ζωδια για ελεύθερους 07/06 Τετάρτη

8910501024x768Mykindofheaven

ζωδια για ελεύθερους 07/06 Τετάρτη

ζωδια Κριος
Αν σας αρέσει κάποιο άτομο, προσπαθήστε να περιορίσετε τη φαντασία σας και να επικεντρωθείτε στο να το γνωρίσετε στην πραγματικότητα. Το να το σκέφτεστε πρώτα ως πιθανό φίλο, μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να είστε ο εαυτός σας.

ζωδια Ταυρος
Φαίνεται ότι σας περιμένει μια ημέρα τεμπελιάς, οπότε περιορίστε τη δουλειά και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και αράξτε όσο θέλετε. Υπάρχει αρκετός χρόνος για έρωτες αργότερα. Αυτή τη στιγμή, ένα ραντεβού με το αγαπημένο σας βιβλίο φαντάζει υπέροχο.

 

ζωδια Διδυμοι
Δεχτείτε την υπέροχη διάθεση που σας στέλνουν τα άστρα και μεταδώστε τη και στους άλλους, με το δικό σας μοναδικό τρόπο με τον οποίο φλερτάρετε. Το να βολευτείτε κάπου, δεν είναι αυτό που θέλετε να κάνετε αυτή τη στιγμή – όχι όταν σας περιμένει τόση διασκέδαση εκεί έξω.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Κάποιο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα, μπορεί πραγματικά να σας εκνευρίσει πολύ – μάλιστα τα πράγματα μπορεί να ενταθούν πολύ. Παρά ταύτα προσπαθήστε πρώτα να ακούσετε τι έχει να πει και μη βιαστείτε να κρίνετε. Αυτού του είδους η ενέργεια μπορεί να μετατραπεί σε ενθουσιασμό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Κάνετε τη μέρα νύχτα και τη νύχτα μέρα; Αν το θέλετε, έτσι είναι. Μπορείτε να κάνετε τους άλλους να πιστέψουν σχεδόν οτιδήποτε αυτή τη στιγμή με την πειστική σας γοητεία. Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις σας για καλό σκοπό – και για το καλό της ερωτικής σας ζωής.

ζωδια Παρθενος
Πριν στείλετε κάποιο e-mail σε αυτό το εξαιρετικά ελκυστικό άτομο από τις γνωριμίες στο διαδίκτυο ή ζητήσετε ραντεβού από κάποιο άλλο με το οποίο εργάζεστε μαζί. Προσπαθήστε να διαβάσετε λίγο πίσω από τις γραμμές. Αν αισθάνεστε οποιονδήποτε δισταγμό, αναρωτηθείτε από πού πηγάζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Ζυγος
Είναι ο δικός σας μεγάλος, υπέροχος κόσμος αλλά φυσικά είστε υπερβολικά χαρούμενοι για να το μοιραστείτε. Οι πιθανότητες να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε είναι επίσης μεγάλες και υπέροχες. Μην κλειστείτε στο σπίτι σας, όταν υπάρχουν τόσα υπέροχα πράγματα που μπορείτε να κάνετε και να δείτε εκεί έξω.

ζωδια Σκορπιος
Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να διακρίνετε όλα τα κομμάτια του ερωτικού παζλ στο οποίο εμπλέκεστε. Αλλά ευτυχώς σας αρέσει να αναζητάτε τη χαμένη πληροφορία και ψάχνετε όλο και πιο βαθιά την κατάσταση. Κάντε το τώρα, ήρεμα και ήσυχα.

ζωδια Τοξοτης
Όλη η προετοιμασία που κάνατε, αρχίζει να αποδίδει τώρα. Μπορεί να επεξεργάζεστε κάποια παλιά ερωτικά ζητήματα για να είστε έτοιμοι και στα καλύτερά σας να υποδεχτείτε κάτι καινούργιο ή απλά να ενημερώνετε το διαδικτυακό σας προφίλ. Μια μικρή προσπάθεια μπορεί να φέρει ραγδαία εξελισσόμενα αποτελέσματα.

zodia-zvdia-75

ζωδια Αιγοκερως
Δουλεύετε πολύ σκληρά αυτή την περίοδο και μπορεί ακόμη και να τείνετε να αγχωθείτε. Δεν βρίσκεστε και στην πιο ρομαντική συναισθηματική κατάσταση, αλλά θα είναι κάτι περαστικό. Στο μεταξύ, να προσέχετε τον εαυτό σας.

ζωδια Υδροχοος
Δώρα, πολυτελή δείπνα, λουλούδια – αυτά είναι παιδιάστικα πράγματα και εσείς είστε πλέον ώριμοι. Το άτομο που θα σας γοητεύσει τώρα, θα πρέπει να είναι ισάξιό σας σε πνευματικό επίπεδο – και να σας προκαλέσει με το μυαλό του.

ζωδια Ιχθυες
Ώρα να ξεφορτωθείτε τα περιττά βάρη. Μια παλιά αντίληψη σχετικά με τις προσδοκίες σας στον ερωτικό τομέα, κάποια ζητήματα από προηγούμενες σχέσεις, ίσως κάποιον που δεν σας αρέσει και τόσο πολύ. Κάντε χώρο για τα καινούργια πράγματα που θα έρθουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00