ζωδια για ελεύθερους 13/09 Τετάρτη

ζωδια για ελεύθερους 13/09 Τετάρτη

Ζωδια Κριος
Ήρθε η ώρα να κατευθύνετε την άφθονη ενέργεια σας όσο τον δυνατόν πιο εποικοδομητικά (και δημιουργικά) μπορείτε. Αυτό ίσως σημαίνει ότι εστιάζετε σε ραντεβού και στη δημιουργία σχέσης – ή πάλι μπορεί να σημαίνει ότι ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα έχει περισσότερο ενδιαφέρον για εσάς.

Ζωδια Ταυρος
Κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις κάνουν πέρα την παρατεταμένη απαισιοδοξία για την ερωτική σας ζωή. Αντιλαμβάνεστε ότι τα εμπόδια που συναντάτε δεν είναι τίποτε περισσότερο από γρίφους που πρέπει να επιλύσετε και όχι το τέλος του κόσμου. Μπράβο!

 

Ζωδια Διδυμοι
Ήρθε η ώρα να αναπαυτείτε και να ανανεωθείτε ώστε να μπορέσετε να επανακάμψετε στους αγαπημένους σας με όλες τις δυνατότητές σας σε πλήρη λειτουργία. Σκεφτείτε κάτι που σας αρέσει να κάνετε, αλλά δεν είχατε το χρόνο για πάρα πολύ καιρό.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Βγείτε από τη χώρα της φαντασίας και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Όσο περισσότερο αποφεύγετε να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, τόσο πιο πολύ θα απογοητεύεστε. Αφήστε στην άκρη τις ονειροπολήσεις. Βάλτε εδώ και τώρα προτεραιότητες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Και λοιπόν έγινε ένα λάθος στα ερωτικά σας. Στο τέλος μπορεί να ανακαλύψετε ότι τελικά δεν ήταν λάθος – ήταν μάλλον μια παράκαμψη που σας οδήγησε παραδόξως σε ένα μονοπάτι γεμάτο νέες εμπειρίες και απολαύσεις.

Ζωδια Παρθενος
Κάποιος/α που δεν υπήρχε καθόλου στο ερωτικό σας ραντάρ μέχρι πρότινος, σας προκαλεί ένα έντονο ενδιαφέρον. Ποιος να το έλεγε ότι εσείς οι δύο θα μπορούσατε να έρθετε τόσο κοντά; Προχωρήστε αυτή την μεταξύ σας χημεία. Θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο.

Ζωδια Ζυγος
Δεν θα ήταν ωραίο αν αυτός/ή ο/η κούκλος/α μπορούσε να διαβάσει το μυαλό σας; Δεν μπορούν, αλλά είστε τόσο διαισθητικοί τώρα που είστε σχεδόν σε θέση να διαβάσετε το δικό τους. Θα εκπλαγείτε από όλα όσα μπορείτε να διαισθανθείτε για αυτό το άτομο.

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζωδια Σκορπιος
Βρείτε σε ποιους τομείς της ζωής σας λείπει το ερωτικό στοιχείο και θα δείτε πως η γενναιοδωρία αυξάνει τις ευκαιρίες σας για αγάπη. Δεν είναι απολύτως προφανές από πού θα πρέπει να ξεκινήσετε, αλλά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα ένστικτά σας.

Ζωδια Τοξοτης
Αφήστε στην άκρη τις αμφιβολίες για τον εαυτό σας – ή ακόμα καλύτερα, αναδιατυπώστε τις ως θετικές δηλώσεις. Έτσι, αντί να κατηγορείτε τον εαυτό σας λέγοντας ότι «κάνετε φρικτές επιλογές», πείτε ότι «κρατάτε το μυαλό σας ανοικτόσε όλες τις δυνατότητες».

Ζωδια Αιγοκερως
Αφήστε αυτή συναισθηματική στασιμότητα στην οποία έχετε πέσει και κάνετε ό, τι μπορείτε για να προχωρήσετε. Όσο παραμένετε βυθισμένοι στην λύπη κάνετε κακό στον εαυτό σας. Έχετε μεγαλώσει πάρα πολύ και έχετε κάνει πάρα πολλά για να αφήσετε μια ανησυχία να σας σταματήσει. Αντιμετωπίστε κατάματα τους φόβους σας και κάντε αυτό που θέλετε όπως και να έχει.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος
Τον τελευταίο καιρό, ήσαστε λίγο αδέξιοι στην ερωτική σας ζωή. Δεν είστε σίγουροι για το τι να κάνετε στη συνέχεια. Πάρτε την απόφαση να μάθετε τουλάχιστον ένα νέο πράγμα σχετικά με οποιεσδήποτε προοπτικές στη ζωή σας. Αυτό θα ανοίξει την οπτική σας για τα πράγματα.

Ζωδια Ιχθυες
Αυτή την περίοδο έχετε ανάγκη από δυναμικούς, ενθουσιώδεις τύπους. Εάν βρείτε έναν πιθανό σύντροφο που να ταιριάζει με αυτόν τον τύπο προσωπικότητας, θα σας δώσει το είναι του. Αν αυτό που ψάχνετε στη ζωή σας είναι μια βαθύτερη δέσμευση, θα την έχετε.