ζωδια για ελεύθερους 15/02 Δευτέρα

filtro (1)

ζωδια κριός

Το γεγονός είναι ότι σήμερα δεν είστε παντρεμένοι με κανα – δυο παιδιά, και ένα έτερο ήμισυ που θεωρεί ότι είστε ένας άγγελος στη γη. Και λοιπόν;
Μπορεί η ερωτική σας ζωή να μην έχει φτάσει ακόμη στα σημεία εκείνα που πάντα ονειρεύεστε και επιθυμείτε, αυτό όμως δεν είναι λόγος να σας πιάνει πανικός. Σήμερα ασχοληθείτε με τα απλά καθημερινά προβλήματα και ηρεμήστε.

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Μην περάσετε τη σημερινή μέρα μόνοι. Είχατε μια αστοχία τελευταία, όμως ο καλύτερος τρόπος να βελτιώσετε τη διάθεσή σας είναι να βρεθείτε με τα άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος.
Ακούστε τις απόψεις όλων αυτών των φίλων σας που έχουν βιώσει ήδη την ίδια εμπειρία, την έχουν ξεπεράσει και πλέον αναπαύονται στις δάφνες τους.

ζωδια δίδυμοι

Μόνο οι δημιουργικές ιδέες θα σας δώσουν σήμερα μια διέξοδο, σε κάποια προβλήματα που νιώθετε ότι σας έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Μην απορρίπτετε την περίπτωση να βρείτε την απάντηση μόνο αν προσεγγίσετε τα θέματά σας με εφευρετικές μεθόδους!
Τέτοιες ιδέες προκύπτουν μόνο όταν αποβάλουμε από το μυαλό τις θέσεις μας για το τι τελικά λειτουργεί και τι όχι…

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
ζωδια καρκίνος

Θα έχετε ιδιαίτερα θετική ενέργεια σήμερα, γι’ αυτό θα είστε το άτομο που όλοι θα θέλουν να έχουν κοντά τους.
Είναι η καλύτερη στιγμή να ζητήσετε όποια χάρη θέλετε, να φλερτάρετε και να λάμψετε όπως το αστέρι που ξέρετε ότι είστε!

 

ζωδια λέων

Τίποτα δεν φαντάζει να είναι ξεκάθαρο αυτή την περίοδο. Αν όμως αφήσετε την αγάπη να λειτουργήσει μόνη της και έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει, τόσο πιο γρήγορα θα δείτε να μπαίνουν όλα στη θέση τους την κατάλληλη στιγμή. Η πίεση των καταστάσεων, μόνο δυσχέρειες επιφέρει.
Η διαύγεια έρχεται με τον δικό της βηματισμό. Να είστε υπομονετικοί λοιπόν.

ζωδια παρθένος

Είναι απαράβατος κανόνας της ζωής, σεβόμαστε  την άποψη των άλλων ανθρώπων για να κάνουν κι εκείνοι το ίδιο προς εμάς. Τόσο απλά!
Όταν θα χειριστείτε τα άτομα που σας περιβάλλουν με την ευγένεια που απαιτείτε για τον εαυτό σας, θα συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολο είναι να είστε ειλικρινά καλότροποι και αρεστοί.

ζωδια ζυγός

Η αγάπη διαγράφει τη δική της πορεία. Δεν υπάρχει λόγος να αναστατώνεστε αυτή την εποχή, αν τα πράγματα δεν προοδεύουν με τον γρήγορο ρυθμό που θέλετε εσείς. Χαρείτε και απολαύστε την περίοδο ευτυχίας, όσο αυτή διαρκεί.
Μην βιάζεστε τόσο να προχωρήσετε μπροστά, για να μπείτε στα σοβαρά προβλήματα.

ζωδια σκορπιός

Σήμερα σας προτείνουμε να βγείτε για να χαρείτε. Είστε πολύ καιρό τώρα καθηλωμένοι στις ίδιες υποχρεώσεις. Η εποχή είναι κατάλληλη να γίνετε λίγο πιο ανέμελοι και να βρεθείτε με φίλους. Θα μπορούσατε να πάτε για χορό ή να οργανώσετε εσείς ένα πάρτυ.
Και θυμηθείτε να καλέσετε και εκείνο το ιδιαίτερο άτομο…

zodia-zvdia-oroskopio-11
ζωδια τοξότης

Σήμερα θα νιώθετε λες και σας πλάκωσε το πάπλωμα και δεν έχετε καμία όρεξη να ξεκινήσετε επιτέλους τη μέρας σας! Σταματήστε να ψάχνετε απεγνωσμένα την κούπα του καφέ για να συνέλθετε. Προτιμήστε να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματός σας με μια βόλτα στο γυμναστήριο ή δραπετεύστε το μεσημεράκι και κάντε έναν περίπατο.

ζωδια αιγόκερως

Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας προς όφελός σας! Οργανώστε σήμερα ένα πάρτυ με κάποιο θέμα ή στολιστείτε και φλερτάρετε το αντικείμενο του πόθου σας. Θα έχετε τη διάθεση και την ικανότητα να ενθουσιάσετε το έτερό σας ήμισυ με την τακτική σας. Προσοχή όμως με τις μάσκες, μην ξεχάσετε να τις βγάλετε όταν θα έρθει η στιγμή να δείξετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

 

ζωδια υδροχόος

Σήμερα δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Παραμερίστε τη συνήθη ρουτίνα σας να ελέγχετε τα πάντα, και προσανατολιστείτε σε κάτι που λαχταράτε να κάνετε εδώ και καιρό.
Δεν χρειάζεστε την άδεια κανενός, διασκεδάστε και χαρείτε όπως θέλετε εσείς.

ζωδια ιχθύες

Έχετε λείψει πολύ στους φίλους σας. Γι’ αυτό μιλήστε μαζί τους σήμερα και κανονίστε αυθόρμητα να βρεθείτε. Κατευθυνθείτε στο αγαπημένο σας στέκι ή κάντε κάτι που έχετε να κάνετε καιρό, όλοι μαζί.
Όσο πιο πολλοί είστε, τόσο καλύτερα!