ζωδια για ελεύθερους 01/08 Τρίτη

evdomadiaies-5-11-5

ζωδια για ελεύθερους 01/08 Τρίτη

Ζωδια Κριος
Αυτή την περίοδο η πρόγνωση για τα ερωτικά σας προβλέπει εξαιρετική τύχη. Όλοι συμφωνούν ότι διαθέτετε πολλά ζηλευτά προσόντα και γενικότερη γοητεία. Γιορτάστε το. Μια απροσδόκητη έλξη θα προκύψει και θα ενταθεί λόγω αυτού.

Ζωδια Ταυρος
Κατηγορείτε τον εαυτό σας επειδή δεν μπορέσατε να τα βρείτε με αυτό το χαριτωμένο άτομο; Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: είστε πολύ διαφορετικό άτομο τώρα από ότι ήσασταν τότε. Οι ανάγκες σας είναι πολύ πιο ουσιαστικές.

 

Ζωδια Διδυμοι
Έχει ειπωθεί ότι η ζωή είναι ένα πείραμα – και όσο πιο πολύ πειραματιζόμαστε, τόσο το καλύτερο. Κάτι θα ξέρουν όσοι το λένε, γι’ αυτό ακολουθήστε τη συμβουλή τους όσο αφορά την ερωτική σας ζωή. Δώστε στον εαυτό σας χώρο για να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα και να κάνει λάθη.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Μόλις εγκαταλείψετε οποιεσδήποτε υποσυνείδητες προσδοκίες, μπορεί να ανακαλύψετε ότι εσείς και το άτομο με το ποίο έχετε βγει ραντεβού, διασκεδάζετε περισσότερο. Το να συναρμολογείτε τα κομμάτια της σχέσης σας ενώ προχωράτε, είναι το κλειδί για να βρείτε – και να κρατήσετε – τον έρωτα στη ζωή σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ζωδια Λεων
Είστε αποφασισμένοι να μην επαναλάβετε κανένα από τα λάθη του παρελθόντος σε ότι αφορά την τωρινή σας αναζήτηση για τον έρωτα. Μπράβο σας! Τώρα αλλάξτε και μερικές παλιές σας συνήθειες, με αργά αλλά σταθερά βήματα. Τα πηγαίνετε πολύ καλά.

Ζωδια Παρθενος
Προσπαθήστε να μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας! Κάπως σας μπήκε η ιδέα ότι μόνο οι τέλειοι άνθρωποι βρίσκουν τον έρωτα. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, κανένας στον πλανήτη δεν θα είχε ταίρι. Θα βρείτε κι εσείς το δικό σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Πειραματιστήκατε με τον έρωτα για λίγο, αλλά τα άστρα λένε ότι ήρθε η ώρα να ανεβείτε επίπεδο στον ερωτικό τομέα – για να μην πούμε στις σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρείτε τι – και ποιον – θέλετε στη ζωή σας.

Ζωδια Σκορπιος
Παραδοθείτε στην απόλαυση των πιο εκλεκτών πραγμάτων που έχει να προσφέρει αυτή η ζωή – καλό φαγητό, περιποιημένα ρούχα, μεγάλες και ωραίες συζητήσεις. Θα ενισχύσει την όρεξή σας για ζωή και γενικά την όρεξή σας για οτιδήποτε. Δεν είναι κάτι καλό; Σίγουρα οι θαυμαστές σας πιστεύουν ότι είναι!

Ζωδια Τοξοτης
Κάποιο άτομο σας πλησιάζει ολοένα και περισσότερο – αλλά μήπως έχει αρχίσει να εκμεταλλεύεται αυτό το προνόμιο; Νομίζατε ότι εσείς οι δύο είχατε πραγματικά καλές προοπτικές για μια ερωτική σχέση, αλλά τώρα δεν είστε και τόσο σίγουροι. Βάλτε όρια.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Αιγοκερως
Κάποιο άτομο με το οποίο βγήκατε ραντεβού, πίστευε ότι τα σχέδιά σας δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν με τίποτα. Εσείς όμως έχετε βαρεθεί να εξυπηρετείτε συνεχώς τους άλλους εις βάρος της δικής σας ζωής. Απλώς να θυμάστε ότι δεν αξίζουν την οργή σας.

Ζωδια Υδροχοος
Είστε στα προάστια, είναι στο κέντρο της πόλης. Σας αρέσει ο καφές, τους αρέσει το τσάι. Θα τελειώσει ποτέ αυτή η λίστα με τις αντιθέσεις; Ξεπεράστε την επιφάνεια και μιλήστε πραγματικά – έχετε κοινά στα πιο σημαντικά πράγματα.

Ζωδια Ιχθυες
Πηγαίνετε πέρα δώθε σαν εκκρεμές. Το ένα λεπτό τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο καλά στην ερωτική σας ζωή, το άλλο βρίσκεστε στα όρια της απόγνωσης. Ισορροπήστε την κατάσταση! Η αλήθεια δεν βρίσκεται σε κανένα από τα δύο άκρα.

zwdia shmera