ζωδια για ελεύθερους 02/01 Δευτέρα

zwdia-ilios-karkinos-21-6

ζωδια για ελεύθερους 02/01 Δευτέρα

ζωδια κριός
Τι σας εμπνέει πραγματικά; Στήστε τη μέρα σας γύρω από πράγματα και θέματα που κεντρίζουν την καρδιά και το μυαλό σας. Δείτε μια ενδιαφέρουσα ταινία, κάντε μια βόλτα στο πάρκο, σεργιανίστε στην πόλη και αρχίστε να παρατηρείτε όσα και όσους δεν έχετε προσέξει ποτέ.

ζωδια ταύρος
Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και μόνο, για να συγκεντρωθείτε ή να ονειροπολήσετε σήμερα! Όσο κι αν αυτό αντιτίθεται στο πρόγραμμά σας, στις δραστηριότητές σας ή και στην ιδιοσυγκρασία σας, το υποσυνείδητό σας έχει ένα σημαντικό μήνυμα να σας δώσει. Πρέπει να βρείτε τρόπο να το ακούσετε.

 

ζωδια δίδυμοι
Αν επιστρατεύσετε όλη την οξυδέρκειά σας αυτές τις μέρες, η καρδιά και το ένστικτό σας έχουν να σας οδηγήσουν σε κάποια πολύ παραγωγικά καινούργια μέρη. Πόσο πολύ μπορείτε να διευρύνετε τη σκέψη σας; Τα συναισθήματά σας;

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η υπερβολική φροντίδα που δείχνετε για τα πάντα, όσο αξιοζήλευτη και να είναι, γίνεται ενίοτε και κουραστική. Τα άστρα σας προτρέπουν αυτή την περίοδο να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, κάνοντας πράγματα που σας ψυχαγωγούν. Είναι αρκετό ακόμη και να περάσετε μια ολόκληρη μέρα με τις πυτζάμες και τα παντοφλάκια σας, είτε να πάτε σε μια απογευματινή παράσταση.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είστε εξαιρετικά λαμπεροί και εξαιρετικά θερμοί αυτή την περίοδο! Αυτός είναι και ο λόγος που έλκονται πολλά άτομα κοντά σας, ακόμη και με τον κίνδυνο να καούν… Οι περιπέτειες ρομαντικής φύσεως είναι εκεί έξω, σε μεγάλη ποικιλία. Μην τις αφήνετε να περιμένουν.

ζωδια παρθένος
Οι υποχρεώσεις που έχετε να διεκπεραιώσετε είναι πολλές, όπως πολλές είναι και οι χάρες σας όσο αφορά τον προγραμματισμό. Προγραμματίστε λοιπόν και λίγο ελεύθερο χρόνο για εσάς, χωρίς καμία απασχόληση! Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και φερθείτε όσο μπορείτε πιο ανέμελα.

ζωδια ζυγός
Σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια συμφωνία, σκέφτεστε να αποδεχθείτε μια πρόσκληση που λάβατε, σκέφτεστε να στείλετε ένα σημαντικό μήνυμα… Ό,τι κι αν είναι αυτό που σκέφτεστε τόσο πολύ, να ξέρετε ότι τα άστρα σας δίνουν το πράσινο φως. Το λιγότερο που σημαίνει αυτό, είναι ότι θα κερδίσετε πόντους από την κίνηση και μόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια σκορπιός
Αν σκέφτεστε να πάρετε ένα ρίσκο στο ρομαντικό πεδίο αυτή την περίοδο, φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για κάθε αποτέλεσμα. Σκεφτείτε εκ των προτέρων ποια μπορεί να είναι η χειρότερη εξέλιξη και πώς θα την χειριστείτε. Μήπως είναι καλύτερα να το ψάξετε λίγο περισσότερο, πριν ρισκάρετε την καρδιά και τα συναισθήματά σας;

ζωδια τοξότης
Να ξέρετε ότι επίκειται μια τυχαία συνάντηση με ένα ανέλπιστα ενδιαφέρον άτομο αυτή την περίοδο! Σίγουρα όμως αυτό δεν θα συμβεί αν είστε κλεισμένοι στο καβούκι σας. Βγείτε, κυκλοφορήστε, προσεγγίστε τον κόσμο με ανοικτό μυαλό… και ανοιχτά αφτιά!

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια αιγόκερως
Ψυχραιμία, παιδιά! Αν κοιτάτε το προφίλ ενός ατόμου στα κοινωνικά δίκτυα κι αμέσως ακούτε γαμήλιες καμπάνες, έχετε περάσει πολλά κεφάλαια! Τα άστρα σας ζητούν να είστε πιο προσγειωμένοι και πιο ρεαλιστές στο ρομαντικό πεδίο αυτή την περίοδο.

ζωδια υδροχόος
Αφιερώστε λίγο χρόνο αυτή την περίοδο για να χαζέψετε στα κοινωνικά τα προφίλ φιλικών ατόμων των φίλων σας. Όταν εντοπίσετε κάτι που σας ενδιαφέρει, μην διστάσετε να ζητήσετε συστάσεις από τα φιλαράκια σας είτε ακόμη και να σας κάνουν μια γνωριμία…

ζωδια ιχθύες
Το πιο πιθανό είναι να μην θέλετε να γίνει αντικείμενο σχολίων το πιο πρόσφατο ερωτικό σας ενδιαφέρον για ένα ιδιαίτερο άτομο. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, πρέπει κι εσείς να μάθετε να κρατάτε το στόμα σας κλειστό όσο αφορά τις ερωτικές υποθέσεις άλλων. Δεν υπάρχει λόγος να ρίχνετε λάδι στη φωτιά του κουτσομπολιού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75