ζωδια για ελεύθερους 14/05 Κυριακή

egwismos-simainei-eleytheria

ζωδια για ελεύθερους 14/05 Κυριακή

ζωδια Κριος
Είστε έτοιμοι για λίγη διασκέδαση; Βρίσκεστε σε περιπετειώδη διάθεση, έτοιμοι να μπείτε σε κάθε είδους καταστάσεις και να μιλήσετε με κάθε είδους ανθρώπους. Η εξωστρέφειά σας μπορεί αρχικά να ξαφνιάσει κάποιους αλλά έχετε τη γοητεία να τους κερδίσετε.

ζωδια Ταυρος
Κάποιος φίλος σας μπορεί να σας παροτρύνει να επιδιώξετε κάτι αλλά αν δεν αισθάνεστε στο στοιχείο σας με κάποιον που δεν γνωρίζετε πολύ καλά (τουλάχιστον ακόμη) πιθανότατα να μην είναι κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Σεβαστείτε τον εαυτό σας και πείτε τους να κάνουν το ίδιο.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Διδυμοι
Μπορεί να ζητάτε τη συμβουλή των άστρων για την ερωτική σας ζωή αλλά το γεγονός είναι πως οτιδήποτε συμβαίνει τώρα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και να είστε ο εαυτός σας – και κυνηγήστε αυτό (ή αυτόν/η) που θέλετε.

ζωδια Καρκινος
Μετά από μια απαιτητική μέρα, μπορεί απλά να θέλετε να σταματήσετε αυτό που κάνετε και να πάτε για ύπνο. Τα άστρα λένε ότι θα πρέπει να κάνετε αυτό που αισθάνεστε και ποιος ξέρει – μετά από λίγο ύπνο, μπορεί να λαχταράτε να ξανασμίξετε με κόσμο και να ξεσκάσετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Σκεφτείτε μεγαλόπνοα – κάντε μεγάλα σχέδια, κάντε μεγάλη εντύπωση, κάντε μια μεγαλόπρεπη κίνηση, πάρτε ένα μεγάλο ρίσκο. Η μεγαλόψυχη φύση σας μεγεθύνεται από τα άστρα αυτή την περίοδο και αυτό σημαίνει πολλή διασκέδαση για εσάς – και ακόμη περισσότερο έρωτα.

ζωδια Παρθενος
Προσέξτε τη σύγκρουση μεταξύ υπευθυνότητας και διασκέδασης τώρα. Ναι, θέλετε να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις σας αλλά σιγουρευτείτε επίσης ότι κανονίσατε να έχετε λίγο χρόνο για να μπορέσετε να ξεσκάσετε.

ζωδια Ζυγος
Προχωρήστε – κάντε ένα κομπλιμέντο σε κάποιον άγνωστο, ξεκινήστε μια συζήτηση, κεράστε κάποιον/α ένα ποτό, κοιτάξτε τολμηρά από τη μία πλευρά ως την άλλη σε ένα δωμάτιο γεμάτο κόσμο. Είστε παραπάνω πνευματώδεις και σέξι τώρα και οι άλλοι ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο.

zwdia - love

ζωδια Σκορπιος
Τα δικά σας σχέδια για σήμερα το βράδυ πιθανότατα σας φαίνονται τα καλύτερα, παρά τις προσπάθειες κάποιου να σας καλοπιάσει για να κάνετε κάτι διαφορετικό. Εμμείνετε στην απόφασή σας και κάντε αυτό που θέλετε.

ζωδια Τοξοτης
Αν τα άστρα έχουν λόγο σε αυτό, είστε παραπάνω περιπετειώδεις, υπερβολικά δημιουργικοί και καταπληκτικοί αυτή την περίοδο. Και ναι, όλα αυτά σημαίνουν ότι είστε ακαταμάχητοι στον ερωτικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε το ανάλογα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγοκερως
Τα πάντα είναι πιθανά, ειδικά στον μυστηριώδη και ευμετάβλητο τομέα των ερωτικών σχέσεων. Μην αφήσετε μια μικρή αναποδιά ή κάτι που φαίνεται ως έλλειψη προόδου να σας καταβάλλει – να έχετε πίστη και να συνεχίσετε ακάθεκτοι.

ζωδια Υδροχοος
Είναι μια πολύ καλή μέρα για συγκεντρώσεις κάθε είδους – με την ενέργεια και τη συμπεριφορά σας, μπορείτε να διασκεδάσετε ακόμη και σε μια επαγγελματική συνάντηση. Σήμερα το βράδυ σιγουρευτείτε ότι θα πάτε σε ένα-δυο πάρτι – θα είστε το επίκεντρο.

ζωδια Ιχθυες
Έχετε κάποια τύχη στον ερωτικό τομέα, πάνω στην ώρα για λίγο διασκεδαστικό φλερτ. Βοηθήστε την καλή σας τύχη με το να δημιουργείτε ευκαιρίες για τυχαίες συναντήσεις με ενδιαφέροντα άτομα.

zwdia