ζωδια για ελεύθερους 04/06 Κυριακή

erwtikes-10414

ζωδια για ελεύθερους 04/06 Κυριακή

ζωδια Κριος
Αισθάνεστε ιδιαίτερα «καυτοί»; Θα έπρεπε, αν τα άστρα έχουν να πουν κάτι για αυτό – και φαίνεστε «καυτοί» επίσης. Μην καθυστερείτε όταν έρθει η ώρα της διασκέδασης. Τι θα λέγατε να πάτε για λάτιν χορό;

ζωδια Ταυρος
Μπορεί να γνωρίσετε τώρα κάποιον τόσο ξεροκέφαλο όσο και εσείς και να σας τρελάνει. Αλλά μπορεί να είναι και λίγο (ή πολύ) ελκυστικός/ή. Σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να πετύχετε εσείς οι δύο μαζί ενωμένοι παρά τσακωμένοι.

 

ζωδια Διδυμοι
Ένα αυθόρμητο σχόλιο μπορεί να μεταφραστεί σοβαρά τώρα, είτε είστε αυτός που το έκανε ή αυτός που το έλαβε. Διατηρήστε την κατάσταση ήρεμη και μην διστάσετε να ζητήσετε εξηγήσεις – ή να εξηγήσετε τι ακριβώς εννοούσατε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Γιατί να περιμένετε από κάποιον άλλο να σας φερθεί καλά; Δεν είναι ανάγκη να φτάσετε στο όριο τις πιστωτικές σας κάρτες για να προσφέρετε στον εαυτό σας κάποιο δώρο ευγένειας, αγάπης και προσοχής. Αγοράστε για τον εαυτό σας ένα μπουκέτο λουλούδια ή μια συνεδρία μασάζ – οτιδήποτε σας ευχαριστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λεων
Τα άστρα λένε ότι η σημερινή θα είναι μια από τις καλύτερες μέρες για τα προσωπικά σας, για όλο το μήνα – και η λάμψη σας είναι προφανής στον ερωτικό τομέα. Πραγματοποιήστε αυτά που σκέφτεστε τώρα – ή απλώς χαλαρώστε και αφήστε τα να έρθουν εκείνα προς το μέρος σας.

ζωδια Παρθενος
Αν ευχόσασταν για μια ανοδική πορεία στις δραστηριότητές σας στον ερωτικό τομέα, είναι πολύ πιθανό να την έχετε τώρα. Αν ξεκινήσετε να θέτετε σε κίνηση τα πράγματα, θα οδηγηθείτε σε θρίαμβο!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Είναι αξιοπερίεργο το ότι οι άλλοι έρχονται να ζητήσουν συμβουλές για τις σχέσεις τους από εσάς, ενώ δεν είστε καν δεσμευμένοι. Μπορεί να μην είναι και τόσο περίεργο – μερικές φορές το να είστε αδέσμευτοι είναι μακράν το πιο έξυπνο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε.

ζωδια Σκορπιος
Όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος – ή τουλάχιστον έτσι θέλετε να πιστεύετε. Παρά ταύτα, τα ζητήματα της καρδιάς δεν ανταποκρίνονται απαραίτητα σε αυτού του είδους τη λογική, ειδικά αυτή την περίοδο. Αφήστε περιθώριο να εξελιχθούν τα πράγματα.

ζωδια Τοξοτης
Το γενναιόδωρο πνεύμα σας σάς κάνει να μην θέλετε να βλέπετε κανέναν αποκλεισμένο και οι φιλίες σας ξεπερνούν όλα τα εμπόδια. Αυτού του είδους το καλό κάρμα σας καταλήγει σε υπέροχα πράγματα τώρα – μπορεί και στον τομέα των ερωτικών σχέσεων!

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουνιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Αιγοκερως
Κρατήστε τα υψηλά στάνταρ που έχετε θέσει και κάντε έναν ενδελεχή (και καλώς εχόντων των πραγμάτων διακριτικό) έλεγχο των ερωτικών προοπτικών που υπάρχουν. Οι άλλοι μπορεί να μην είναι αυτό ακριβώς που φαίνονται τώρα.

ζωδια Υδροχοος
Ο συμβιβασμός δεν είναι το δυνατό σας σημείο, αλλά μερικές φορές θα πρέπει να παίξετε αυτό το παιχνίδι όταν γνωρίζετε κάποιο καινούργιο άτομο. Δώστε στο εν λόγω άτομο – και στον εαυτό σας – μια δίκαιη ευκαιρία, με το να είστε ευέλικτοι.

ζωδια Ιχθυες
Είναι δελεαστικό να λέτε τη δική σας άποψη (ή και κάτι παραπάνω) σχετικά με κάποια συγκεκριμένη ερωτική κατάσταση τώρα, αλλά το να κοιτάτε τη δουλειά σας ενώ το θέμα τακτοποιείται από μόνο του, είναι πιθανότατα ένα καλύτερο σχέδιο.

zwdia shmera