ζωδια για ελεύθερους 03/01 Τρίτη

ζωδια για ελεύθερους 03/01 Τρίτη

ζωδια κριός
Το να χρησιμοποιείτε ανθρώπους για να κερδίσετε κάτι ή κάποιον που θέλετε στο ρομαντικό πεδίο, είναι κάτι που μπορεί να έχει αποτέλεσμα βραχυπρόθεσμα. Το βέβαιο είναι όμως ότι δεν θα βοηθήσει σε τίποτα το κάρμα σας για την αγάπη. Το συνετό είναι να φέρεστε και να λειτουργείτε αξιοπρεπώς.

ζωδια ταύρος
Αν αποφασίσετε να δείξετε στο σύμπαν ότι δεν είστε ξεροκέφαλοι, να είστε βέβαιοι ότι θα εκπλήξετε θετικά και πολλούς ανθρώπους. Αν αλλάξετε οπτική στα πράγματα και λειτουργήσετε διαφορετικά, θα νιώσετε και οι ίδιοι πολύ καλύτερα στο συναισθηματικό πεδίο.

 

ζωδια δίδυμοι
Μπορεί ένα ευθύ ερώτημα να μην σας επιφέρει πάντα μια ευθεία απάντηση. Σίγουρα όμως γνωστοποιεί ένα συγκεκριμένο θέμα… Μιλήστε απλά και ειλικρινά γι’ αυτό που σας απασχολεί, χωρίς να σας νοιάξει η αντίδραση. Είναι αρκετό.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Το σύμπαν αυτές τις μέρες δεν ευνοεί τα ημίμετρα. Αυτό σημαίνει πως όσο αφορά τα θέματα καρδιάς, οι συγκυρίες θα εξελιχθούν εξαιρετικά ή θα αποδειχθούν απόλυτη καταστροφή. Το μόνο θετικό στη δεύτερη περίπτωση, είναι ότι θα προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Προσοχή: ο εγωκεντρισμός σας έχει φτάσει στο ζενίθ του!
Να είστε πρόθυμοι να το αναγνωρίσετε, γελάστε με τον εαυτό σας γι’ αυτό και φροντίστε να το καυτηριάσετε με ένα φιλικό σας άτομο. Κάνουν πολύ καλύτερη εντύπωση οι άνθρωποι όταν αυτοσαρκάζονται.

ζωδια παρθένος
Είδατε κάποιο καινούργιο ενδιαφέρον πρόσωπο στον εργασιακό ή κοινωνικό σας κύκλο; Ακόμη κι αν δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στον τύπο σας, να θυμάστε ότι η αγάπη δουλεύει με μυστήριους τρόπους… Αυτή την περίοδο ειδικά, έχει μια τάση προς τις πιο απρόβλεπτες πηγές πιθανοτήτων!

ζωδια ζυγός
Αν έχετε μια αίσθηση ότι οι ρομαντικές σας επιλογές είναι κάπως περιορισμένες αυτή την περίοδο, κάτι δεν πάει καλά με τις αισθήσεις σας! Να θυμάστε ότι όταν μια πόρτα κλείνει, ανοίγουν άλλες. Ίσως να πρέπει να κάνετε κι εσείς κάτι παραπάνω απ’ το να κοιτάτε τη ζωή μέσα από το παράθυρό σας…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Αυτή είναι μια περίοδος που τα άστρα θα ευνοήσουν όποιες κινήσεις κάνετε για μια νέα αρχή. Αρχίστε να οργανώνετε κάποια σχέδια, αρχίστε να κάνετε κάποιες πιο δραστήριες κινήσεις, αρχίστε να βάζετε μια τάξη στο περιβάλλον σας και τη ζωή σας. Θα σας έρθουν πολλές προοπτικές, αν βρουν μονοπάτι να περάσουν…

ζωδια τοξότης
Είστε από τις ιδιοσυγκρασίες που λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Τούτου λεχθέντος, να ξέρετε ότι τα άστρα ευνοούν αυτή την περίοδο την ευθύτητα και την έκφραση των απόψεών σας. Το σωστό πρόσωπο θα λάβει το μήνυμα και μην εκπλαγείτε αν σας προκαλέσει με τον τρόπο του!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Όπως σε κάθε τομέα της ζωής σας έτσι και τον ερωτικό, έχετε την τάση να θέλετε άμεσα αποτελέσματα. Τα νέα από τα άστρα είναι θετικά για εσάς, καθώς σας παροτρύνουν να κάνετε την επιπλέον προσπάθεια που πρέπει, για να έρθουν στη συνέχεια και τα αποτελέσματα.

ζωδια υδροχόος
Η ζωή σας διέπεται από αρκετή ένταση και υποχρεώσεις αυτή την περίοδο. Όμως αν επιτρέψετε στο άγχος να σας καταβάλει, δεν θα κερδίσετε τίποτα. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να βάλετε για λίγο στην άκρη τις ερωτικές σας ανησυχίες και να ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας.

ζωδια ιχθύες
Η ευγενική φύση σας θα προσελκύσει ένα άτομο του φιλικού ή κοινωνικού σας περιβάλλοντος, που έχει ανάγκη να μιλήσει για κάποια θέματα. Προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου μπορείτε. Το σύμπαν ευνοεί όσους είναι διατεθημένοι να δώσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66