ζωδια για ελεύθερους 13/04 Πέμπτη

erwtiki-astrologia-afroditi

ζωδια για ελεύθερους 13/04 Πέμπτη

ζωδια Κριος
Η τέχνη και η μουσική είναι θεραπευτικές δυνάμεις στη ζωή σας. Θα είναι μια καλή μέρα για να αποκατασταθούν οι συναισθηματικές σας πηγές και να ικανοποιήσετε το πνεύμα σας. Ξεσκονίστε το τετράδιο ζωγραφικής σας ή το μουσικό σας όργανο – εκφράστε τα βαθύτερά σας συναισθήματα μέσω εικόνων και ήχων.

ζωδια Ταυρος
Χαλαρώστε πια με τις συμβουλές. Τα λόγια σας μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, αν προσφέρετε την όχι και τόσο ώριμη σοφία σας μόνο και μόνο για να σας ακούσουν. Αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε κάποιον πραγματικά, παραπέμψτε τον σε κάποιον επαγγελματία. Μερικά πράγματα είναι πιο σοβαρά από όσο φαντάζεστε.

 

ζωδια Διδυμοι
Σκεφτείτε λίγο απλά σήμερα – ένα πράγμα τη φορά. Δεν είναι μια καλή μέρα για να κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως. Οι νευρώνες σας είναι ένα μπερδεμένο κουβάρι αυτή τη στιγμή. Για να διευκολυνθείτε, κλείστε οποιαδήποτε συσκευή σας αποσπά την προσοχή και ξεκινήστε τη δουλειά.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Επανεκτιμήστε τα σχέδια δράσης σας, σε ότι αφορά τη διεκδίκηση κάποιου καινούργιου ατόμου. Η αρχική σας αντίδραση μπορεί να είναι να επισπεύσετε τα πράγματα αλλά πραγματικά είναι προς το συμφέρον σας να αφήσετε να κάνει την πρώτη κίνηση η άλλη πλευρά. Το παιχνίδι δεν αφορά το δικό σας βηματισμό. Αφορά του άλλου ατόμου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Λεων
Σε ότι αφορά την εύρεση του τέλειου συντρόφου, οι προϋποθέσεις που θέτετε είναι αρκετά αυστηρές και έτσι χάνετε πολλούς πιθανούς συντρόφους. Μειώστε λίγο τις προσδοκίες σας και να είστε λίγο πιο ευέλικτοι.

ζωδια Παρθενος
Η αγάπη θα σας βρει τη στιγμή που δεν το περιμένετε, γι’ αυτό σταματήστε να προσπαθείτε να πιέζετε τον θεό Έρωτα. Μερικές φορές το να προσελκύσεις το σωστό άτομο, δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια. Συνεχίστε να κάνετε αυτά που κάνετε συνήθως και θα συμβεί.

ζωδια Ζυγος
Η ευγένειά σας εκτιμάται περισσότερο από όσο νομίζετε. Γι’ αυτό σήμερα κάντε σε κάποιον φίλο σας μια χάρη – θα ευχαριστηθείτε που μπορέσατε να βοηθήσετε. Όταν όλα θα έχουν τελειώσει, αποχωρήστε με χάρη χωρίς να δεχτείτε κανενός είδους αντάλλαγμα για τη βοήθεια που προσφέρατε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιος
Βασικά έχετε αποκλείσει όλες τις πηγές για ραντεβού στο γυμναστήριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η προσπάθεια προσέγγισης στο χώρο αυτό θα είναι φιάσκο. Γραφτείτε σε κάποιο μάθημα γιόγκα ή σε ένα ομαδικό μάθημα γυμναστικής. Θα ανακαλύψετε ένα εύφορο έδαφος για να βρείτε παρέες.

ζωδια Τοξοτης
Αρπάξτε το σύντροφό σας και βγείτε έξω στην πόλη, για μια νύχτα που θα θυμάστε για πάντα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να διασκεδάσετε και να κάνετε τρέλες. Απλά να είστε ευέλικτοι εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχετε σχεδιάσει – ενδεχομένως να συμβεί κάτι ακόμη πιο αξιομνημόνευτο.

ζωδια Αιγοκερως
Να είστε προσεκτικοί και λογικοί σήμερα. Αν πρόκειται να κλάψετε στον ώμο κάποιου, φροντίστε να είναι κάποιος που εμπιστεύεστε. Ένα άτομο από τον περίγυρό σας, όπως ένας συνεργάτης ή μια γνωριμία, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την ευαίσθητη πληροφορία εναντίον σας στο μέλλον.

ζωδια Υδροχοος
Μην περιμένετε την τέλεια ευκαιρία για να προσεγγίσετε αυτό τον ελκυστικό άτομο – μπορεί να μην έρθει ποτέ. Το να κάνετε την πρώτη κίνηση, μπορεί να σας φέρει κοντά στο να βρείτε την αληθινή αγάπη ή έστω να κανονίσετε κάποιο ραντεβού, γι’ αυτό ατσαλώστε τον εαυτό σας και πηγαίνετε.

ζωδια Ιχθυες
Στην απεραντοσύνη του κόσμου, κάτι τόσο μικρό όσο η ηλικία στην πραγματικότητα δεν μετράει. Έτσι δεν είναι; Πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκατε ραντεβού με ένα άτομο μικρότερο ή μεγαλύτερο; Δοκιμάστε το. Απλά μην βγείτε πολύ εκτός ορίων. Διαφορετικά θα βρεθείτε να έχετε ελάχιστα κοινά σημεία με το άλλο άτομο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia