ζωδια για ελεύθερους 08/06 Πέμπτη

ζωδια για ελεύθερους 08/06 Πέμπτη

ζωδια Κριος
Σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα που θα αφορούν την επιλογή ανάμεσα στο να συνεργαστείτε με κάποιον ή να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας, και μπορεί να είναι μια κατάσταση διόλου ελκυστική. Επικεντρωθείτε στο να εκτιμήσετε τις καλές πλευρές αυτών που έχετε.

ζωδια Ταυρος
Μια μικρή αλλαγή στην καθημερινή σας ρουτίνα ανοίγει ένα νέο παράθυρο ευκαιριών – το οποίο μπορεί να έχει «θέα» και στα ερωτικά σας. Προσθέστε και λίγο ενθουσιασμό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και δείτε πού θα καταλήξει.

 

ζωδια Διδυμοι
Είστε ένα άτομο του πνεύματος αλλά και της δράσης, ικανό να εκτιμήσει αστραπιαία μια κατάσταση και μετά να κάνει (ή να πει) ακριβώς αυτό που πρέπει. Είναι υπέροχο να μπορείς να επιτυγχάνεις στη δουλειά σου – και ακόμη περισσότερο στις ερωτικές σου σχέσεις.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Ο δρόμος της αγάπης δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και ειδικά αυτή τη στιγμή μπορεί να συναντήσετε πολλά εμπόδια. Εσείς συνεχίστε με ορμή και αποφασιστικότητα – παρακάτω τα πράγματα θα φτιάξουν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Μπορεί να είναι χαριτωμένοι, ήσυχοι και αξιαγάπητοι ή μπορεί να είναι τολμηροί, δυναμικοί και υπέροχοι – μπορείτε να κάνετε σχέση με οποιονδήποτε τύπο ανθρώπου τώρα. Σας ελκύουν τόσο τα αντίθετα όσο και τα άτομα με τον ίδιο τρόπο σκέψης με τον δικό σας.

ζωδια Παρθενος
Δείτε το έτσι: Τα άστρα λένε ότι αν είστε δεσμευμένοι τώρα, βρίσκεστε εν μέσω έντονων διαπραγματεύσεων (και βιώνετε μερικές αναποδιές). Αντί για αυτό, καλό θα ήταν να προχωρήσετε μπροστά και να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε.

ζωδια Ζυγος
Ένας νέος θαυμαστής (ή δύο!) σας ελκύει τώρα και μπορεί να σας το δείχνει φανερά ή όχι. Είτε είναι είτε δεν είναι το ιδανικό άτομο, σίγουρα η προσοχή που σας δείχνει είναι κολακευτική και θα το χειριστείτε με την συνηθισμένη σας αυτοπεποίθηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Σκορπιος
Αν βρίσκεστε σε μια κοινωνική εκδήλωση, μάλλον είστε αυτός ο μυστηριώδης, λάγνος, λιγομίλητος τύπος – και αυτός που πιθανότατα βρίσκεται στον δικό του κόσμο. Προσπαθήστε να μην χάσετε την προσοχή, που μπορεί να προσπαθεί να σας δείξει κάποιος.

ζωδια Τοξοτης
Πότε ήταν η τελευταία φορά που κυριολεκτικά ευχηθήκατε κάτι; Το να είστε συγκεκριμένοι σχετικά με αυτά που ελπίζετε για τις ερωτικές σας σχέσεις, δεν βλάπτει – στην πραγματικότητα, αν είστε ανοιχτόμυαλοι σχετικά με τον τρόπο που θα πραγματοποιηθούν, οι ευχές σας θα εισακουστούν.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Αιγοκερως
Τώρα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι νέες γνωριμίες, οπότε γιατί δεν αράζετε σε ένα καφέ και να ξεκινήσετε την κουβέντα με κάποιον χαριτωμένο; Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε μερικά νέα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ζωδια Υδροχοος
Μπορεί να έχετε κάποια προσωπικά ζητήματα αυτή τη στιγμή, αλλά μην αγνοείτε την πραγματικότητα. Η κατάσταση θα εκτονωθεί και στο μεταξύ θα βοηθήσει αν κάνετε μια προσπάθεια να έρθετε κοντά με τους άλλους.

ζωδια Ιχθυες
Μια δυναμική προσέγγιση μπορεί να κάνει θαύματα στον ερωτικό τομέα τώρα. Πώς ακριβώς μπορείτε να είστε ενεργητικοί σε ότι αφορά τα μυστήρια του έρωτα; Αποφασίστε τι είναι αυτό που θέλετε – και βρείτε μερικούς νέους τρόπους για να το επιδιώξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις