ζωδια για ελεύθερους 12/03 Κυριακή

astrologia-afroditi-skorpios

ζωδια για ελεύθερους 12/03 Κυριακή

ζωδια κριός
Έχει έρθει η στιγμή να απολαύσετε πολλές ρομαντικές δράσεις που σας επιφυλάσσουν τα άστρα! Τέλος πια να αναζητάτε το μέλλον στις μαργαρίτες. Το μόνο που δεν πρέπει να αμελήσετε, είναι τα προσωπικά σας όρια. Καλές είναι οι αλλαγές, όμως πρέπει να διατηρείτε την αίσθηση του πότε κάτι είναι υπερβολικό.

ζωδια ταύρος
Πρέπει να ξεφύγετε από το πολύ άγχος, γιατί θα καταφέρετε μόνο να νιώσετε πιεσμένοι και θα χάσετε την ευκαιρία να νιώσετε περήφανοι για τον εαυτό σας και όσα έχετε καταφέρει ως τώρα. Θα βγάλετε εις πέρας πολλά περισσότερα, αν αποδεχθείτε τα πράγματα όπως είναι και αρχίσετε να δουλεύετε με αυτά που έχετε.

 

ζωδια δίδυμοι
Αυτό που μπορεί να σας ακούγεται βαρετό, ενδέχεται να αποβεί διασκεδαστικό αν το αντιμετωπίσετε με ανοικτό μυαλό. Φορέστε το καλό σας χαμόγελο και πείτε στον εαυτό σας «αυτό θα έχει πολλή πλάκα». Μπορεί να εξελιχθεί έτσι! Αρκεί να διατηρήσετε θετικό σκεπτικό.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Κάποιος φαίνεται να καταβάλει σήμερα μεγάλη προσπάθεια να σας κολακέψει, αλλά αυτό το ενδιαφέρον μπορεί να το νιώσετε πιεστικό. Αν αυτή η σχέση έχει αρχίσει να σας φέρνει άσχημες ή μπερδεμένες αναμνήσεις, πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω για να βρείτε τον χρόνο να σκεφτείτε τα πράγματα στο σύνολό τους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είναι φυσικό να θέλετε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλα άτομα, όμως πραγματικά δεν υπάρχει σημείο σύγκρισης! Έχετε τη δική σας μοναδική προσωπικότητα και το μόνο που έχει σημασία είναι να έχετε γύρω σας τους ανθρώπους που εσείς έχετε επιλέξει.

ζωδια παρθένος
Αν θέλετε να ικανοποιήσουν οι άλλοι όσα περιμένετε από αυτούς, πρέπει πρώτα εσείς να τους δώσετε να καταλάβουν τι θέλετε! Όσο και να θέλουν να είναι όπως θα είχατε ανάγκη να είναι, κανείς δεν μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σας.

ζωδια ζυγός
Πρέπει σήμερα να επικεντρωθείτε στη δουλειά, για να μπορείτε να εστιάσετε στις διασκεδάσεις αργότερα. Αν προσπαθήσετε να τα κάνετε και τα δύο, θα καταφέρετε μόνο να αποτύχετε και στα δύο. Το ιδεώδες είναι να φροντίσετε να βάλετε τις σωστές προτεραιότητες στα πράγματα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 12/03 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Σήμερα πατάτε σε πολύ ισχυρά θεμέλια με ακρίβεια στην επαγρύπνησή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αντέξετε μακρές και βαρετές συναντήσεις αλλά και να χειριστείτε άτομα που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Θα σας βοηθήσει επίσης να δείτε κάποια συγκεκριμένα άτομα υπό πολύ καθαρότερο πρίσμα.

ζωδια τοξότης
Διανύετε μια εξαιρετική περίοδο στη ζωή σας που ενδείκνυται για ομαδικές εργασίες, ομαδικά ταξίδια και συναντήσεις. Όποιος βρίσκεται γύρω σας τώρα, έχει ακριβώς το ίδιο σκεπτικό με εσάς και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Η συναναστροφή θα είναι εύκολη και όλοι έχουν διάθεση να είναι ελαστικοί.

ζωδια αιγόκερως
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνουμε ταξίδια στη ζωή, εσείς όμως ξέρετε μόνο τη διαδρομή που έχετε επιλέξει να διανύετε. Είναι σοφό από καιρό σε καιρό να περπατάτε και σε άγνωστα μονοπάτια…

zwdia shmera

ζωδια υδροχόος
Σήμερα θα είστε σε θέση να κάνετε διάλογο κυριολεκτικά με όλους, ακόμη και άτομα που συνήθως σας φοβίζουν ή σας προκαλούν νευρικότητα. Άρα είναι ιδανική μέρα για να συζητήσετε μια αύξηση ή να κλείσετε ένα ρομαντικό ραντεβού!

ζωδια ιχθύες
Η μέρα σήμερα επιβάλει να βρείτε ισορροπία ανάμεσα σε όσα θέλετε εσείς και αυτό που είναι καλύτερο για όλους όσους είναι γύρω σας. Γι’ αυτό πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα αισθήματα και τους στόχους των άλλων.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 12/03 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις