ζωδια για ελεύθερους 12/10 Πέμπτη

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ζωδια για ελεύθερους 12/10 Πέμπτη

Ζωδια Κριος

Λίγη κακοκεφιά προστίθεται στο μείγμα σήμερα, οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Καινούργια άτομα ενδιαφέρονται ερωτικά για εσάς, αλλά εσείς μπορεί να νιώθετε ότι θέλετε κάτι οικείο και εύκολο. Βρείτε μια μέση λύση.

 

Ζωδια Ταυρος

zodia-taro-45

Ένας φίλος απλά δεν μπορεί να καταλάβει πως καταφέρνετε να είστε τόσο ήρεμοι παρά τις τόσες αλλαγές και εξελίξεις το τελευταίο διάστημα. Αφήστε τους να μάθουν το μεγάλο σας μυστικό: παίρνετε βαθιές ανάσες και σκέφτεστε αυτό που έχει πραγματικά σημασία.

Ζωδια Διδυμοι

Κάποιες επιρροές γεμάτες αγάπη μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε σημαντικές επαφές. Αγνοήστε την εμφάνιση και παραμείνετε αισιόδοξοι, εναρμονισμένοι με τις δυνατότητες που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτών των καταστάσεων.

Ζωδια Καρκινος

Το μυαλό σας χρειάζεται άσκηση, όπως ακριβώς και το σώμα σας. Θα ήταν λογικό να υποθέσετε ότι το ίδιο επιζητά και η ψυχή σας – γιατί δεν κάνετε λίγη γιόγκα; – ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που συνδυάζει και τα τρία; Από αυτό το συνδυασμό, θα ξεπηδήσει ο έρωτας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων

Ένα πρόσφατο σερί καλής τύχης αποκαλύπτει κάποια κρυμμένα μειονεκτήματα, όταν ένας ενδεχόμενος σύντροφος ταράζεται από την καλοτυχία σας. Χαλαρώστε και θα μπορέσετε να λύσετε τα προβλήματα στην αρχή τους.

Ζωδια Παρθενος

Μπορεί να χρειαστείτε ένα θίασο με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες για την επόμενη φιλόδοξη ερωτική παραγωγή σας. Βεβαιωθείτε ότι θα απολύσετε τους αρνητικούς και τους κακότυχους τύπους, τουλάχιστον για τώρα. Χρειάζεστε καλές κριτικές!

Ζωδια Ζυγος

Αν συνειδητοποιήσετε ότι τυφλώνεστε από την εμφάνιση κάποιου, καλό θα ήταν να βάλετε τα γυαλιά σας. Είναι εύκολο να εντυπωσιαστείτε με όλη αυτή τη λάμψη και τη γοητεία αλλά καλό θα ήταν να μην υποχωρήσετε και να μην τους αφήσετε να σας πιέσουν να πάρετε μια απόφαση.

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος

Κάποιος πιθανός ερωτικός σύντροφος σας ταιριάζει απόλυτα αλλά όχι με τον προφανή τρόπο. Όμως, τα πιο τυχερά γεγονότα είναι αυτά που δεν περιμένουμε να συμβούν. Ίσως η συνάντησή σας μαζί του να βγάζει μια τρελή ενέργεια που δεν καταλαβαίνατε όταν την σχεδιάζατε.

Ζωδια Τοξοτης

Δεν είναι μόνο ότι πάντα θέλετε να είστε στο επίκεντρο – εκτός από αυτό. Είναι που όποιος σας βλέπει αισθάνεται πολύ καλύτερα μετά. Ποιος δεν θα ήθελε κάποιον σαν εσάς στη ζωή του;

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Αιγοκερως

Οι ανησυχίες που έχετε για τα ερωτικά σας λογικά θα χαθούν όταν τα πράγματα εξελιχθούν με εκπληκτικό αλλά ευπρόσδεκτο τρόπο. Αισθάνεστε ανακουφισμένοι, αλλά υπάρχουν μερικές ακόμη επιπλοκές που πάνε μαζί με τα νέα.

Ζωδια Υδροχοος

Μήπως βρίσκεστε σε ξένο έδαφος σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα σας; Βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε πολλές ερωτήσεις σε αυτούς που προσπάθησαν πριν από εσάς. Και το πιο σημαντικό, εμπιστευτείτε τα βαθύτερα ένστικτά σας.

Ζωδια Ιχθυες

Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε προκειμένου να θεραπεύσετε το συναισθηματικό ρήγμα που σας κρατάει μακριά από τον έρωτα. Έχετε πολλές δυνατότητες για οικειότητα αλλά μερικές φορές θυσιάζετε τον εαυτό σας για χάρη της σχέσης.

zwdia shmera