ζωδια για ελεύθερους 10/03 Παρασκευή

zwdia-afroditi-tayros

ζωδια για ελεύθερους 10/03 Παρασκευή

ζωδια κριός
Το καινούργιο άτομο που έχει μπει στη ζωή σας είναι μεθυστικό! Κατά πόσο αυτό είναι πραγματικά κάτι καλό όμως; Επανεξετάστε την επίδρασή του στην καθημερινότητά σας, ειδικά σε εκείνο το σημείο περί «μεθυσιού»…

ζωδια ταύρος
Κάτι σας έχει απορροφήσει πολύ τον τελευταίο καιρό και έχετε ξεχάσει ό,τι αφορά το ρομαντικό πεδίο της ζωής σας. Η συμβουλή που έχουν τα άστρα για εσάς, είναι να επιδείξετε λίγη υπομονή γιατί σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις που θα αφυπνίσουν τον ρομαντισμό σας.

 

ζωδια δίδυμοι
Τα παιχνίδια του μυαλού δεν πρόκειται να βγάλουν πουθενά εσάς και ένα ιδιαίτερο άτομο, ειδικά αν οι κανόνες είναι τόσο περίπλοκοι που χάνετε τον στόχο και οι δύο. Αυτό δεν γίνεται επί τούτου, προκύπτει επειδή δεν ξέρετε τι ακριβώς αναζητάτε.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Κάποιες φορές σας είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε αν διαφωνείτε ή συμφωνείτε με ένα καινούργιο άτομο που έχει μπει στη ζωή σας. Επειδή οι γραμμές είναι πολύ λεπτές σε αυτή τη φάση, συνεχίστε αυτό το παιχνίδι μόνο αν το διασκεδάζετε. Αν νιώθετε άβολα, κάτι πρέπει να ξανασκεφτείτε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Νιώθετε ότι δεν παίρνετε σαφείς απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα; Ίσως επειδή το άτομο που τις απευθύνετε, αλλάζει άποψη πάρα πολύ εύκολα. Το μάθημα που θέλουν να σας δώσουν τα άστρα τώρα, είναι να παίρνετε μόνοι σας τις αποφάσεις που σας αφορούν.

ζωδια παρθένος
Αυτή δεν είναι καλή περίοδος για να θέσετε τελεσίγραφα σε κάποιες ρομαντικές προοπτικές σας. Το μόνο που θα καταφέρετε, θα είναι να απομακρύνετε κάποιες πιθανές ευκαιρίες. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν και όλα θα αποκαλυφθούν στην ώρα τους.

ζωδια ζυγός
Η επικοινωνία θα είναι το κλειδί σας σήμερα, για να πετύχετε όσα θελήσετε στο ρομαντικό πεδίο. Μπορεί να είναι λίγο κοπιαστικό να πρέπει να περιγράφετε τι χρειάζεστε από ένα άτομο, εντούτοις είναι μια ασφαλής διαδικασία για να αποφύγετε πιθανές παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να επιδείξετε υπομονή και να είστε ακριβείς.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια σκορπιός
Σήμερα θα δείτε να κερδίζει πολλά βλέμματα το έμφυτο χάρισμά σας της ομιλίας. Μάλιστα θα διαπιστώσετε ότι το δραστήριο και θετικό πνεύμα σας επηρεάζει και εμπνέει πολλά από τα άτομα του στενού σας κύκλου. Ειδικά ένα άτομο που βρίσκεται σε απόσταση, θαυμάζει πολύ την ευφράδειά σας, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν το δείτε ξαφνικά ανάμεσα στο κοινό σας…

ζωδια τοξότης
Το κοινωνικό σας ημερολόγιο είναι υπερπλήρες, γιατί όλοι θεωρούν ότι δεν γίνεται εκδήλωση χωρίς τη λαμπερή παρουσία σας! Επιλέξτε τις πιο ενδιαφέρουσες, και αφήστε το ερωτικό σας ταμπεραμέντο να σαγηνέψει τα πλήθη!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Δώστε περισσότερη σημασία σήμερα στις λεπτομέρειες όσων σας λέει ένα ιδιαίτερο άτομο που βρίσκεται στο περιβάλλον σας, αντί να ακούτε μόνο αυτά που θέλετε εσείς. Ακόμη κι αν αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας, θα έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αργότερα που θα τις χρειαστείτε.

ζωδια υδροχόος
Επιστρατεύστε την ελαστικότητά σας στις νέες πιθανότητες και να έχετε τα μάτια σας ανοικτά. Είστε σε μία φάση ανασύστασης κάθε πτυχής της ζωής σας, και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και όλοι οι άλλοι. Να ξέρετε ότι το μεγαλύτερο δέλεαρ στα μάτια των υπολοίπων, είναι ότι δείχνετε ευάλωτοι κι αυτό σας κάνει ακαταμάχητους.

ζωδια ιχθύες
Σήμερα θα είναι συνετό για εσάς να επιστρατεύσετε την ακραία λογική σας. Πριν στείλετε στο πρώην ταίρι σας το ηλεκτρονικό μήνυμα που ετοιμάσατε, κάντε ένα διάλειμμα για να σκεφτείτε τις συνέπειες. Ίσως θα είναι καλύτερα να κάνετε μια βόλτα πρώτα να σας φυσήξει λίγο ο αέρας, πριν πατήσετε «Αποστολή».

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia