα να περιμένετε να είστε εσείς το άτομο που θα προκαλέσει φασαρία-θόρυβο στο γύρω του περιβάλλον. Βλέπετε αυτή σας η ιδιότητα να μπορείτε να αντιμετωπίζετε με την πρώτη το επόμενο στόχο σας ακόμα και στα ερωτικά σας δίνει το πλεονέκτημα να το εντοπίζετε αμέσως. Οπότε θα προβείτε στην φασαρία για να κερδίσετε την προσοχή του φλερτ αυτού, ώστε να τον ή την γνωρίσετε καλύτερα.

 

ζωδια ιχθείς

Το να είστε ικανοί να κάνετε πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα ταυτόχρονα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σας. Οι άνθρωποι σας θαυμάζουν για αυτό σας το χάρισμα καθώς και για τον τρόπο υλοποίησης των στόχων σας μέσω όλων αυτών των λιστών με το τι πρέπει να κάνετε κλπ οργανωτικό σας τρόπο. Σήμερα λοιπόν επιστρατεύσετε αυτή σας την μέθοδο υλοποίησης των στόχων σας στην αναζήτηση του κατάλληλου ερωτικού συντρόφου για το άτομο σας.

zodia-astra-tarot