ζωδια για ελεύθερους 15/03 Τετάρτη

ζωδια για ελεύθερους 15/03 Τετάρτη

ζωδια κριός
Αποφύγετε να κάνετε κριτική στα καινούργια άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας αυτή την εποχή. Δικαιούστε να έχετε την άποψή σας, ακόμα κι αν είναι σκληρή. Όμως ενίοτε ένα άτομο έχει πολύ περισσότερα από αυτά που φαίνονται με την πρώτη ματιά.

ζωδια ταύρος
Σήμερα δεν θα κάνετε καμία ειλικρινή προσπάθεια να αναδείξετε την χαριτωμένη πλευρά σας, παρόλο που πολλοί θεωρούν ότι δεν αποτελεί σπουδαίο προσόν να είσαι χαριτωμένος! Εσείς κινηθείτε με χάρη, γοητεία, χαμογελάστε και απολαύστε το.

 

ζωδια δίδυμοι
Η μέρα σήμερα σας καλεί να παραβλέψετε την κριτική που μπορεί να σας ασκήσει ένα άτομο της οικογένειάς σας για την ερωτική ζωή. Αυτό θα δείξει την ωριμότητά σας, και τη θέση σας να μην ανακατεύονται οι άλλοι σε θέματα που δεν τους αφορούν.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Διαθέτετε ένα ιδιαίτερο ένστικτο όσο αφορά τον ερωτικό τομέα, μια δική σας έκτη αίσθηση που αυτή την περίοδο είναι εξαιρετικά εστιασμένη στον κατάλληλο στόχο! Φροντίστε να αξιοποιήσετε τη συγκυρία και να δώσετε σημασία στην πρώτη εντύπωση που θα σας κάνει μια νέα γνωριμία. Αυτή θα τα καθορίσει όλα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Γιατί να βιαστείτε να κόψετε γέφυρες; Η συνήθης ατάκα «ας μείνουμε φίλοι», δεν αποκλείεται να έχει αποτέλεσμα σε εσάς αυτή την περίοδο, αν την είπατε με ειλικρίνεια. Αν είστε ευγενικοί και αληθινοί, ίσως να κερδίσετε κάτι αναπάντεχα θετικό.

ζωδια παρθένος
Πάντα την καίρια στιγμή εμφανίζεται κάποιος και σώζει την κατάσταση, όσο αφορά τους ερωτικούς γρίφους. Επί του προκειμένου, δεν αποκλείεται να είστε εσείς αυτοί που θα προσφέρετε έναν ώμο να κλάψει ένα φιλικό σας άτομο. Εξίσου πιθανό όμως είναι να χρειαστείτε εσείς τη βοήθεια.

ζωδια ζυγός
Αν έχετε την αίσθηση ότι η ερωτική σας ζωή έχει πέσει σε ένα τέλμα, μην απελπίζεστε. Διοχετεύστε την καλή ενέργειά σας σε άλλους τομείς, προκειμένου να αποβάλετε την ένταση, μέχρι να περάσει αυτή η φάση και όλα να βρουν τον ρυθμό τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Όσο εσείς προσπαθείτε να έχετε υπό έλεγχο κάθε πτυχή μιας ρομαντικής περιπέτειας που υπάρχει αυτή την περίοδο στη ζωή σας, τόσο οι καταστάσεις γίνονται και πιο ανεξέλεγκτες. Αν αποσπάσετε το μυαλό και τον εαυτό σας από όλο αυτό, και αφήσετε τα πράγματα να πάρουν μια ανάσα, θα ευγνωμονείτε στη συνέχεια το σύμπαν.

ζωδια τοξότης
Άραγε υπάρχει ταίριασμα εδώ ή όχι; Οι προοπτικές εξέλιξης για μια ρομαντική περιπέτεια, δεν είναι σαν τις κάλτσες που δεδομένα έχουν το ταίρι τους. Για να μάθετε πού μπορεί να σας φτάσει μια γνωριμία, η μόνη τακτική είναι να την αφήσετε να εξελιχθεί.

ζωδια αιγόκερως
Δεν είστε από τα άτομα που αποφεύγουν να αντιμετωπίζουν τα θέματα που προκύπτουν. Μήπως όμως υπάρχει κάτι στο ρομαντικό πεδίο αυτή την περίοδο, που λειτουργείτε με αυτή την τακτική; Η συμβουλή για εσάς είναι να ξεκαθαρίσετε το τοπίο – είτε αφορά κάτι από το παρελθόν σας είτε μια παρούσα κατάσταση – προκειμένου να μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον.

zwdia-fotia

ζωδια υδροχόος
Βιώνετε μια φάση που τα συναισθήματά σας είναι σε πλήρη έξαρση και αταξία. Οι ανόητες αντιδράσεις που έχετε υιοθετήσει σε κάποιες ρομαντικές συγκυρίες, προκαλούν μεγάλη φασαρία χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Προσπαθήστε να συνέλθετε, όσο υπάρχει ακόμη περιθώριο βελτίωσης της κατάστασης.

ζωδια ιχθύες
Αυτή την εποχή τα άστρα σας έχουν βάλει στο στόχαστρο, με την καλή έννοια. Επειδή με ό,τι κι αν καταπιαστείτε θα έχετε θετικά αποτελέσματα, αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία και τη λάμψη που εκπέμπετε για να προσφέρετε σε όσους σας έχουν προσφέρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia