ζωδια για ελεύθερους 06/06 Τρίτη

Aphrodite-Greek-Goddess-of-love-beauty-and-Sexua-58945719068

ζωδια για ελεύθερους 06/06 Τρίτη

ζωδια Κριος
Ζητάτε το ανέφικτο από τον εαυτό σας; Αποφασίστε τι είναι ρεαλιστικό όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή. Επίσης είναι μια καλή στιγμή να θέσετε κάποια όρια, ανάμεσα στις προσδοκίες των άλλων και τις δικές σας.

ζωδια Ταυρος
Στα πιο συνηθισμένα μέρη μπορεί κανείς να βρει έναν υπέροχο έρωτα. Σιγουρευτείτε ότι θα τακτοποιήσετε όσο περισσότερες καθημερινές δουλειές μπορείτε σήμερα. Ακόμη και το να βγάλετε έξω τα σκουπίδια, μπορεί να οδηγήσει σε μια πραγματικά αστρική σύνδεση.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Διδυμοι
Το να γκρινιάζετε για την ερωτική σας ζωή δεν θα σας βγει σε καλό – στην πραγματικότητα μάλιστα σας κάνει να αισθάνεστε χειρότερα. Τα άστρα σας κατευθύνουν στο να αισθάνεστε ευγνώμονες για τις ευλογίες στη ζωή σας. Κάντε μια λίστα με όλα τα καλά πράγματα που έχετε στη ζωή σας.

ζωδια Καρκινος
Το να ανταλλάσσετε ιστορίες με άλλους αδέσμευτους είναι πάντοτε διασκεδαστικό αλλά σιγουρευτείτε ότι όλο αυτό δεν θα καταλήξει σε έναν αέναο κύκλο ανταλλαγής παραπόνων. Εκεί ξεκινά η τρέλα (και η ενόχληση). Κανενός η ζωή δεν είναι τέλεια, ακόμη και αν φαίνεται έτσι.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Μερικές φορές ζηλεύετε τα ζευγάρια που είναι πολύ καιρό μαζί. Και κάποιες φορές, αυτά ζηλεύουν εσάς. Νιώστε την ελευθερία του να μπορείτε να βγείτε έξω για χορό με τους φίλους σας και να κάθεστε τα Σαββατοκύριακα ως αργά στο κρεβάτι διαβάζοντας την εφημερίδα σας.

ζωδια Παρθενος
Ξεχάστε τον «τύπο» σας ή τι κάνετε «συνήθως» σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Τώρα εγκαταλείψτε για λίγο τις παλιές σας συνήθειες. Αντ’ αυτού δοκιμάστε κάτι εντελώς καινούργιο. Μπορεί να σας αρέσει τόσο πολύ, ώστε να το κάνετε τη νέα σας συνήθεια.

ζωδια Ζυγος
Ένας δεσμευμένος φίλος σας θέλει μόνο να παραπονιέται διαρκώς για τη σχέση του. Αφήστε τον. Μπορείτε ταυτόχρονα να δείχνετε συμπάθεια και να εκτιμάτε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα στην άλλη πλευρά.

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιος
Τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να γίνουν περίπλοκα, όταν εσείς και κάποιος άλλος είστε ακόμη στη φάση που γνωρίζετε ο ένας τον άλλον. Να είστε ειλικρινείς με τα όρια που έχετε θέσει και να περιμένετε το ίδιο από εκείνον/η.

ζωδια Τοξοτης
Ξέρετε τι είναι σέξι; Το να ξαναγυρνάτε στα βασικά. Πηγαίνετε με ένα καινούργιο ραντεβού για περπάτημα ή μια βόλτα στην παραλία. Θα μάθετε πολύ περισσότερα ο ένας για τον άλλον όταν θα βρίσκεστε σε φυσικό περιβάλλον. Η απλότητα μπορεί να είναι αισθησιακή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Αιγοκερως
Χρειάζεστε έναν συνδυασμό μυαλού και καρδιάς σε ότι αφορά τα ραντεβού σας. Δεν μπορείτε πάντοτε να κάνετε αναλυτική κριτική. Πρέπει να μαλακώσετε αυτή την πλευρά σας με λίγη ευγένεια και κατανόηση.

ζωδια Υδροχοος
Πρέπει να βάλετε για λίγο στην άκρη τους προσωπικούς σας στόχους στον ερωτικό τομέα, για χάρη των επιλογών που κάνετε στον τρόπο ζωής σας. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να τρέφεστε πιο σωστά και να γυμνάζεστε περισσότερο. Όσο τα κάνετε αυτά, βρείτε τρόπους να εξασκήσετε και το μυαλό σας.

ζωδια Ιχθυες
Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας για κάποιον μεγαλύτερο σκοπό. Αναρωτηθείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε τους φίλους, την οικογένεια, τους γείτονες και γενικότερα τον κόσμο. Η προσπάθειά σας να φέρετε πάλι το πάθος στη ζωή σας, επαναφέρει μια ενθουσιώδη διάθεση στη ζωή σας.