ζωδια για ελεύθερους 11/06 Κυριακή

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ζωδια για ελεύθερους 11/06 Κυριακή

ζωδια κριός
Σήμερα ίσως χρειαστεί να γίνετε επιτακτικοί αλλά με διακριτικότητα, όταν ένα άτομο του στενού οικογενειακού σας κύκλου θα ζητήσει να του δώσετε κάποιες προσωπικές συμβουλές. Ποτέ δεν είναι εύκολο να λέτε σε έναν κοντινό σας άνθρωπο τη σκληρή αλήθεια, όμως θα εκτιμηθεί η καλή σας διάθεση.

ζωδια ταύρος
Η κολακεία θα είναι έντονη προς το πρόσωπό σας σήμερα. Ωστόσο ας είστε λίγο επιφυλακτικοί, γιατί κάποιο άτομο ίσως σας προσεγγίσει με αυτό τον τρόπο επειδή αποζητά κάτι από εσάς. Οι φιλοφρονήσεις έχουν αξία όταν δεν έχουν κρυμμένα κίνητρα πίσω από τις λέξεις – αλλά εσείς θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε τη διαφορά.

 

ζωδια δίδυμοι
Η πολυλογία του καινούργιου ατόμου που έχετε γνωρίσει, ενδέχεται να αποκρύπτει κάτι. Κάποιοι άνθρωποι τη χρησιμοποιούν ως μηχανισμό άμυνας, όταν είναι νευρικοί μπροστά σε μια νέα γνωριμία. Βοηθήστε το άλλο άτομο να χαλαρώσει με ένα καθησυχαστικό σας χαμόγελο, δείξτε του ότι τα αισθήματά σας είναι θερμά.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Σήμερα είστε ιδιαίτερα δεκτικοί ως προς τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας. Η εποχή είναι ιδανική για να τους αφήσετε να πάρουν εκείνοι το λόγο. Η προσηνής φύση σας θα βοηθήσει πολύ να χαλαρώσει η ατμόσφαιρα και να εξαλειφθούν οι εντάσεις. Διατηρήστε ένα κλίμα ανοικτού πνεύματος σε όλες τις επικοινωνίες σας.

tarw-zwdia

ζωδια λέων
Η καρδιά σας δεν έχει σύνορα – και αυτό το χάρισμά σας έλκει πολλά άτομα γύρω σας. Μπορείτε να γίνετε το επίκεντρο της προσοχής, ως οι γόηδες της διασκέδασης χωρίς δεσμεύσεις. Κρατήστε τα μυστικά σας καλά κρυμμένα, μέχρι να εντοπίσετε το κατάλληλο άτομο για να τα εκμυστηρευτείτε.

ζωδια παρθένος
Η μέρα σήμερα απαιτεί από εσάς να κάνετε λίγη ενδοσκόπηση. Πρέπει να κατασταλάξετε στα θέλω σας από την επόμενη σχέση που θα συνάψετε. Φανείτε ειλικρινείς στον εαυτό σας όσο αφορά τις ανάγκες σας, που μπορεί να μην είναι μια δέσμευση αλλά μια ρομαντική περιπέτεια.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Είναι αρκετό δύσκολη αποστολή το να διατηρήσετε αρμονική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε φίλους που διαφωνούν. Προσφερθείτε ως μεσάζοντες, αν θεωρείτε ότι τους χρειάζεται ένας αντικειμενικός παρατηρητής. Ωστόσο δεν πρέπει να παρασυρθείτε και να πάρετε θέση. Θα είστε εκεί για να εξυπηρετήσετε την επικοινωνία, γι’ αυτό δεν πρέπει να θίξετε κανέναν έναντι του άλλου.

ζωδια σκορπιός
Σήμερα πάρτε την πρωτοβουλία να ζητήσετε εσείς από το άτομο που θαυμάζετε, να βγείτε με μια χαλαρή φιλική παρέα. Οι ομαδικές συναντήσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για κοινωνικές εξόδους, χωρίς να ρισκάρετε μια πιο προσωπική συνάντηση. Καλό είναι να ελέγχετε τα νερά πριν βουτήξετε…

ζωδια τοξότης
Οι καθημερινές δραστηριότητες δεν θα είναι τόσο βαρετές σήμερα, αν επιλέξετε να τις μοιραστείτε με ένα ιδιαίτερο άτομο που θέλετε να έρθετε πιο κοντά. Καλέστε το να κάνετε μαζί τις εξωτερικές σας δουλειές και απολαύστε με κέφι τις ώρες, ακόμη κι αν στέκεστε στην ουρά της τράπεζας ή μιας υπεραγοράς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια αιγόκερως
Η επιμονή έχει πάντα αποτέλεσμα, όμως μην αφήνετε τους στόχους της προσωπικής σας ζωής να σας καταδυναστεύουν. Έχει διαφορά ο ενθουσιασμός από την εμμονή. Μην τρομάξετε κάποια άτομα που βλέπετε με ιδιαίτερο τρόπο, από τη συνεχή διαδικτυακή παρενόχληση ή με ατέρμονα γραπτά μηνύματα. Δείξτε πιο διακριτικά το ενδιαφέρον σας.

ζωδια υδροχόος
Σήμερα δείξτε την εκκεντρική σας πλευρά σε ένα καινούργιο άτομο που έχετε γνωρίσει. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να σας θεωρούν αλλόκοτους, όμως το εν λόγω άτομο σας βρίσκει εξαιρετικά ενδιαφέροντες. Η μοναδικότητά σας σάς διαχωρίζει στον ανταγωνισμό, γι’ αυτό τολμήστε να την εξωτερικεύσετε1

ζωδια ιχθύες
Ο καλύτερος τρόπος για να εντυπωσιάσετε ένα καινούργιο άτομο που έχετε γνωρίσει, είναι να επιστρατεύσετε σήμερα την καλλιτεχνική σας κλίση. Όσο πιο δημιουργικοί γίνετε, τόσο πιο θαυμαστές θα είναι οι κινήσεις σας. Το πιο σημαντικό ωστόσο, είναι να εμπεριέχει γνήσιο ενδιαφέρον η κάθε σας χειρονομία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera