ζωδια για ελεύθερους 14/09 Πέμπτη

ζωδια για ελεύθερους 14/09 Πέμπτη

Ζωδια Κριος
Γνωρίζετε το ρητό: έχετε δυο αυτιά και ένα στόμα, οπότε ακούστε δυο φορές και μιλήστε μία. Αυτή η προσοχή σας όχι μόνο θα γοητεύσει τον δυνητικό σας σύντροφο αλλά θα απολαύσετε το να μην χρειάζεται να πρέπει να είστε εσείς οι διασκεδαστικοί της παρέας.

Ζωδια Ταυρος
Η ερωτική ζωή κάποιου φίλου σας μοιάζει υπερβολικά στάσιμη και θέλει να ξέρει τι μπορεί να κάνει για αυτό. Έχετε εκατομμύρια ιδέες: παρά ταύτα εκείνοι μπορεί να μην έχουν τη δική σας ανοιχτόμυαλη οπτική. Εσείς πείτε αυτά που σκέφτεστε και αφήστε τους να επιλέξουν.

 

Ζωδια Διδυμοι
Κάντε ένα διάλειμμα από τα απανωτά ραντεβού και περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Ένα καλό βιβλίο ή μια μεγάλη, χαλαρή συζήτηση με έναν φίλο μπορεί να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε τις δυνάμεις σας ακριβώς όπως χρειάζεται στην παρούσα φάση. Να είστε πρακτικοί και να βλέπετε τα πράγματα όπως είναι.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Ευγένεια, χιούμορ, εξυπνάδα: ξέρετε πραγματικά ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά κάποιου. Παρά ταύτα, δεν θα έβλαπτε εάν όλες αυτές οι υπέροχες ιδιότητες πήγαιναν μαζί με ένα καλοντυμένο και ελκυστικό περιτύλιγμα. Η έλξη προκαλεί ηλεκτρισμό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Είναι πολύ εύκολο να μένετε προσκολλημένοι σε αυτό που πιστεύετε ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτα πιο ρευστό στον κόσμο από την ανθρώπινη καρδιά. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα πράγματα χαλαρά, ήρεμα και εύκολα κατά τη διάρκεια των απρόβλεπτων στιγμών.

Ζωδια Παρθενος
Πάντα ξέρετε το σωστό τρόπο για να κάνετε τα πράγματα. Απλά σιγουρευτείτε ότι αυτή η ακρίβεια δεν μπαίνει εμπόδιο στα ερωτικά σας. Εξάλλου, η αγάπη παίρνει όλες τις μορφές, τα σχήματα και τα μεγέθη. Εξασκηθείτε στο πως μπορείτε να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι.

Ζωδια Ζυγος
Ξέρετε αυτό που λένε ότι όσο περισσότερο είστε επικεντρωμένοι σε κάτι, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχετε να συμβεί; Λοιπόν, ένας ερωτικός δεσμός είναι περίπου το ίδιο πράγμα. Δεν θα γίνει ποτέ «καυτός» αν συνεχίζετε να ελέγχετε την θερμοκρασία κάθε τρία δευτερόλεπτα. Μια σχέση χρειάζεται χώρο και αέρα για να μπορέσει να αναπτυχθεί και να δυναμώσει με υγιή τρόπο.

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ζωδια Σκορπιος
Τα άστρα λένε να ζήσετε με πολυτέλεια. Καλομάθετε τον εαυτό σας με γήινες απολαύσεις είτε αυτές είναι ένας μεγάλος περίπατος στο δάσος ή το να μαγειρέψετε κάτι απόλυτα εξεζητημένο. Το να έρθετε σε επαφή με την χαρούμενη πλευρά της ζωής θα σας βοηθήσει να βρείτε τον έρωτα.

Ζωδια Τοξοτης
Ξαφνικά αποζητάτε την σταθερότητα. Ποιος να το φανταζόταν… Εξάλλου, περνάτε την πιο περιπετειώδη και συναρπαστική περίοδο της ερωτικής σας ζωής. Μια σταθερή συναισθηματική βάση θα σας επιτρέψει να απογειωθείτε.

Ζωδια Αιγοκερως
Είστε στο στοιχείο σας όταν πρόκειται για πρακτικά ζητήματα. Το να αποδεικνύετε την ικανότητα σας είναι πραγματικά το πιο σέξι χαρακτηριστικό σας. Ποιος να το περίμενε ότι οι διαπραγματεύσεις με το συνεργείο που θα σας βάψει το σπίτι θα μπορούσαν να προκαλέσουν το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου/κάποιας προς εσάς;

Ζωδια Υδροχοος
Σε όλους αρέσει να τους φροντίζουν, ιδιαίτερα εάν πρόκειται για το νέο σας πιθανό ερωτικό σύντροφο. Αυτός ή αυτή αισθάνεται ευγνώμων για την τρυφερότητα που του/της δείχνετε. Σας ευχαριστεί να προσφέρετε. Απλά σιγουρευτείτε ότι αυτή δεν θα είναι μια μόνιμη κατάσταση στη σχέση σας.

Ζωδια Ιχθυες
Μερικές φορές χάνεστε τόσο πολύ στο συναίσθημα που ξεχνάτε πόσο παραγωγικοί μπορείτε να γίνετε σε σωματικό επίπεδο. Λίγη σκληρή δουλειά στον κήπο, λίγη κολύμβηση ή ένα μάθημα γιόγκα θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε με την κοινή λογική.

tarw-zwdia