ζωδια για ελεύθερους 09/01 Δευτέρα

zwdia-karkinos-afroditi

ζωδια για ελεύθερους 09/01 Δευτέρα

ζωδια κριός
Τα άστρα σας προειδοποιούν ότι το πρωινό αυτής της Δευτέρας δεν θα σφύζετε από ενέργεια. Αργότερα όμως θα αναπτερωθεί το ηθικό σας και θα αρχίσετε να λάμπετε. Τονώστε αυτή τη λάμψη με λίγη άσκηση και όλα θα βελτιωθούν.

ζωδια ταύρος
Είναι πολλές οι ιδέες που στροβιλίζονται στο μυαλό σας αυτή την περίοδο. Αναζητήστε το άτομο εκείνο που θα απογειώσει την έμπνευσή σας, για να μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες από τις ιδέες σας. Αν μάλιστα υπάρχει και μια ανάλογη ομάδα ανθρώπων, θα έχετε τον τέλειο συνδυασμό. Όσο πιο πολλές καρδιές και όσο πιο πολλά μυαλά, τόσο το καλύτερο!

 

ζωδια δίδυμοι
Το πρωί της Δευτέρας θα σας βρει με διάθεση να χουζουρέψετε και να μην κουνηθείτε από τη βολή σας. Από το απόγευμα και μετά όμως, τα άστρα σας παροτρύνουν να κάνετε μια κίνηση στο ρομαντικό πεδίο. Σας εγγυώνται μια εξαιρετική εξέλιξη!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Ακόμη κι αν δεν θα κοιμάστε όλο το πρωί, είναι βέβαιο ότι θα ονειροπολείτε! Αργότερα μέσα στη μέρα θα σας κατακλύσει ένα κύμα ενέργειας και μια βιάση… Όμως να θυμάστε ότι το μόνο που δεν προχωρά με βιάση, είναι ότι αφορά τα θέματα καρδιάς.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η αγάπη και το χρήμα δεν συνδυάζονται καλά αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε συναναστροφές που ενέχουν φιλικά άτομα και χρήματα, πόσο μάλλον αν τα άτομα είναι και κάτι περισσότερο από φιλικά. Το ιδανικό για εσάς θα είναι να εστιάσετε σε ανθρώπους ειλικρινείς και ανιδιοτελείς.

ζωδια παρθένος
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με τεμπέλικη διάθεση. Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες θα ξυπνήσει και η ανάγκη σας να ασχοληθείτε με κάποιες από τις υποχρεώσεις σας. Επειδή ακόμα κι έτσι θα σημειώσετε αρκετή πρόοδο, εντάξτε και λίγο ρομάντζο στις βραδινές σας δραστηριότητες!

ζωδια ζυγός
Η μέρα σας καλεί να κάνετε στην άκρη για λίγο, δίνοντας στους άλλους προτεραιότητα. Βοηθήστε ένα φιλικό άτομο με έναν στόχο του, ακούστε τα προβλήματα κάποιου άλλου, κάντε μια καλή πράξη για έναν άγνωστο. Σήμερα πρέπει να κάνετε κατάθεση στο κάρμα σας, για να έχετε απόθεμα είσπραξης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Πρέπει να δώσετε έμφαση στην ανάλυση των καταστάσεων σήμερα, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τον εγωκεντρισμό σας. Επειδή και οι δύο πλευρές του εγκεφάλου σας είναι σε καλή λειτουργία, αξιοποιήστε τη συγκυρία για να πετύχετε ένα καλό αποτέλεσμα.

ζωδια τοξότης
Τα άστρα σας παροτρύνουν να αφιερώσετε πολύ χρόνο στον ύπνο σήμερα το πρωί, γιατί έχετε ανάγκη από ξεκούραση. Από το απόγευμα και μετά όμως η ενέργειά σας θα αρχίσει να ισορροπεί και πάλι, χωρίς να αποκλείονται και κάποιες χροιές ρομαντισμού στην ατμόσφαιρα!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Οι επαφές και οι συναντήσεις που θα κάνετε από την αρχή της ημέρας σήμερα, θα είναι εξαιρετικά αποδοτικές! Γι’ αυτό τα άστρα σας προτρέπουν να αδράξετε τη μέρα από νωρίς, μαζί με όσους συναντάτε! Αργότερα θα πάρετε περισσότερη ικανοποίηση στο σπίτι, βάζοντας κάποιες εκκρεμότητες σε σειρά.

ζωδια υδροχόος
Ό,τι κι αν προσπαθήσετε να διεκπεραιώσετε σήμερα, το πιο πιθανό είναι να πιάνετε το μυαλό σας να περιπλανιέται. Δώστε στον εαυτό σας λίγο ελεύθερο χρόνο τώρα που τον έχει ανάγκη. Αργότερα μέσα στη μέρα θα δείτε ότι αυτό λειτούργησε πολύ αποδοτικά!

ζωδια ιχθύες
Οι πρωινές σας συναντήσεις θα κυλήσουν πολύ καλά, εσείς είστε στα καλύτερά σας και η διάθεσή σας θα βελτιώνεται όλο και πιο πολύ όσο κυλά η μέρα. Φροντίστε για απόψε να χουζουρέψετε στο σπίτι για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, μόνοι ή με καλή παρέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia