ζωδια για ελεύθερους 15/01 Κυριακή

imerisies-8414

ζωδια για ελεύθερους 15/01 Κυριακή

ζωδια κριός
Κάποιες μέρες είναι ιδανικές για ρομάντζο, αλλά η σημερινή δεν είναι μία από αυτές. Αν έχετε κανονίσει κάποιο ραντεβού, θα είναι καλό για εσάς να έχετε λίγες προσδοκίες, να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να διατηρήσετε φιλική διάθεση. Αν δεν έχετε ραντεβού, χαλαρώστε στο σπίτι σας και ξεκουραστείτε με μια ταινία.

ζωδια ταύρος
Σίγουρα είναι εξαιρετικοί όλοι οι φίλοι σας που είναι ζευγαρωμένοι, όμως η μέρα δεν ενδείκνυται για να την περάσετε μαζί τους. Για σήμερα προτιμήστε εκείνους που έχετε όχι μόνο τις ίδιες απόψεις, αλλά είστε και στην ίδια αδέσμευτη φάση. Βγείτε με αυτούς, για να κάνετε νέες γνωριμίες.

 

ζωδια δίδυμοι
Είναι πραγματικά ανόητο στην παρούσα φάση της ζωής σας, να σας απασχολεί η άποψη του καθενός για εσάς. Ακόμη χειρότερο θα είναι να έχετε και προσδοκίες από τους άλλους, γιατί δεν πρόκειται να τις εκπληρώσουν. Μόνο αν είστε ο εαυτός σας θα καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχική σας ηρεμία.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Είναι απόλυτα φυσιολογικό και επιτρεπτό να περιπλανιέται ενίοτε το μυαλό σας, η καρδιά σας να χτυπά δυνατά και να ονειροπολείτε μέρα μεσημέρι. Το πιο πιθανό είναι να έχετε εικόνες από ένα συγκεκριμένο ιδιαίτερο άτομο, σε συγκεκριμένες ιδιαίτερες στιγμές… Κι αυτό φυσιολογικό είναι. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην χειρίζεστε βαριά μηχανήματα!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Δεν είναι καθόλου πρέπον να κρίνετε ένα βιβλίο από το περίβλημά του. Δεν έχει σημασία αν είναι γυαλιστερό και πολύχρωμο ή σκοροφαγωμένο και γκρίζο. Η μαγεία και η αξία του κρύβεται σε αυτά που περιέχει, και που εσείς καλείστε να τα ανακαλύψετε. Εξάλλου το ζητούμενο είναι να βρείτε κάτι να χορτάσετε την ψυχή σας, όχι να στολίσετε το τραπεζάκι σας.

ζωδια παρθένος
Τα πάντα βρίσκονται υπό αναθεώρηση αυτή την περίοδο, αν όχι υπό δραματικές και ριζικές αλλαγές. Μπορεί η καρδιά σας να περνά μια φάση σύγχυσης, αλλά αν καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας θα δείτε ότι ανοίγονται μπροστά σας πολλές προοπτικές.

ζωδια ζυγός
Ξέρετε πώς να παραμένετε ψύχραιμοι, αν κάποια θέματα της προσωπικής σας ζωής δεν εξελίσσονται όπως τα θέλετε. Είναι μια προσωρινή κατάσταση, και η όποια αναστάτωσή σας δεν θα βοηθήσει σε τίποτα. Αφιερώστε τώρα χρόνο στους φίλους σας, διασκεδάσετε όσο μπορείτε και όλα θα περάσουν πριν καν το καταλάβετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Έπιασε κάψα μέσα στον Ιανουάριο; Είναι απίστευτη η άνοδος της θερμοκρασίας όπου κι αν βρίσκεστε αυτή την εποχή, με τον σεξουαλισμό σας να έχει φτάσει στο ζενίθ του! Βρείτε τρόπο να κατευνάσετε τα «πλήθη», γιατί όσο περνά η ώρα τόσο θα φουντώνει η ατμόσφαιρα…

ζωδια τοξότης
Όποιος κάνει προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή σας αυτή την εποχή, θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. Το βλέμμα σας είναι προσηλωμένο στο κενό και είστε χαμένοι παντελώς στις δικές σας σκέψεις – για τις μεγάλες φιλοσοφικές αλήθειες. Δεν θα σας κάνει κακό πάντως από καιρό σε καιρό να συντονίζεστε και λίγο με το γήινο περιβάλλον…

ζωδια αιγόκερως
Μήπως έχει έρθει η στιγμή να εκφράσετε το θαυμασμό σας σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας ενδιαφέρει; Δεν χρειάζεται να γίνει κάτι σπουδαίο, αρκεί ένα ειλικρινές κομπλιμέντο που θα συνοδεύεται με ένα αληθινό χαμόγελο. Το βλέμμα σας ωστόσο φροντίστε να το καρφώσετε στα μάτια του εν λόγω ατόμου.

zwdia shmera

ζωδια υδροχόος
Το να είστε αδέσμευτοι, σημαίνει κυρίως να μην χρειάζεται ποτέ να απολογηθείτε για κάτι. Τουλάχιστον όχι γιατί κάνετε αυτό που θέλετε, την ώρα που το θέλετε και με αυτούς που θέλετε. Αγκαλιάστε την ελευθερία σας και φροντίστε να αφιερώνετε χρόνο στην ατομική σας χαλάρωση.

ζωδια ιχθύες
Μήπως έπιασε ζέστη ξαφνικά ή εσείς έχετε αρχίσει και φουντώνετε; Μην σας κάνει καθόλου εντύπωση αυτό, ούτε η ανάγκη σας να φέρεστε σαν παιδί – για όλα φταίει ο έρωτας που σας έχει συνεπάρει! Αν δεν σας συμβαίνει ήδη, θα αρχίσει να σας συμβαίνει ανά πάσα στιγμή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia