ζωδια για ελεύθερους 08/02 Δευτέρα

zwdio-astrologia-aris-skorpios

ζωδια κριός

Αν νιώθετε ανία τελευταία, μην σας πιάνει φόβος. Είναι σίγουρο ότι η διασκέδαση είναι άγνωστη λέξη για εσάς αυτή την περίοδο αλλά αυτό ενδέχεται να λήξει σήμερα κιόλας, που θα μάθετε κάποια πολύ ευχάριστα νέα. Είτε αφορούν εσάς είτε έναν στενό φίλο σας, θα χαμογελάτε πλατιά.
Έχετε ό,τι χρειάζεται για να οργανώσετε μια μικρή γιορτή, γιατί να μην το κάνετε λοιπόν; Μην θελήσετε να πάρετε την άδεια κανενός, όλοι απολαμβάνουν τέτοιες εκπλήξεις!

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος έχει αρχίσει τελευταία να σφίγγει λίγο το ζωνάρι του στα οικονομικά του. Να ένα καλό παράδειγμα που θα σας ωφελούσε να το ακολουθήσετε, ακόμη κι αν αυτή την εποχή είστε σε μια ήπια οικονομική κατάσταση. Δεν θα σας έβλαπτε να βάλετε μια κλειδαριά στο πορτοφόλι σας, ενώ παράλληλα και ο φίλος σας θα εκτιμούσε αυτή σας την κίνηση.
Θα δώσετε το έναυσμα να βρίσκεστε πιο εύκολα και σε κοινωνικό επίπεδο, αφού θα κινείστε με ανάλογο προϋπολογισμό. Έτσι θα διασκεδάζετε νιώθοντας όλοι πιο άνετα και πιο χαρούμενοι,

ζωδια δίδυμοι

Μια συνάντηση ή μια επαναπροσέγγιση με ένα άτομο σήμερα, θα σας κάνει να αλλάξετε άποψη για ένα θέμα που δεν θεωρούσατε ποτέ ότι θα σας απασχολούσε. Έχετε ανοικτό μυαλό αυτή την περίοδο, έχετε και περιέργεια, άρα η χρονική στιγμή είναι τέλεια. Εξάλλου κανείς δεν έχει πρόθεση να σας κάνει κήρυγμα, είναι γνωστό ότι δεν θα έπιανε τόπο!
Πάντως θα συνειδητοποιήσετε ότι για αρκετά χρόνια είχατε άδικο για ένα θέμα, είτε ότι με την πάροδο του χρόνου έχετε αλλάξει πλέον οπτική επί αυτού.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια καρκίνος

Όσο πιο φιλικό γίνεται το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους στον εργασιακό σας χώρο, τόσο πιο πολύ θα απολαμβάνετε και τη δουλειά σας. Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε με κάποιο άτομο όσο αφορά το «φιλικό» κλίμα! Δεν πρόκειται να βελτιωθεί το αντικείμενο ή η ποιότητα της δουλειάς σας, αν ακολουθήσετε μια τέτοια πορεία. Αντίθετα, ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα και ίσως αχρείαστες επιπλοκές.
Όλα θα κυλήσουν απλά και όμορφα, αν οι σχέσεις σας είναι απλές. Δεν είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να εμπλακείτε στη ζωή άλλων.

ζωδια λέων

Η ζωή ενός ανθρώπου για τον οποίο νοιάζεστε ουσιαστικά, φαίνεται να αλλάζει δραστικά. Και ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ούτε στον ίδιο αν αυτές οι αλλαγές γίνονται για καλό ή για κακό. Φυσικά όλο αυτό το κλίμα προκαλεί άγχος που επηρεάζει τη σχέση σας. Αντί όμως να ταράζεστε, προσφέρετε τη βοήθειά σας. Μπορείτε να λειτουργήσετε ως ηρεμιστικός παράγοντας στη ζωή του άλλου ατόμου αυτή τη στιγμή, να δώσετε στήριξη μέχρι η ζωή του να αποκτήσει πάλι μια ομαλότητα.
Όλοι χρειάζονται κάποιον να τους υπενθυμίζει ότι όλα κάποια στιγμή βελτιώνονται.

ζωδια παρθένος

Πρέπει να πιέσετε λίγο τις καταστάσεις σε μία σχέση σας. Έχετε δείξει υπομονή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αναμένοντας από το άλλο άτομο να συνέλθει και να δει μόνο του τι μπορεί να γίνει. Εφόσον όμως δεν υπάρχει θετική ένδειξη για κάτι τέτοιο, εναπόκειται σε εσάς να ανάψετε το φως. Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να πάρετε αυτό το ρίσκο. Να προσεγγίσετε με τρυφερότητα και ειλικρίνεια για τα αισθήματά σας, χωρίς όμως να θέσετε απαιτήσεις.
Η πίεση δεν είναι ένας παράγοντας που πρέπει να τίθεται σε τέτοιες καταστάσεις, αρκεί μόνο να μιλήσετε.

ζωδια ζυγός

Φανταζόσασταν ποτέ ότι η απουσία κάποιου θα σας έκανε να νιώθετε τόσο καλά; Μην ντραπείτε να αναπνεύσετε με ανακούφιση, όταν κάποιος που δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα απουσιάσει σήμερα από το προσκήνιο (και ίσως να μην σας ενοχλήσει ποτέ ξανά!). Δεν είναι ότι δεν θέλετε το καλό του, όμως είναι γεγονός ότι πρόσθετε υπερβολικό άγχος στη ζωή σας – και δεν το χρειάζεστε.
Δεν χρειάζεται να μοιραστείτε το συναίσθημά σας με άλλα άτομα, δεν είναι ωραίο να μιλάτε για απόντες και να μην ακούγεται και η δική τους άποψη. Αφεθείτε να νιώσετε χαρά και ευγνωμοσύνη.

ζωδια σκορπιός

Αν τελευταία έχετε την αίσθηση ότι είστε λίγο αποδυναμωμένοι στον εργασιακό σας χώρο, σήμερα θα καταφέρετε εύκολα να ανακτήσετε ένα μέρος του ελέγχου. Αν θέλετε να χαλαρώσουν λίγο οι ρυθμοί, μπορείτε να τους χαλαρώσετε. Αν πάλι θέλετε να επιταχύνετε, να το κάνετε. Διστάζατε ως τώρα να δείξετε τους μύες σας, επειδή δεν θέλατε να νιώσουν άλλοι απειλημένοι ή νευρικοί. Αυτό όμως πρέπει να λάβει ένα τέλος.
Δεν είναι συνετό να περιορίζετε τη ζωή σας, ανάλογα με τα αισθήματα ή τις ανασφάλειες των άλλων. Ο έλεγχος της ζωής σας είναι δική σας ευθύνη.
zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια τοξότης

Ένας εντυπωσιακός αλλά πλαστός θρίαμβος κάποιου απέναντι σας, έχει ταράξει λίγο εσάς και την αυτοπεποίθησή σας. Αλλά τέτοιες καταστάσεις έρχονται και παρέρχονται, γι’ αυτό θα ήταν καλύτερα να πείτε στον εαυτό σας ότι καιρός ήταν πια να πετύχει το εν λόγω άτομο και κάτι μετά από τόσες αποτυχίες. Αντί να νιώσετε ζήλια ή ανησυχία για τη δική σας ανώτερη θέση, χαρείτε που κατάφερε και ο άλλος να δει λίγο τον ήλιο!
Η ικανοποίηση θα είναι πολύ μεγαλύτερη, την επόμενη φορά που θα φανεί ξανά η δική σας υπεροχή. Στο μεταξύ θα απολαύσετε ιδιαίτερα την πρόκληση και η νίκη θα είναι πολύ γλυκιά.

ζωδια αιγόκερως

Είναι εξαιρετικό προσόν να εμμένει κάποιος στις αρχές του, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εκφράζει ιδεαλιστικά μανιφέστα για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι άλλοι. Ενίοτε ο κόσμος δεν είναι ένα φιλικό μέρος, αυτό είναι το γεγονός! Μπορεί να είναι λυπηρό και ατυχές γεγονός, αλλά πρέπει να το δεχθείτε και να το θυμάστε καλά στη διάρκεια της σημερινής μέρας.
Δεν αφορά αρνητικές σκέψεις ή άσχημα συμπεράσματα, πρέπει να είστε ρεαλιστές και έτοιμοι πάντα να δέχεστε τι σας αφορά και τι όχι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος

Σήμερα δεν θα κάνετε καμία σημαντική μετακίνηση σε νέα χωράφια, όμως σίγουρα δεν θα βαρεθείτε. Θα βρεθείτε με οικεία πρόσωπα που δεν σας προκαλούν άγχος και αντιδικίες. Ένα πνεύμα ομόνοιας θα διέπει τη μέρα, γιατί με αυτά τα άτομα μοιράζεστε τις ίδιες αρχές. Ακόμη κι αν θελήσετε να προκαλέσετε για να επιβεβαιώσετε αυτά τα δεδομένα, όλοι θα καταλάβουν ότι προσποιείστε και μπλοφάρετε. Να αναμένετε αρμονία σε ό,τι κι αν κάνετε.

ζωδια ιχθύες

Ενδέχεται να νιώθετε κάπως ευαίσθητοι σήμερα, και δεν είναι κακό. Μην νιώθετε άσχημα γι’ αυτό, ίσως ήταν και αναμενόμενο με όσα σας συμβαίνουν. Μην τα βάλετε με τον εαυτό σας και κυρίως μην τα βάλετε με άλλους, αν κάνουν κάποιο καλοπροαίρετο σχόλιο. Είναι σημαντικό να ξέρουν εκείνοι πώς νιώθετε και να αφεθείτε εσείς να το νιώσετε!
Το να απομακρύνετε τους οικείους σας ή να προσποιείστε ότι όλα είναι καλά και ρόδινα, μπορεί να κάνει τους άλλους να νιώσουν καλύτερα. Εσάς όμως δεν σας βοηθά σε κάτι…