ζωδια για ελεύθερους 11/02 Πέμπτη

prwin-epanasyndesi

ζωδια κριός

Δεν θα είναι εύκολο να πετύχετε τους στόχους σας στον ερωτικό τομέα, αν οι αναζητήσεις ως προς το έτερό σας ήμισυ είναι εξωπραγματικές. Είναι σχεδόν αδύνατον να υπάρξει το τέλειο πανέμορφο μοντέλο που θα λατρεύει όλες τις ενοχλητικές συνήθειές σας και θα είναι παράφορα ερωτευμένο μαζί σας!
Καλό θα ήταν να ελαττώσετε στο μέγιστο τις υπεράνθρωπες προσδοκίες σας.

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Ενίοτε το να είναι κάποιος εκκεντρικός, μπορεί να φανεί υποβοηθητικό στο να τραβήξει την προσοχή ενός νέου θαυμαστή.
Μην προσπαθήσετε να προσποιηθείτε παράδοξες συμπεριφορές προκειμένου να βρεθείτε στο επίκεντρο. Δείξτε τον αληθινό, παλαβό εαυτό σας και αφήστε την προσωπικότητά σας να γίνει ο διαφημιστής σας!

ζωδια δίδυμοι

Τελικά αυτό που σας χρειάζεται για να αλλάξετε την τακτική σας στην εύρεση συντρόφου, ίσως είναι μια αλλαγή στην δική σας οπτική. Συζητήστε με άτομα του φιλικού σας κύκλου που θεωρείτε ότι έχουν πετυχημένες σχέσεις, πώς λειτούργησαν για να κατακτήσουν το έτερο ήμισυ.
Φροντίστε να κρατήσετε σημειώσεις και να εμπεδώσετε το πώς θα κάνετε ένα άτομο να σας προσέξει, για τους σωστούς λόγους!

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια καρκίνος

Ίσως πρέπει να βγείτε από τη συνήθη ρουτίνα που ακολουθείτε όσο αφορά τα ραντεβού, προκειμένου να κάνετε μια νέα γνωριμία. Αφήστε τα γνωστά μπαρ και τα στέκια σας. Αν αρχίσετε μαθήματα χορού, οπωσδήποτε θα σας ταιριάξουν με έναν παρτενέρ!
Είναι γνωστό ότι χρειάζονται δύο για να χορέψουν ταγκό…

ζωδια λέων

Πρέπει να επιδείξετε υπομονή και να αφήσετε την αγάπη να έρθει προς το μέρος σας. Δεν μπορείτε να χειραγωγήσετε τη μοίρα, και δεν είναι κακό για λίγο να μάθετε να απολαμβάνετε το να είστε ανέμελοι κι ελεύθεροι. Ίσως οι δεσμευμένοι του φιλικού σας κύκλου να μπορούν να σας δώσουν κάποιες πληροφορίες για όσα τους λείπουν επειδή δεν είναι ελεύθεροι.
Εκτιμήστε την ελευθερία σας, τώρα που την έχετε!

ζωδια παρθένος

Δεν σας βγάζει εκτός εαυτού η συνήθεια κάποιων ανθρώπων να απορρίπτουν χωρίς δεύτερη κουβέντα μια θαυμάσια ιδέα σας; Γιατί λοιπόν τείνετε να κάνετε κι εσείς το ίδιο;
Θα σας έκανε πολύ καλό σήμερα να δοκιμάσετε να εκφράσετε μια εποικοδομητική άποψη, αντί να είστε μόνο επικριτικοί. Υπάρχει αρκετός αρνητισμός στον κόσμο για να προσθέτετε κι εσείς το λιθαράκι σας…

ζωδια ζυγός

Η ικανότητά σας να κατανοείτε τους όλους, ενδέχεται να γίνει το εισιτήριό σας για να μετατραπεί μια τυπική γνωριμία σε μια πιθανή σχέση αγάπης. Αξιοποιήστε το χάρισμά σας της συναισθηματικής κατανόησης προς ένα άτομο που έχει ανάγκη να μιλήσει.
Η ειλικρίνειά σας είναι γνήσια σεξουαλική!

ζωδια σκορπιός

Προσπαθήστε να διατηρήσετε ανοικτό μυαλό όσο αφορά το τέλειο ραντεβού. Μπορεί να είστε λάτρεις του παραδοσιακού δείπνου και του σινεμά, ενώ το άλλο άτομο να προτιμά να περάσετε το βράδυ περνώντας από όλες τις γκαλερί της πόλης. Τολμήστε να κάνετε κάτι διαφορετικό, για να δείτε και πού μπορεί να οδηγήσει.
Το ρομάντζο μας βρίσκει όπου κι αν είμαστε!

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια τοξότης

Δε πρόκειται να βρείτε ποτέ το τέλειο ταίρι, όσο συνεχίζετε να περιφέρεστε στους ίδιους παλιούς κοινωνικούς κύκλους!
Τολμήστε σήμερα να γνωρίσετε νέα άτομα, συστήνοντας τον εαυτό σας είτε είστε στη σειρά στην τράπεζα, είτε στη δουλειά, στο γυμναστήριο, ακόμη και στο ταμείο του καταστήματος που μόλις ψωνίσατε.

ζωδια αιγόκερως

Μην σπαταλήσετε πολύ χρόνο στο να σχεδιάζετε το μέλλον σας με το μελλοντικό συζυγικό ταίρι σας. Θα είναι δύσκολο να προβλέψετε πότε θα ακουστούν οι γαμήλιες καμπάνες, γι’ αυτό καλύτερα να αρχίσετε να κάνετε οικονομίες για ένα καινούργιο σπίτι ή ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα…
Με λίγα λόγια, σκεφτείτε αντ’ αυτού το οικονομικό μέλλον σας.

ζωδια-ταρο-99ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
ζωδια υδροχόος

Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα να βάλετε τα θέματά σας σε μια τάξη.
Ισολογείστε τα οικονομικά σας, καθαρίστε το σπίτι σας, βάλτε πλυντήριο και κάντε όλες τις άλλες δουλειές που φαίνεται να μην γίνονται ποτέ!
Η πρόταση είναι να καλέσετε και κάποιο ιδιαίτερο άτομο να σας βοηθήσει, ώστε μετά να το ανταμείψετε με ένα δείπνο για δύο…

ζωδια ιχθύες
Αν μπείτε επιτέλους στη διαδικασία να αλλάξετε, θα βρεθείτε σύντομα συνεπαρμένοι από το αεράκι του έρωτα. Η επιλογή να είστε ελαστικοί εν μέσω κρίσης, είναι κάτι που φέρνει θετικούς σχολιασμούς και αποπνέει σεξουαλισμό!
Επιτρέψτε την ποικιλία στη ζωή σας και θα περάσετε συναρπαστικές στιγμές…

zwdia-3-zodia