ζωδια για ελεύθερους 10/06 Σάββατο

teleies-gynaikes

ζωδια για ελεύθερους 10/06 Σάββατο

ζωδια κριός
Φανείτε τολμηροί και φλερτάρετε σήμερα με το άτομο που τελευταία έχετε την επιθυμία να γνωρίσετε καλύτερα. Δείξτε πόσο προσιτοί και ενδιαφέροντες είστε, ώστε και η άλλη πλευρά να νιώσει πιο άνετα και να σας ζητήσει να βγείτε. Χαλαρώστε, χαμογελάστε και χρησιμοποιήστε τη γλώσσα του σώματος για να καταλάβει ότι δίνετε το πράσινο φως.

ζωδια ταύρος
Η μέρα σήμερα ενδείκνυται για να είστε πιο επικοινωνιακοί και να μιλήσετε ανοικτά για τα αισθήματά σας. Μην έχετε κανέναν δισταγμό, ίσως να είναι μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που θα νιώθετε τόσο άνετα να εκφραστείτε προς ένα ιδιαίτερο άτομο. Αφήστε την καρδιά σας να εξωτερικεύσει αυτά που θέλει.

 

ζωδια δίδυμοι
Η κοινωνική σας ζωή θα μπορούσε να πάρει μια πιο ρομαντική τροπή σήμερα, αν το επιτρέψετε κι εσείς. Μην αντιδράτε τόσο στις αλλαγές. Όσο πιο πολύ ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες και σε νέα άτομα στη ζωή σας, τόσο καλύτερα θα νιώσετε. Αφήστε τα πράγματα να ακολουθήσουν τη φυσική τους ροή, που μπορεί να φέρει την αγάπη στο κατώφλι σας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Σήμερα μπορείτε να γίνετε όσο τολμηροί θέλετε και αντέχετε! Αφήστε τις αναστολές σας στο σπίτι και κάντε μόνο πράγματα που σας ενθουσιάζουν, τολμήστε να πάρετε ρίσκα ακόμη και στις αποφάσεις σας. Να είστε σίγουροι ότι πολλοί θα προσέξουν την αλλαγή σας και θα εμπνευστούν από τη νέα σας οπτική των πραγμάτων.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Μήπως νιώθετε παγιδευμένοι στα τετριμμένα, ενώ θέλετε να σκεφτείτε τρόπους να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο – άρα και την προσωπική σας ζωή; Ανταλλάξτε απόψεις με τους στενούς σας φίλους, για το πού θα μπορούσατε να πάτε να δοκιμάσετε την τύχη σας. Είναι σίγουρο ότι πολλοί μαζί μπορούν να καταλήξουν στην τέλεια λύση, που ίσως να επιφυλάσσει και το επόμενο έτερό σας ήμισυ.

ζωδια παρθένος
Η σημερινή μέρα ενδέχεται να είναι δίκοπο μαχαίρι για εσάς και τη διάθεσή σας. Το αν θα εξελιχθεί θετικά ή αρνητικά, εξαρτάται από την αντίδρασή σας στην πολύ ειλικρινή εξομολόγηση που θέλει να σας κάνει ένα άτομο του στενού φιλικού σας κύκλου. Μπορείτε να εκλάβετε το θέμα προσωπικά, είτε να δώσετε την έκταση που του αξίζει. Το συνετό για εσάς θα είναι να δείτε την εικόνα στις συνολικές της διαστάσεις.

ζωδια ζυγός
Νιώθετε χαμένοι και δεν μπορείτε να αρθρώσετε λέξη όταν καλείστε να σπάσετε τον πάγο με ένα άτομο που μόλις γνωρίσατε; Μια καλή επιλογή θα είναι να μιλήσετε για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, αντί να καταφύγετε στα γνωστά σαχλά σχόλια για τον καιρό. Να είστε σίγουροι ότι το έμφυτο πάθος σας, είναι ικανό από μόνο του να κάνει αυτή τη συζήτηση αξέχαστη!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια σκορπιός
Η σημερινή μέρα δεν είναι από αυτές που ενδείκνυνται για να πάρετε ρίσκα. Μην μπείτε τώρα σε αυτή τη διαδικασία, καλύτερα σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους λίγο ακόμη. Μπορεί το επόμενο πρωί να ανακαλύψετε ότι έχετε αλλάξει τελείως σκεπτικό. Ακόμα και τότε όμως, ζυγίστε τις επιπτώσεις πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.

ζωδια τοξότης
Φαίνεται να συντρέχουν πολλά αυτή την περίοδο κι εσείς είστε λίγο πελαγωμένοι. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που δεν έχετε προσέξει ένα άτομο, που είναι κοντά σας και προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας. Ακονίστε λίγο τις κεραίες και την όρασή σας για να εντοπίσετε τον κρυφό θαυμαστή, που το διακριτικό του φλερτάρισμα δεν το έχετε αντιληφθεί καν ακόμη…

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα ενδέχεται να προσελκύσετε κοντά σας κάποια πολύ φλύαρα άτομα. Μπορεί συνήθως να εκτιμάτε το χαρωπό πνεύμα και τους ανέμελους ανθρώπους, όμως αυτή τη στιγμή χρειάζεστε δίπλα σας άτομα που να είναι στιβαρά στις αποφάσεις τους.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Έχετε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να προσεγγίζετε όλα τα θέματα της ζωής. Αυτό το γεγονός έχει αρχίσει να προκαλεί σχολιασμούς από τα άτομα του φιλικού σας κύκλου. Μπορεί να μην συμφωνούν όλοι με τις απόψεις που εκφράζετε και ακολουθείτε ενίοτε, όμως όλοι θαυμάζουν το πάθος σας και τη θετική σας στάση γενικότερα.

ζωδια ιχθύες
Να αναμένετε ότι σήμερα θα μάθετε ή θα συνειδητοποιήσετε ότι ένα άτομο που έχετε γνωρίσει πρόσφατα, τρέφει ιδιαίτερα συναισθήματα για εσάς. Αυτό φυσικά δεν δεσμεύει εσάς σε κάτι, άρα δεν είστε υποχρεωμένοι να ανταπαντήσετε για τις προθέσεις σας. Διατηρήστε τη συζήτηση σε επιφανειακά και χαλαρά επίπεδα αλλά δώστε λίγη σημασία στη γλώσσα του σώματος. Μπορεί να σας αποκαλύψει κάτι περισσότερο από όσα λέει ο συνομιλητής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera