ζωδια για ελεύθερους 15/05 Δευτέρα

ζωδια-αστρολογος-4

ζωδια για ελεύθερους 15/05 Δευτέρα

ζωδια Κριος
Μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε στη μέση μιας στιγμής ξαφνικής συνειδητοποίησης σήμερα. Ξαφνικά ένα μυστήριο ή μια ασυνέπεια από το παρελθόν αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Ώστε αυτό εννοούσαν! Αυτή η συνειδητοποίηση έρχεται επίσης σε μια χαρακτηριστική στιγμή – απολύτως εφαρμόσιμη στην κατάσταση που βρίσκεστε τώρα.

ζωδια Ταυρος
Ξαφνικά σας έρχεται: πυρετός καθαρής έκστασης. Όχι, δεν πρόκειται για κάτι σεξουαλικό – πρόκειται περισσότερο για ένα γενικό συναίσθημα ευημερίας, σαν να πρόκειται όλα να πάνε καλά. Αυτές οι στιγμές είναι όντως σπάνιες, για αυτό απολαύστε την αίσθηση όσο κρατήσει. Αποθηκεύστε τη στη μνήμη σας και ανατρέξτε σε αυτή όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

 

ζωδια Διδυμοι
Βλέπετε παντού την ομορφιά σήμερα, και αυτό φαίνεται διότι είστε πλημμυρισμένοι με μια φωτεινή αύρα. Ακόμη και αν αισθάνεστε απαίσια, το φως γύρω σας σάς κρατάει ασφαλείς από την κακή ενέργεια, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που χρησιμοποιούν τους άλλους, των αποτυχημένων και ατόμων που κακομεταχειρίζονται τους άλλους. Είστε τυχεροί – είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε ποιότητα στις σχέσεις σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Αποκαλύψτε τα όλα – μην συγκρατείστε. Η δυναμική σας είναι απολύτως πληθωρική. Είστε σαν μια χιονόμπαλα που όσο κατεβαίνει από έναν λόφο, αποκτά μεγαλύτερο μέγεθος και ταχύτητα. Όλοι είναι έτοιμοι να σας ακολουθήσουν στα τρελά σας σχέδια. Οδεύετε προς την διασκέδαση. Τελευταία στάση; Ώρα για πάρτι!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Σήμερα ενδιαφέρεστε για πράγματα από μακριά. Είτε πρόκειται για εκείνον τον εξωτικό τύπο που γνωρίσατε σε ένα καφέ τις προάλλες ή για τα δεινά των εργατών στα εργοστάσια της Κίνας, προβληματίζεστε για αυτά που συμβαίνουν πέρα από τον ωκεανό. Προχωρήστε. Ζητήστε ραντεβού από αυτόν/αυτήν που γνωρίσατε ή δωρίστε χρήματα σε κάποιο σκοπό σε άλλη χώρα για να χορτάσετε την περιέργειά σας.

ζωδια Παρθενος
Μην εκπλαγείτε αν νιώσετε κάπως βαριά την ατμόσφαιρα σήμερα. Μια ομιχλώδης μελαγχολία συνοδεύει αυτό το ψυχρό κλίμα, που θα σας κάνει δέσμιους των συναισθημάτων σας. Αποφύγετε τις ρομαντικές συγκυρίες μέχρι να επανέλθει ο ομαλός ρυθμός. Θα τον ακολουθήσει η λιακάδα και η ζεστή διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ζυγος
Η κλίση προς την υπερβολή που έχετε, να πίνετε πολύ, να τρώτε πολύ και να αγοράζετε υπερβολικά πολλά πράγματα, θα σας δημιουργήσει προβλήματα αυτή την εβδομάδα. Από τη μια μεριά θα υποστείτε κάποιου είδους απώλεια, από την άλλη δεν θα είναι και τόσο σημαντικό. Πρόκειται για ανάλυση κόστους-οφέλους – τι είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε;

ζωδια Σκορπιος
Μόλις γνωρίσατε αυτό το άτομο. Γιατί το πράσινο τέρας της ζήλειας εμφανίστηκε τόσο σύντομα; Η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα βρίσκεται μέσα σας. Αισθήματα ανασφάλειας αναδύονται. Χαλιναγωγήστε αυτή τη ζήλεια, ώστε να μην καταστρέψει αυτή την ερωτική σχέση πριν καν ξεκινήσει.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξοτης
Το παραδοσιακό φαγητό που ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις είναι ευτυχία! Προσκαλέστε το τελευταίο σας αμόρε για ένα πλουσιοπάροχο γεύμα με τηγανητό κοτόπουλο και πουρέ. Προμηθευτείτε πολλή μπίρα και ζεστά ποτά για να ζεστάνετε τις ψυχές σας. Και σιγουρευτείτε ότι έχετε στρώσει καθαρά σεντόνια. Δεν ξέρετε πού μπορεί να οδηγηθεί η βραδιά.

ζωδια Αιγοκερως
Έχουμε πρόβλημα! Μια δυσλειτουργία στον εξοπλισμό προκαλεί συναγερμό – όλα τα συστήματα καταρρέουν. Καθώς όλοι στέκονται, αναρωτώμενοι τι θα πρέπει να κάνουν μετά, εσείς σώζετε την κατάσταση με ένα ανοιχτήρι και κορδόνια παπουτσιών, όπως ο Μαγκάιβερ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Υδροχοος
Προσέξτε! Υπάρχει κάποιος προδότης ανάμεσά σας. Σίγουρα όλα μοιάζουν φανταστικά, ακόμη και φιλικά με μια πρώτη ματιά, αλλά πίσω από το λαμπερό περιτύλιγμα κρύβεται ένα στομάχι γεμάτο χολή. Αυτό το άτομο θέλει αυτό που έχετε, ειδικά αυτό το συγκεκριμένο κορίτσι ή αγόρι που του αρέσετε. Μην μοιράζεστε περισσότερες πληροφορίες από όσες χρειάζεται.

ζωδια Ιχθυες
Βλέπετε πού θα σας οδηγήσει η επιμονή σας να ψάχνετε για τον έρωτα στα πιο απίθανα μέρη; Σε διπλές σκοτούρες. Μην σπέρνετε τον πανικό, αλλά δώστε προσοχή στα κρυφά νοήματα. Όταν οι λέξεις και οι πράξεις δεν συμφωνούν μεταξύ τους, έχετε σοβαρό πρόβλημα. Αντιμετωπίστε το. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia