ζωδια για ελεύθερους 11/03 Σάββατο

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

ζωδια για ελεύθερους 11/03 Σάββατο

ζωδια κριός
Η αφοσίωση στο ταίρι σας κάνει τη ζωή σας πανέμορφη, και σας δίνει συνεχώς νέες ευκαιρίες για να ζείτε ρομαντικές στιγμές. Να είστε βέβαιοι ότι όσα πιο πολλά θετικά καταθέτετε, το σύμπαν θα σας τα επιστρέφει στο πολλαπλάσιο.

ζωδια ταύρος
Είναι πραγματική απόδραση από την καθημερινότητά σας η επαφή με τα άτομα του οικογενειακού σας κύκλου. Νιώθετε βολικά, άνετα, σας φροντίζουν – και έτσι αποβάλλετε την ένταση. Είστε στην καλύτερη φόρμα για νέες γνωριμίες!

 

ζωδια δίδυμοι
Έχετε ακόμη το ιδιαίτερο χάρισμα – όμως πραγματικά, το χάσατε και ποτέ; Η ιδέα σας ήταν ότι μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ξεπεράστε τις αρνητικές σκέψεις και επιστρέψτε στη δράση που ανήκετε!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι σας ανεβάζουν το ηθικό. Αυτή την περίοδο τα άστρα ευνοούν την ισορροπημένη και ευτυχή συνύπαρξη, γι’ αυτό απολαμβάνετε τον χρόνο σας μαζί τους. Θα σας κάνει καλό τώρα να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Μια καλή ευκαιρία θα προκύψει στον δρόμο σας, για να μετατρέψετε σε χρήμα τις μεγάλες ιδέες σας. Ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές θυσίες, επενδύστε τις για να έχετε να λαβαίνετε!

ζωδια παρθένος
Μην τα βάζετε με τον εαυτό σας για μια αθώα παρεξήγηση. Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε και οφείλει να είναι. Διαφορετικά, ποια θα ήταν η διασκέδαση στη ζωή; Όλα θα πάνε καλά.

ζωδια ζυγός
Κάποιες παλιές οικογενειακές διαφωνίες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, τη στιγμή που δεν θα το περιμένετε. Αναζητήστε τις παλιές αιτίες και επουλώστε τις μέσα σας, για να μην μείνετε με την πικρία.

ζωδια σκορπιός
Όσο πιο περίπλοκα θέματα θέτετε στα άτομα που συναντάτε, τόσο πιο περίπλοκες θα είναι και οι απαντήσεις που παίρνετε. Να είστε ευγενικοί και ειλικρινείς, πρώτα με τον εαυτό σας και αυτά που πραγματικά θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια τοξότης
Ένα νέο ρομάντζο θα βρεθεί στον δρόμο σας ή θα αναζωπυρωθεί ένα παλιό, εκεί που δεν θα το περιμένετε. Μόνο που αυτό το ταίρι, θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τα ζητούμενά σας. Το πιστεύετε ή όχι, αυτό είναι εξαιρετικά καλό στοιχείο!

ζωδια αιγόκερως
Το ένστικτό σας λειτουργεί εξαιρετικά καλά για τις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Ξέρετε ότι για κάποια λάθη η ευθύνη βαραίνει εσάς και μόνο, με τις επιλογές που κάνετε. Να δέχεστε και τις συνέπειες των πράξεών σας.

ζωδια υδροχόος
Είναι πραγματικά θεόσταλτο δώρο να έχετε μια σχέση που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη. Να είστε με ένα άτομο επειδή το θέλετε, όχι επειδή καλύπτετε κάποιες ανάγκες ή κενά σας. Αυτές οι σχέσεις έχουν και διάρκεια.

ζωδια ιχθύες
Μένετε προσκολλημένοι στα ίδια και τα ίδια, γι’ αυτό νιώθετε παγιδευμένοι τον τελευταίο καιρό. Αρχίστε να αναγνωρίζετε στους άλλους τα καλά τους στοιχεία, για να μπορέσετε να δείτε και τις πιθανότητες να έρθετε πιο κοντά τους. Η σύνεση είναι σέξι!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις