ζωδια για ελεύθερους 05/01 Πέμπτη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια για ελεύθερους 05/01 Πέμπτη

ζωδια κριός
Ένα άτομο από τον κοινωνικό ή τον φιλικό σας κύκλο, έχει κάτι να σας προσφέρει στο ρομαντικό πεδίο σήμερα. Δεν αποκλείεται να θέλει να σας συστήσει σε έναν ιδιαίτερο άνθρωπο. Μην χάσετε την ευκαιρία.

ζωδια ταύρος
Κάποιες φορές έχετε διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές, κάποιες άλλες όχι. Φυσικό είναι λοιπόν τότε, να μην έχετε και πολύ κέφι. Οι φίλοι σας ή ένα πιθανό ταίρι οφείλουν να το κατανοήσουν, γιατί ακόμη και η αγάπη που σας ενώνει χρειάζεται κάποια ανάπαυλα!

 

ζωδια δίδυμοι
Είναι δικαίωμά σας να αλλάξετε γνώμη για ένα θέμα, όπως όλων άλλωστε. Αυτό διαφέρει όμως από το να άγεστε και να φέρεστε όπου φυσάει ο άνεμος, σε σημείο που μπορεί να χρειάζεται να κάνετε μια επισκόπηση στα βαθύτερα συναισθήματά σας. Τα άστρα σας προτείνουν να το συζητήσετε με ένα ιδιαίτερο άτομο, που θα αποδειχθεί εξαιρετικά υποβοηθητικό.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Είναι γεγονός ότι η χημεία υποστηρίζει πως τα ετερώνυμα έλκονται. Για να έχει όμως αυτή η αρχή υπόσταση στον συναισθηματικό τομέα, πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση. Διαφορετικά δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσετε ευτυχισμένοι. Μιλήστε ευθέως, τουλάχιστον για να καταλάβετε πού βαδίζετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Αν βρεθείτε υπερβολικά συνδεδεμένοι με ένα συγκεκριμένο άτομο πριν καν να το έχετε γνωρίσει καλά, είναι καιρός να πατήσετε λίγο το συναισθηματικό σας φρένο. Καλά είναι τα ροζ γυαλιά, όμως μια γνήσια ανθόσπαρτη πραγματικότητα είναι ακόμη καλύτερη.

ζωδια παρθένος
Ο δρόμος της αγάπης περιέχει πολλές στροφές, παρακάμψεις και ταχύτητες που ενίοτε είναι πολύ αυξημένες. Τα άστρα σήμερα σας προτρέπουν να αφήσετε για λίγο το τιμόνι και να απλώσετε τα χέρια σας στον άνεμο, για να βιώσετε όσα σας συμβαίνουν! Χαλαρώστε, απολαύστε το και αφήστε το ρεύμα να σας παρασύρει.

ζωδια ζυγός
Οι διαπροσωπικές σχέσεις θα εκπέμπουν μια ιδιαίτερη έλξη σήμερα! Τα άστρα μάλιστα σας προτείνουν να φλερτάρετε ελεύθερα. Αν στην πορεία καταφέρετε να ξεδιπλώσετε και το αιχμηρό σας πνεύμα – που είναι εξαιρετικά ερεθιστικό χαρακτηριστικό σας – ακόμη καλύτερα!

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικo Ωροσκοπιο Ιανουαριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Ένα άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος φαίνεται να έχει αντιρρήσεις για κάποιες επιλογές σας. Σήμερα θα είναι καλό να ακούσετε τις απόψεις του σχετικά με την ερωτική σας ζωή. Δώστε σημασία σε όσα θα σας πει, γιατί εμπεριέχουν πολλές αλήθειες.

ζωδια τοξότης
Έχετε το ιδιαίτερο χάρισμα να «διαβάζετε» τους ανθρώπους πολύ καλά, κάτι που θα είναι στην έξαρσή του αυτή την περίοδο. Καταφέρνετε να εντοπίσετε όλα τα μοναδικά τους στοιχεία, όπως και τις αδυναμίες τους. Γι’ αυτό θα δείτε πολλούς να σας δηλώνουν τον θαυμασμό τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια αιγόκερως
Μην χάσετε το κέφι σας σήμερα, αν κάποια κατάσταση ή ένα σχέδιό σας δεν εξελιχθεί όπως θα θέλατε. Είναι κι αυτό μέσα στις περιπέτειες της ζωής, γι’ αυτό αυτοσαρκαστείτε και περάστε στην επόμενη κίνησή σας.

ζωδια υδροχόος
Υπάρχει ένα θέμα που σας έχει ενθουσιάσει αυτές τις μέρες, και αυτή σας η διάθεση είναι μεταδοτική! Τα σωστά άτομα θέλουν να μάθουν τα ευχάριστα νέα σας και να μοιραστούν τη χαρά σας. Αν έχετε ανάλογη διάθεση κι εσείς, μην διστάσετε καθόλου.

ζωδια ιχθύες
Αν ο καθένας περιμένει από κάποιον άλλο να κάνει την πρώτη κίνηση, η ερωτική ζωή όλων θα ήταν ένα απόλυτο αδιέξοδο! Τα άστρα σας λένε σήμερα να σπάσετε εσείς τον πάγο. Όσο πιο τολμηροί είστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι και τόσο περισσότερη ανταμοιβή θα λάβετε!

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικo Ωροσκοπιο Ιανουαριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia