ζωδια για ελεύθερους 14/03 Τρίτη

evdomadiaies-713414

ζωδια για ελεύθερους 14/03 Τρίτη

ζωδια κριός
Βρίσκεστε έτοιμοι στη θέση εκκίνησης για κάτι νέο, ίσως μια σχέση ή μια βιαστική απόφαση. Τα άστρα όμως σας προτρέπουν να κάνετε μια στάση για να συγκεντρώσετε περισσότερα στοιχεία, ακόμη και από τα δικά σας συναισθήματα.

ζωδια ταύρος
Όλη η σημερινή μέρα και η νύχτα, είναι κομμένες και ραμμένες για εσάς για ρομάντζο! Φορέστε τα καλά σας και βγείτε, αναζητώντας τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα στην πόλη. Μην περιοριστείτε πάλι στα ίδια και τα ίδια.

 

ζωδια δίδυμοι
Μην αρκεστείτε στα επίπονα βλέμματα για να επικοινωνήσετε σήμερα στον ρομαντικό τομέα. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σας, όπως κι εσείς κανενός άλλου. Κάντε συγκεκριμένες ερωτήσεις και μιλήστε με σαφήνεια.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Παρελθόν, παρόν και μέλλον έρχονται και συνδέονται με πολύ ενδιαφέροντες τρόπους, όσο αφορά τα ρομαντικά σας δεδομένα σήμερα. Αξιοποιήστε την καλή σας μνήμη και την ικανότητά σας να οραματίζεστε το μέλλον.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Θα αρχίσετε να βλέπετε μια ρομαντική συγκυρία με ένα πιο «επιχειρηματικό» σκεπτικό. Άραγε τι μπορεί να σας προσφέρει, όπως και πόσα μπορείτε να αποκομίσετε εσείς από αυτήν. Για να καταλήξετε σε συμπέρασμα, συζητήστε το με έναν καλό φίλο.

ζωδια παρθένος
Μια ρομαντική προοπτική που είχατε υπόψιν σας, θα αρχίσει τώρα να αποκτά υπόσταση. Όσα σας προβλημάτιζαν στον ερωτικό τομέα, θα αρχίσουν να δίνουν μια θερμή αίσθηση! Επειδή όλα γίνονται για κάποιο λόγο, φροντίστε να απολαύσετε τη διαδρομή.

ζωδια ζυγός
Το απαράμιλλο χάρισμά σας να ακούτε, είναι μακράν πιο σέξι από τις ατελείωτες φλυαρίες των άλλων. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε ένα ιδιαίτερο άτομο, θέτοντας καίριες ερωτήσεις. Θα ακολουθήσουν τα πειράγματα, τα γελάκια, οι ματιές…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Η μέρα σήμερα απαιτεί από εσάς να αξιοποιήσετε τα «υπονοούμενα» αντί για τις ευθείες επιθέσεις! Επιστρατεύστε τη γλώσσα του σώματος και πείτε όσο το δυνατόν πιο λίγα, με χιούμορ και μυστήριο.

ζωδια τοξότης
Είναι μεγάλος ο πειρασμός να παραβλέψετε τώρα ένα μικρό μειονέκτημα σε μια ρομαντική προοπτική. Μήπως όμως αυτό καταλήξει η αιτία για τη διάλυση της προοπτικής; Να το έχετε κι αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σας ενώ προχωράτε.

ζωδια αιγόκερως
Είστε οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου σήμερα! Πάρτε τους φίλους σας και βγείτε να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε πολλούς ανθρώπους, να μιλήσετε και να γελάσετε όσο μπορείτε πιο πολύ.

ζωδια υδροχόος
Είναι δεδομένο ότι η αγάπη είναι ένα μυστήριο. Όμως για να απολαύσετε την ονειρική της πορεία, πρέπει να έχετε τα πόδια σας σταθερά προσγειωμένα στο έδαφος. Να είστε ρεαλιστές για αυτό που είστε και αυτά που αναζητάτε.

ζωδια ιχθύες
Είναι καλύτερα να μετανιώνετε για κάτι που κάνατε, παρά για κάτι που δεν κάνατε. Μόνο μία φορά ζείτε και απολαμβάνετε την αγάπη. Αντί να σπαταλάτε το χρόνο σας στη συλλογή πληροφοριών, προτιμήστε να τολμήσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις