ζωδια για ελεύθερους 05/06 Δευτέρα

krios-zvdia-astrology

ζωδια για ελεύθερους 05/06 Δευτέρα

ζωδια Κριος
Τις περισσότερες φορές είστε αυτοί που καθοδηγούν τα πράγματα στις κοινωνικές συναναστροφές, παρά οι παρατρεχάμενοι. Αλλά αν κάποιος σας ζητήσει να τον υποστηρίξετε σε μια ερωτική αποστολή, κάντε το. Ποιος ξέρει – μπορεί να σας βγει σε καλό.

ζωδια Ταυρος
Εμπλουτίστε τη γοητεία σας! Βλέπετε τον κόσμο από ένα ροζ συννεφάκι, όλοι μοιάζουν συναρπαστικοί, και μετά υπάρχετε και εσείς με αυτή την πνευματώδη προσωπικότητα και το σέξι χαμόγελό σας. Αν γίνεται κάποιο πάρτι, μην το χάσετε. Αν δεν γίνεται κάποιο, οργανώστε το εσείς.

 

ζωδια Διδυμοι
Συνήθως σας αρέσει να μιλάτε – αλλά αυτή τη στιγμή μπορεί να εύχεστε για λιγότερες μακροσκελείς συζητήσεις και περισσότερες πράξεις. Κάντε την πρώτη κίνηση ώστε να θέσετε να πράγματα σε λειτουργία.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Αυτή την περίοδο επηρεάζεστε λιγότερο από τη διάθεσή σας και εναρμονίζεστε περισσότερο με την πνευματική σας πλευρά. Είναι μια ιδανική κατάσταση για να εξετάσετε κάποιες πιθανότητες στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, χωρίς να τις κοιτάτε μέσα από τα ροζ γυαλιά σας. Δείτε αν είναι πραγματικά έτσι όπως δείχνουν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Το πιθανότερο είναι ότι αυτή την περίοδο σας απασχολούν περισσότερο τα οικονομικά από τα ερωτικά ζητήματα, αλλά πρέπει ακόμη να μοχθήσετε για να περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ με κάποιον φίλο ή κάποιο ραντεβού. Μια δωρεάν επίσκεψη για τα εγκαίνια κάποιας γκαλερί ή μια βόλτα και ένα πικ-νικ, θα κρατήσουν ευχαριστημένους και εσάς και το πορτοφόλι σας.

ζωδια Παρθενος
Να έχετε το νου σας για μια ιδιαίτερη στιγμή σε ότι αφορά τα ερωτικά σας – αυτού του είδους την αποκάλυψη, όταν κάτι που σας μπέρδευε (μεγάλης ή μικρής σημασίας) ξαφνικά αρχίζει να βγάζει νόημα. Τότε θα ξέρετε τι να κάνετε.

ζωδια Ζυγος
Αν έχετε μεγάλα σχέδια που αφορούν τις κοινωνικές συναναστροφές σας για σήμερα το βράδυ, το πιο πιθανό είναι ότι θα εξελιχθούν θετικά. Ιδιαίτερα αν αφήσετε την ανοιχτή σας προσωπικότητα να λάμψει, μέσω ενός μεγάλου χαμόγελου και ειλικρινούς ενδιαφέροντος για τους άλλους. Κάντε στον καθένα που γνωρίζετε μια ασυνήθιστη ερώτηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιος
Υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας στο προσκήνιο; Μπορεί, μπορεί και όχι. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι έχετε μια υπέροχη προσωπική ενέργεια και μπορείτε να διασκεδάσετε πολύ και με τους φίλους σας. Χαρείτε το γεγονός ότι είστε αδέσμευτοι – σίγουρα έχει και τα πλεονεκτήματά του.

ζωδια Τοξοτης
Πιθανόν τώρα να ξεπεράσετε τον εαυτό σας (και κάποιον άλλο) στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Μην παραβλέπετε τα μικροπράγματα, πάνω στην ανυπομονησία σας να επιτύχετε κάτι μεγάλο.

ζωδια Αιγοκερως
Όταν είστε τόσο προσγειωμένοι, όλος ο κόσμος μοιάζει να δελεάζεται από την έλξη της βαρύτητάς σας. Οι θαυμαστές σας (παλιοί και νέοι) ή αυτοί που αναζητούν συμβουλές, θα θέλουν να γίνουν μέρος του κόσμου σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχοος
Εξετάστε με σαφήνεια τα σχέδιά σας για τις κοινωνικές σας συναναστροφές ή για τα ερωτικά σας ραντεβού. Οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνεύσεις καραδοκούν τώρα. Το να σιγουρευτείτε ότι είστε στο ίδιο μήκος κύματος, επίσης δεν βλάπτει.

ζωδια Ιχθυες
Κάποιος φίλος σας που ζητάει τη βοήθειά σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη σχέση του, δεν χρειάζεται την κριτική σας για το πώς έμπλεξε έτσι ή σχόλια για το άλλο εμπλεκόμενο άτομο. Εφοδιαστείτε με μια γερή δόση ευγένειας και συμπόνιας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera