ζωδια για ελεύθερους 1/05 Κυριακή

oneirokritis-aspro-mayro

ζωδια για ελεύθερους

ζωδια κριός
Πολύς θόρυβος! Τελευταία φαίνεται ότι κινήστε πολύ περισσότερο σαν τον άνεμο παρά σαν άνθρωπος. Σήμερα φροντίστε να το συνειδητοποιήσετε και να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας, προκειμένου να εκτιμήσετε και τα μικρά πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους. Εντοπίστε αυτό που θα σας κάνει να χαμογελάσετε.

 

 

 

ζωδια ταύρος
Η αληθινή αγάπη δεν αφορά μόνο το πάθος. Μια πετυχημένη σχέση απαιτεί βαθιά κατανόηση και από τα δύο μέλη της, των ελπίδων αλλά και των φόβων του ενός για τον άλλο. Αναζητήστε εκείνα τα στοιχεία που θα σας αποκαλύψουν τι χρειάζεται η νέα γνωριμία σας, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση.

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα επιδείξτε ιδιαίτερα προσοχή για «διπλούς πράκτορες» στο περιβάλλον σας. Κρατήστε μόνο για εσάς τις προσωπικές πληροφορίες και τα μυστικά σας. Ένα άτομο μπορεί να σας εκπλήξει δυσάρεστα με κάποιο μυστικό σκοπό, αν ξεχαστείτε και μιλήσετε παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια καρκίνος
Η πορεία της σημερινής μέρας εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την διανοητική σας κατάσταση! Προσπαθήστε να παραμείνετε θετικοί, ακόμη κι αν είστε σε μια φάση που θέλετε να βυθιστείτε στις οικείες αρνητικές συνήθειές σας. Αποκλείστε εκείνη τη φωνή μέσα στο κεφάλι σας που σας λέει να ενδώσετε!

ζωδια λέων
Η μέρα σήμερα σας επιβάλλει να κινηθείτε με γνώμονα τον εγωισμό σας, γιατί έχετε μείνει ταπεινοί για πολύ καιρό. Έχει έρθει η ώρα να μιλήσετε για τον εαυτό σας και να καυχηθείτε για τα κατορθώματά σας. Θα δείτε ότι είναι πολλοί οι θαυμαστές σας που θα σας επικροτήσουν.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια παρθένος
Αν σας δοθεί η ευκαιρία να ζήσετε μέσα σε μια ασφαλή ηρεμία ή με τις επικίνδυνες επιχειρήσεις του έρωτα, να επιλέξετε τον έρωτα! Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην αφήνετε στον φτερωτό μικρούλη να σας χτυπά με τα βέλη του. Καταρρίψτε τα τείχη που έχετε υψώσει και ζήστε σχέσεις από καρδιάς.

ζωδια ζυγός
Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε σε ιδιαίτερα καλή φάση όσο αφορά τον συναισθηματικό σας κόσμο. Όμως δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να κάνετε κάποιους περιπάτους στην οδό των αναμνήσεων, αρκεί βέβαια να μην μένετε εκεί για πολύ ώρα και ξεχαστείτε! Μην χρησιμοποιείτε το παρελθόν ως δικαιολογία για να χειριστείτε το παρόν.

ζωδια σκορπιός
Σήμερα θα σας είναι πολύ εύκολο να λειτουργήσετε αρμονικά με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αξιοποιήστε αυτή τη θετική ενέργεια και εκμεταλλευτείτε τη για να κάνετε εσείς πρόταση εξόδου σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Χρησιμοποιήστε το επικοινωνιακό σας κάρμα για να κερδίσετε αυτό που λαχταράτε.

ζωδια τοξότης
Η μέρα σήμερα απαιτεί από εσάς να μιλήσετε ευθέως σε ένα ιδιαίτερο άτομο για τα αισθήματα που τρέφετε. Δεν είναι εύκολο να αποκαλύπτετε τα συναισθήματά σας σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε καλά, όμως θα σας δώσει μεγάλη χαρά η τόλμη σας να πάρετε ένα ρίσκο για την αγάπη.

ζωδια-ταρο-99ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια αιγόκερως
Τα καλά αποτελέσματα έρχονται σε αυτούς που καταβάλουν την προσπάθεια. Ό,τι κι αν έχετε ετοιμαστεί να κάνετε σήμερα, κάντε το σε όλο του το μεγαλείο. Δεν χρειάζονται τα ημίμετρα, χαμηλώστε το κεφάλι και ορμήστε με τα κέρατα!

ζωδια υδροχόος
Σας έχει κουράσει το ίδιο σκηνικό; Ίσως σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να ταράξετε λίγο τα νερά, επιλέγοντας αρχικά μια διαφορετική παρέα. Αλλάζοντας τις συνήθειές σας, αυξάνετε τα ποσοστά επιτυχίας με κάποια νέα γνωριμία.

ζωδια ιχθύες
Είναι εύκολο να έρθετε αρκετά κοντά με ένα άτομο που γνωρίζετε τώρα, αν εντοπίσετε τα κοινά σας σημεία. Ανοίξτε συζητήσεις για τα αγαπημένα σας βιβλία, για ταινίες, για μουσική, για τα χόμπι σας, και δείτε κατά πόσο μοιράζεστε κάποια ενδιαφέροντα.