ζωδια για ελεύθερους 12/02 Παρασκευή

agxos-texnikes-apovolis

ζωδια κριός

Δεν είναι το ίδιο απολαυστικό να είστε καλοί, όσο να είστε κακοί!
Όμως σε αυτή την περίπτωση, τουλάχιστον δεν χρειάζεται να απολογείστε για τις πράξεις σας. Προσπαθήστε σήμερα να είστε διακριτικοί, αποφύγετε τη συνήθειά σας να επιδίδεστε σε συνεχείς σχολιασμούς για την ερωτική ζωή των φίλων σας.

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Οι αγώνες ισχύος δυστυχώς έχουν το άσχημο σύμπτωμα να πρέπει να δοθούν τις χειρότερες στιγμές.
Φροντίστε να διατηρήσετε πλήρη συναίσθηση στη διάθεσή σας να επικρατήσετε έναντι όλων των άλλων στο περιβάλλον σας. Εξάλλου, οι μανιακοί με τον έλεγχο μόνο σέξι δεν είναι…

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β

ζωδια δίδυμοι

Μόνο η ουσιαστική περίσκεψη θα μπορέσει να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το μπλοκάρισμα που νιώθετε στο κεφάλι σας.
Όλοι νιώθουμε συνεχώς να μας απασχολούν ενοχλητικές σκέψεις. Όμως δεν θα κατανοήσουμε ποτέ τι προσπαθεί να μας πει η συνείδησή μας, αν δεν καταφέρουμε να γίνουμε σωστοί ακροατές της.

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια καρκίνος

Το χρήμα φαίνεται να αποτελεί την κύρια ανησυχία σας τον τελευταίο καιρό.
Θα ήταν συνετό να κάνετε πλήρη καταγραφή των οικονομικών σας, διατηρώντας έναν προϋπολογισμό για τα πάντα: από τα απολύτως αναγκαία και τις οφειλές σας, μέχρι τα έξοδα για διασκέδαση. Εντοπίστε πού δίνετε τα μεγαλύτερα ποσά και επανεκτιμήστε τον τρόπο ζωής σας αν χρειαστεί, προκειμένου να βοηθηθείτε στον έλεγχοι των δαπανών.

ζωδια λέων

Πάλι είστε μόνοι; Ίσως αυτό σας δείχνει ότι πρέπει να βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των ενδεχόμενων ενδιαφερόμενων ατόμων.
Ενδέχεται να θεωρείτε ότι θα γνωρίσετε το ταίρι σας μόνο μέσω των μοντέρνων οδών, όπως οι συναντήσεις μιας βραδιάς ή τα ηλεκτρονικά κοινωνικά δίκτυα. Μήπως να απευθυνθείτε στους φίλους σας να σας «ζευγαρώσουν»; Δεν χάνετε τίποτα παίρνοντας το ρίσκο!

ζωδια παρθένος

Έχετε βαρεθεί με τα τετριμμένα και χαλούν και τη διάθεσή σας.
Γιατί δεν πειραματίζεστε μπαίνοντας στη διαδικασία να μάθετε κάτι καινούργιο; Μπορείτε να αρχίσετε μαθήματα χορού ή κάποιο άθλημα. Μπείτε στην κουζίνα και μάθετε να μαγειρεύετε τα αγαπημένα σας φαγητά. Γιατί να μην αρχίσετε μαθήματα για κάποιο μουσικό όργανο; Είναι γνωστό ότι η μουσική εξημερώνει… γενικώς!
zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ζυγός

Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα να κατασταλάξετε στο τι πραγματικά λαχταράτε από μια σχέση.
Θέλετε ένα ταίρι που να σας κάνει κατ’ επανάληψη να νιώθετε ότι παρακαλάτε ή θέλετε ένα ταίρι που να σας τονώνει όποτε νιώθετε πεσμένοι; Θα προτιμήσετε μια παθιασμένη ερωτική σχέση ή έναν μόνιμο δεσμό με την αδελφή – ψυχή σας;
Κάντε την επιλογή σας και προχωρήστε.

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β

ζωδια σκορπιός

Απρόσμενα ξεσπάσματά σας ενδέχεται να σας φέρουν σήμερα σε πολύ δύσκολη θέση, εντούτοις έχετε έναν κρυφό θαυμαστή που τα βρίσκει γοητευτικά!
Η ιδιότροπη πλευρά σας λειτουργεί ως το κουβάρι κλωστής για τις γάτες, για αυτούς που θέλουν να αφυπνίσουν την ερωτική τους ζωή. Να είστε ο εαυτός σας και να είστε έτοιμοι να κάνετε θραύση!


ζωδια τοξότης

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθείτε να εντυπωσιάστε το πρόσφατο έτερο ήμισύ σας.
Η αίσθηση του χιούμορ και η χαρωπή σας προσέγγιση της ζωής, έχουν ήδη κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση. Να είστε ο εαυτός σας και να αφήσετε τη μαγεία να προκύψει φυσικά…

ζωδια αιγόκερως

Τα σχέδιά σας για σήμερα ενδέχεται να μην προχωρήσουν όπως θα θέλατε.
Ευτυχώς όμως, ξέρετε πώς να επαναφέρετε τα πράγματα σε σωστή πορεία. Όσο παραμένετε ελαστικοί, αποφεύγετε την πιθανότητα να εκνευρίζεστε για θέματα που δεν είναι υπό τον έλεγχό σας. Ας έχετε καλού κακού και ένα εναλλακτικό σχέδιο.

ζωδια-ταρο-99

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος

Διοχετεύστε την έντονη δυναμική που σας έχει καταλάβει τελευταία, οργανώνοντας κάτι που απαιτεί τόση ενέργεια! Επιλέξτε ένα θέμα που θα το απολαύσουν όλοι και στήστε ένα πάρτυ που θα σας μείνει αλησμόνητο. Φροντίστε μόνο να καλέσετε τα άτομα εκείνα που είναι καλοπροαίρετα και θα διασκεδάσουν οπουδήποτε…

ζωδια ιχθύες

Το μυαλό σας κατακλύζεται με σκέψεις κι αυτό ενδέχεται να σας καταστρέψει μια κατά τ’ άλλα διασκεδαστική περίοδο.
Όταν αναλύετε υπερβολικά σχόλια και κινήσεις φίλων σας, δεν αποκλείεται να καταλήξετε παρανοϊκοί στα μάτια τους. Πάψτε να διυλίζετε την κάθε στιγμή, δεν πρόκειται τελικά να εκτιμήσετε καμία.