ζωδια για ελεύθερους 01/01 Κυριακή

erwtikes-12414

ζωδια για ελεύθερους 01/01 Κυριακή

ζωδια κριός
Είναι φυσικό και κατανοητό να σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων για κάποια πράγματα. Όμως αυτό που οφείλετε στον εαυτό σας αρχικά, είναι να ακολουθείτε την καρδιά σας και να είστε ειλικρινείς με εσάς! Υπολογίστε με σύνεση τις αρχές σας σήμερα, όταν χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή.

ζωδια ταύρος
Τα άστρα χαμογελούν για όσα λέτε και κάνετε σήμερα, εμφανίζοντας μάλιστα πολύ πειστικό το πρώην ταίρι σας και ιδιαίτερα διασκεδαστικό το άτομο που σας ενδιαφέρει τώρα! Από εσάς εξαρτάται να αξιοποιήσετε υπέρ σας αυτή την αστρική εύνοια, όσο αφορά την ερωτική σας ζωή.

 

ζωδια δίδυμοι
Οι αλληλεπιδράσεις θα είναι λίγο ιδιόρρυθμες αυτές τις μέρες, γι’ αυτό θα είναι δύσκολο να δείτε σημαντικές μεταβολές στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο η εποχή είναι ιδανική για να σταθεροποιήσετε το επίπεδο κατανόησης στην παρούσα ρομαντική σας ατμόσφαιρα…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αυτές τις ημέρες. Ειδικά στις καταστάσεις που απαιτούν κλιμάκωση – ή αποκλιμάκωση… – του ρομαντικού πλαισίου, κάθε λέξη και κάθε κίνηση θα έχει σημασία! Να έχετε ξεκάθαρο μέσα σας ποιοι είναι οι στόχοι σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είναι πάντα εξαιρετικά θετικό να ξέρετε τι θέλετε, όμως μην θέτετε το κάρο μπροστά από το άλογο! Οι επιθυμίες σας μπορεί να σας προσεγγίσουν με τις πιο ανέλπιστες μορφές, γιατί είναι γνωστό ότι η αγάπη λειτουργεί με τους δικούς της μυστηριώδεις τρόπους.

ζωδια παρθένος
Είναι πιθανό να μην θεωρείτε ότι το εργασιακό σας περιβάλλον σας προσφέρει ευκαιρίες στο ρομαντικό πεδίο. Όμως ποτέ δεν μπορείτε να ξέρετε ποιο άτομο μπορεί να έχει μετακινηθεί ήδη λίγο, από τη θέση του να είστε μόνο φίλοι… Μην αποκλείετε ποτέ τίποτα!

ζωδια ζυγός
Έχετε την επιλογή να επιτρέψετε σε μια παλιά ρομαντική ιστορία να σας ρίξει την ψυχολογία, έχετε όμως επίσης την επιλογή να αξιοποιήσετε τα μαθήματα που σας έδωσε. Η οπτική ενός φιλικού σας ατόμου θα σας βοηθήσει να δείτε και μια άλλη οπτική – ίσως και να γελάσετε με το όλο θέμα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Η αποφασιστικότητά σας είναι ένα εξαιρετικό προσόν αυτή την εποχή – και όχι μόνο για τον εργασιακό σας χώρο. Η υπομονή σας θα αρχίσει να αποδίδει, ειδικά αν τη συνδυάσετε με προθυμία να επεξεργαστείτε τις ρομαντικές επιλογές σας με ανοικτό μυαλό και καρδιά.

ζωδια τοξότης
Είστε απαράμιλλοι αυτή την περίοδο, τόσο σε πνευματικό όσο και σε ρομαντικό επίπεδο, κάτι για το οποίο έχουν συμβάλλει τα μέγιστα και τα άστρα! Να ξέρετε ότι θα δείτε πολλά απρόβλεπτα άτομα να σας προσεγγίζουν, θεωρώντας ότι είστε μοναδικά υπέροχοι!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Ακόμη και η παραμικρή προσπάθεια στο ρομαντικό πεδίο αυτή την περίοδο, θα σας επιφέρει σπουδαία ανταμοιβή! Επιστρατεύστε το χαμόγελο και την ευγένειά σας, ακόμα και σε αγνώστους. Προσφερθείτε να βοηθήσετε όπου δείτε να υπάρχει ανάγκη, έστω και με μια συμβουλή.

ζωδια υδροχόος
Καλές είναι οι εντυπωσιακές ιδέες και η καλπάζουσα φαντασία, όταν πρόκειται για φιλοσοφικές συζητήσεις να περάσει η ώρα. Τα άστρα σας επισημαίνουν ότι θα δείτε πρόοδο στο ρομαντικό πεδίο, μόνο αν αρχίσετε να λειτουργείτε ρεαλιστικά.

ζωδια ιχθύες
Είναι πολύ σημαντικό να θέτετε και να τηρείτε όρια, ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή. Δεν αποκλείεται ωστόσο να σας προκύψει άμεσα και ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Αν το χειριστείτε με σύνεση, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia