ζωδια για ελεύθερους 07/02 Κυριακή

zwdia-evdomadiaies-20261014

ζωδια κριός

Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί της σημερινής μέρας. Το ευχάριστο είναι ότι για εσάς αυτό δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο, όσο για άλλους. Μάλιστα θα το απολαύσετε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να βλέπετε τους άλλους να αντιδρούν! Μπορεί σε κάποιους να τους πέσει βαριά η αλήθεια, όμως όλοι θα την εκτιμήσουν – αργά ή γρήγορα.
Είναι πολύ απελευθερωτικό το συναίσθημα να εκφράζεις ελεύθερα την άποψή σου όποιες κι αν είναι οι συνέπειες, ενώ στη δική σας περίπτωση θα αποτελέσει και πολύ υγιής επίδραση για το περιβάλλον σας…

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Σίγουρα σήμερα θα έχετε την αίσθηση πως ό,τι κάνετε σας μπερδεύει, όμως θα είναι ένα πολύ ευχάριστο μπέρδεμα. Το μυαλό σας θα δουλεύει πυρετωδώς αλλά θα χρησιμοποιήσετε αυτή την σπιρτάδα με κάποιους καινούργιους τρόπους.
Όταν όμως κουράζεις απότομα έναν μη δουλεμένο μυ και την επόμενη μέρα ξυπνάς πιασμένος, ενδέχεται να νιώσετε την επομένη λίγο ταλαιπωρημένοι πνευματικά στην προσπάθεια να τα επεξεργαστείτε όλα. Γυμνάζετε όμως το υποσυνείδητό σας ενώ παράλληλα γίνεστε εξυπνότεροι!

ζωδια δίδυμοι

Η μέρα σήμερα απαιτεί να βρείτε χρόνο για συζητήσεις. Το θέμα δεν έχει μεγάλη σημασία, το σημαντικό είναι ο διάλογος. Αναζητήστε λοιπόν το άτομο που θεωρείτε ότι είναι εξυπνότερο από εσάς, ακόμη κι αν σας πάρει όλη τη μέρα! Θα αξίζει την ταλαιπωρία. Ανοίξτε μια συζήτηση για ένα αντικείμενο που ξέρετε από κοινού και υποβάλετε ερωτήσεις που θα αναγκάσουν το άλλο άτομο να σκεφτεί, έτσι θα βοηθηθείτε εσείς να μάθετε.
Η μέρα ενδείκνυται και για διαλέξεις, ειδικά αν μετά μπορείτε να έχετε μια προσωπική συνάντηση με τον ομιλητή.

 

ζωδια-ταρο-99ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια καρκίνος

Είστε έτοιμοι να αφήσετε ένα από τα τείχη σας να πέσουν;
Αυτή την εποχή πρέπει να γίνετε πιο τρωτοί προς μια σχέση που αναπτύσσεται, πριν δείτε όλα σας τα τείχη μαζί να κατεδαφίζονται! Οι καταστάσεις προχωρούν, είτε σας αρέσει είτε όχι. Πραγματικά κινδυνεύετε να χάσετε κάτι αξιόλογο αν δεν προσαρμοστείτε και δεν ξεχάσετε για λίγο τις άμυνές σας.
Οι επιφανειακές συζητήσεις δεν είναι πλέον αρκετές. Το έτερο ήμισύ σας θέλει να ξέρει τις ειλικρινείς σκέψεις σας, τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή, προκειμένου να κατανοήσει αν χωράει σε αυτή.

ζωδια λέων

Σήμερα η μέρα απαιτεί να εστιάσετε στο να συναντήσετε κόσμο και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Οι υπάρχοντες γνωστοί σας είναι σε πολύ καλό στάδιο και μπορούν να σας αποχωριστούν για λίγο.
Έχετε την απαραίτητη περιέργεια για να μπορείτε να κεντρίσετε τους άλλους, ξέρετε να θέτετε και τα κατάλληλα ερωτήματα. Επίσης είστε αρκετά ευπροσάρμοστοι ώστε να νιώσουν οι άλλοι αρκετά άνετα και να είναι ειλικρινείς.
Αν λοιπόν διχάζεστε μεταξύ του να βγείτε με έναν παλιό φίλο ή να πάτε σε μια συνεύρεση που θα γνωρίσετε καινούργιο κόσμο, επιλέξτε το δεύτερο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια παρθένος

Η μέρα σήμερα θα έχει δράματα. Ευτυχώς όμως δεν θα υποφέρετε εσείς ως επίκεντρο, εσείς θα είστε περιφερειακός παράγοντας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων και να συμπάσχετε στα συναισθηματικά ξεσπάσματα και τις αιτιάσεις όπου προκύπτουν.
Όλα αυτά δεν είναι και τόσο σπουδαία όσο θέλουν να τα παρουσιάζουν κάποιοι. Και αν θυμάστε να μην παίρνετε τα πράγματα υπερβολικά στα σοβαρά, η μέρα σας θα κλείσει με ένα ανακουφιστικό συναίσθημα.

ζωδια ζυγός

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για τον εαυτό σας σήμερα είναι να είστε εκφραστικοί, και φροντίστε να εντάξετε σε αυτό όλο το κορμί σας. Κινήστε χέρια, κινήστε κεφάλι, χορέψτε και λίγο αν ενθουσιαστείτε! Διπλώστε τα χέρια και χαμηλώστε το πηγούνι αν νευριάσετε.
Δώστε στους άλλους να καταλάβουν πώς νιώθετε, από την εικόνα που βλέπουν. Έτσι θα κερδίσετε αρκετό χρόνο ενώ παράλληλα θα νιώθετε καλά να κινήστε ενώ μιλάτε. Εκτός από την τόνωση του αίματος που θα πετύχετε, θα καταφέρετε να σας προσέξουν πολλοί.

ζωδια σκορπιός

Έχει αλλάξει λίγο η άποψή σας για μια δύσκολη απόφαση που πρέπει να πάρετε. Είστε έτοιμοι να ρισκάρετε λίγο περισσότερο από πριν, και εύχεστε γι’ αυτό να απολαύσετε λίγο μεγαλύτερη ανταμοιβή.
Αυτό είναι εξαιρετικό σημάδι ότι μεγαλώνει η αυτοπεποίθησή σας και επιστρέφει η διάθεσή σας για περιπέτεια. Η διάθεσή σας σήμερα θα είναι λίγο πιο επιθετική αλλά θα διατηρήσετε την χαρακτηριστική θέρμη και γοητεία σας, ώστε να συντηρηθεί η χαρά των άλλων να είναι γύρω σας. Η μέρα ενδείκνυται ιδιαίτερα για τις επαφές σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ζωδια τοξότης

Υπάρχει ένας γελωτοποιός στη ζωή σας, του οποίου τα κόλπα έχουν αρχίσει να σας κουράζουν ιδιαίτερα τελευταία. Φαίνεται όμως ότι είστε οι μόνοι που βαρεθήκατε αυτή την παράσταση.
Εφόσον δεν βρίσκετε ευήκοα ώτα να μοιραστείτε τον εκνευρισμό σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε από αυτό τον κύκλο και να μείνετε μόνοι για λίγο.
Χρειάζεστε ένα διάλειμμα και μπορείτε πάντα να στηρίζεστε στον εαυτό σας για την απαραίτητη κατανόηση!

ζωδια αιγόκερως

Σήμερα θα κινήστε ασυνείδητα με πολύ μεγάλες ταχύτητες, ίσως γρηγορότερα από τους άλλους γύρω σας. Ο λόγος αυτής της επιτάχυνσης μπορεί να μην σας είναι απόλυτα ξεκάθαρος, όμως εναπόκειται σε μια πρόσφατη προστριβή που είχατε με άτομο του στενού σας κύκλου. Ενδέχεται να προσπαθείτε να αποστασιοποιηθείτε από το συγκεκριμένο θέμα. Για να βεβαιωθείτε ότι περί αυτού πρόκειται, επικοινωνήστε με το ανάλογο άτομο και ξεκαθαρίστε την κατάσταση. Πρέπει να καθαρίσετε το μυαλό σας για να έχετε πιο άρτια εικόνα για το μονοπάτι που βαδίζετε σε αυτή τη ζωή.

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος

Βρίσκεστε σε μια πολύ υπεύθυνη φάση όπου ολοκληρώνετε όλα τα καθήκοντά σας και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Τα πάτε τόσο καλά που ως το βράδυ μπορεί να μην έχετε αφήσει καμία εκκρεμότητα. Κάποια κοντινά σας άτομα έχουν προσέξει πόσο συγκροτημένοι είστε, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι να σας ζητήσουν κάποιες συμβουλές. Από εσάς εξαρτάται να πείτε ή όχι όλα τα μυστικά σας, αλλά θα τους κάνετε μεγάλη εξυπηρέτηση αν τους δώσετε έστω κάποιες κατευθυντήριες γραμμές. Θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα να τους πείτε την άποψή σας.

ζωδια ιχθύες

Για να αποτρέψετε ένα δράμα που πρόκειται να ξεσπάσει ανάμεσα σε κάποια άτομα του κύκλου σας, πρέπει να σταματήσετε να πυροδοτείτε τους φίλους σας! Δικός σας ρόλος είναι να τους κρατήσετε όλους ψύχραιμους, χωρίς να ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να κρατήσετε μυστικό ένα πικάντικο κουτσομπολιό, ποιος ο λόγος όμως να το ξεστομίζετε χωρίς αφορμή; Αυτό θα χειροτερέψει την κατάσταση και εσείς θα είστε ο υπαίτιος.
Καλά θα κάνετε να μην ανακατευτείτε και να αφήσετε αυτά τα άτομα να λύσουν τις διαφορές τους μόνοι τους.