ζωδια για ελεύθερους 06/01 Παρασκευή

erwtas-sxeseis

ζωδια για ελεύθερους 06/01 Παρασκευή

ζωδια κριός
Είναι πολύ μεγάλες οι πιθανότητες αυτή την περίοδο να συναντήσετε ένα ενδιαφέρον άτομο, που μοιράζεται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Δεν αποκλείεται να είναι και εκείνο που σας έκανε αίτημα φιλίας στα κοινωνικά δίκτυα και ενθουσιάζεται με τα ίδια αθλήματα που αρέσουν σε εσάς. Μην καθυστερείτε τη μοίρα, οι σπίθες είναι έτοιμες να ανάψουν!

ζωδια ταύρος
Τι νομίζετε ότι είναι αυτό που θα σας χαλαρώσει αυτή την εποχή; Ίσως να είναι το κολύμπι για να αφεθείτε στη ροή του νερού, ίσως να είναι η γιόγκα για να τεντώσετε τους μυς σας, ίσως να είναι ο διαλογισμός για να καθαρίσετε το μυαλό και το σώμα σας από τοξίνες. Αρχίστε αμέσως!

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα θα νιώσετε ότι η πνευματική σας δύναμη θα είναι στο ζενίθ της. Θα είναι οξυμένη η ικανότητά σας να δείτε πολλά πράγματα από εντελώς διαφορετική οπτική, ακόμη και στο ρομαντικό πεδίο. Φροντίστε μέχρι το βράδυ να έχετε προετοιμαστεί για να απελευθερώσετε την ονειροπόλα πλευρά σας!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Λίγη επιπλέον ευαισθησία στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, δεν θα αποτελέσει μειονέκτημα αυτή την περίοδο. Αν μάλιστα τη συνδυάσετε με την επαγρύπνησή σας, ίσως να καταφέρετε να αποκωδικοποιήσετε μια κατάσταση που αποτελούσε μυστήριο για εσάς ως τώρα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είναι βέβαιο ότι το παιχνίδι της αναμονής δεν είναι από τα αγαπημένα σας. Αυτή την περίοδο όμως υπάρχει μια συγκεκριμένη ρομαντική συγκυρία που απαιτεί υπομονή για να σας αποδώσει αποτελέσματα. Κανείς δεν λέει φυσικά ότι δεν μπορείτε στο μεταξύ να κοιτάτε και τις υπόλοιπες ευκαιρίες σας…

ζωδια παρθένος
Σήμερα τα άστρα σας παροτρύνουν να κάνετε κάτι εντελώς έξω από τις συνήθειές σας. Αλλάξτε το στέκι που πίνετε καφέ, πηγαίνετε σε μια πολιτιστική εκδήλωση με ένα θέμα που δεν έχετε ασχοληθεί ξανά. Αν ανανεώνετε τα ενδιαφέροντά σας, θα ανανεωθεί και η προσωπική σας ζωή!

ζωδια ζυγός
Σήμερα φροντίστε να βρείτε χρόνο μέσα στη μέρα για να σκεφτείτε τις επιλογές σας στο ρομαντικό πεδίο. Πρέπει να περάσετε στην πράξη, γιατί η ερωτική ενέργεια είναι με το μέρος σας! Δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να έχετε όλες τις προϋποθέσεις και τα δεδομένα για να περάσετε τρυφερές ώρες…

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Ποιος υποστηρίζει ότι μια σύγκρουση συμφερόντων αποτελεί οπωσδήποτε αντικείμενο κρίσης; Φροντίστε να προσεγγίσετε σήμερα τις καταστάσεις – ειδικά όσες εμπεριέχουν ρομάντζο – με ανοικτό πνεύμα και διάθεση συμβιβασμού. Θα δείτε ότι μέχρι το βράδυ θα έχετε ήδη καινούργιες ιδέες!

ζωδια τοξότης
Η γενναιόδωρη φύση σας και το ανοικτό μυαλό, σας επιτρέπουν σήμερα να δείτε πολλές προοπτικές σε καταστάσεις και ανθρώπους που άλλοι παραβλέπουν. Αυτή σας η πρακτική μάλιστα θα εμπνεύσει και σε άλλους τη γενναιοδωρία και την ευρύτητα πνεύματος. Εύγε!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Περάστε όσες ώρες της μέρας χρειάζεται ασχολούμενοι με αριθμούς και προβλήματα. Το βράδυ όμως θα είστε πιο δημιουργικοί και η φαντασία σας θα φτάνει το ζενίθ της! Αξιοποιήστε τη συγκυρία στο ρομαντικό πεδίο και θα περάσετε υπέροχα.

ζωδια υδροχόος
Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο σήμερα τον αυθορμητισμό, τον ενθουσιασμό και τον ερωτισμό που θα σας διέπει. Η συμπεριφορά και οι τακτικές σας θα είναι μοναδικές, γι’ αυτό φανείτε τολμηροί και δεν θα το μετανιώσετε!

ζωδια ιχθύες
Μια απαραίτητη αλλαγή στη ζωή σας είναι ήδη καθ’ οδόν. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί απλά να συνεχίσει την πορεία της και να σας προσπεράσει, αν δεν αλλάξετε συμπεριφορά και τρόπους, αν δεν την αναγνωρίσετε και δεν την καλοδεχθείτε. Ανοίξτε την καρδιά σας στην πληθώρα πιθανοτήτων και μέχρι το βράδυ θα έχετε ήδη νιώσει τη διαφορά!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66