ζωδια για ελεύθερους 14/06 Τετάρτη

angel-hunger-love-1280×800-donibar-angelBlue

ζωδια για ελεύθερους 14/06 Τετάρτη

ζωδια Κριος
Το «μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση» δεν ισχύει για εσάς τώρα. Αυτή την περίοδο είστε εξαιρετικά απασχολημένοι με ζητήματα της δουλειάς – παρά ταύτα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί και τραβάτε όλη την προσοχή.

ζωδια Ταυρος
Μια βαθύτερη κατανόηση μερικών θεμάτων (ή κάποιου συγκεκριμένου) στην ερωτική σας ζωή, είναι εφικτή αυτή την περίοδο – πιθανόν επειδή είστε περισσότερο προσγειωμένοι από όσο συνήθως. Κοιτάξτε πιο βαθιά και διδαχθείτε από αυτό.

 

ζωδια Διδυμοι
Αν σας φαίνεται ότι συμβαίνει κάτι για το οποίο δεν είστε γνώστες στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, πιθανότατα να είναι αλήθεια. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τους άλλους και να αναζητήσετε τη σαφήνεια που χρειάζεστε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Φαίνεται ότι η δουλειά είναι η πρώτη σας προτεραιότητα αυτή την περίοδο και ότι το να βγάζετε απλά την κάθε μέρα τραβάει όλη σας την ενέργεια. Αλλά η ενέργεια που χρησιμοποιείτε στην παρατήρηση των άλλων γύρω σας, θα σας βγει σε καλό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Ναι, υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος για μια τολμηρή δράση στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Είναι τώρα; Πιθανότατα όχι. Μην κάνετε ή μην πείτε κάτι, που θα ευχηθείτε να μπορούσατε να πάρετε πίσω. Αντ’ αυτού περιμένετε λίγο και μαζέψτε περισσότερες πληροφορίες.

ζωδια Παρθενος
Επιμείνετε στον τομέα των ερωτικών σχέσεων τώρα – θα σας βγει πραγματικά σε καλό. Το σύμπαν λατρεύει τις προσπάθειες που γίνονται με καλές προθέσεις στον ερωτικό τομέα, και είναι έτοιμο να τις ανταμείψει θετικά, ακόμη και με τυφλή πίστη.

ζωδια Ζυγος
Κάτι ή κάποιος διαταράσσει την ισορροπία σας τώρα, και είναι οπωσδήποτε κάτι ανησυχητικό. Μπορεί να αισθανθείτε μπερδεμένοι αλλά ακόμη κι εδώ σας δίνεται η ευκαιρία για αυτοβελτίωση και πρόοδο.

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιος
Τα μυστήρια της αγάπης δεν μπορεί παρά να αποκαλυφθούν, παρά την περιέργειά σας και την επιμονή σας – έστω κάποια από αυτά. Όπως και να έχει, δεν θα θέλατε να προδοθούν όλα.

ζωδια Τοξοτης
Τείνετε να αισθάνεστε ασυνήθιστα προστατευτικοί στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, είτε αυτό σημαίνει ότι είστε απρόθυμοι να πάρετε ρίσκα σε ότι αφορά τον έρωτα ή ότι διαφυλάσσετε τα συμφέροντα των φίλων σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

ζωδια Αιγοκερως
Έχετε αυτό το κάτι, έναν τρόπο λαμπερής γοητείας και θαυμασμού από τους άλλους, χωρίς καν να προσπαθείτε. Φυσικά, εάν όντως προσπαθήσετε, τα αποτελέσματα που θα έχετε θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέροντα.

zodia-zvdia-75

ζωδια Υδροχοος
Το να είστε αποδιοργανωμένοι και να αφήνετε τον έρωτα να συμβεί από μόνος του, είναι ένας τρόπος για να προχωρήσετε. Αλλά αυτή τη στιγμή τα άστρα λένε να οργανωθείτε λίγο, για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα πράγματα.

ζωδια Ιχθυες
Ένας συνάδερφος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στον τομέα των ερωτικών σχέσεων τώρα – ίσως προσφέροντας κάποια χρήσιμη συμβουλή ή λέγοντάς σας κάποια ιστορία που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την τρέχουσα κατάσταση.

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις