ζωδια για ελεύθερους 15/06 Πέμπτη

zwdia-afriditi-krios

ζωδια για ελεύθερους 15/06 Πέμπτη

ζωδια Κριος
Ένα διάστημα μακράς, σκληρής δουλειάς σημαίνει ότι η κοινωνική σας ζωή απενεργοποιείται για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Το αξίζει. Εξάλλου δεν μπορείτε να ζήσετε έναν έρωτα μόνοι. Τώρα έχουν προτεραιότητα άλλα σχέδια και προοπτικές καριέρας.

ζωδια Ταυρος
Ένα καινούργιο σχέδιο – είτε πρόκειται για δουλειά ή για κάτι δημιουργικό που θέλατε εδώ και καιρό να κάνετε – είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ζωντανέψετε την ερωτική σας ζωή. Η ενέργεια που θα πάρετε από αυτό το νέο εγχείρημα, θα ενεργοποιήσει την κοινωνική σας ζωή.

 

ζωδια Διδυμοι
Αυτό το συγκεκριμένο άτομο που σας έχει και περιμένετε ανυπόμονα, αποφάσισε επιτέλους για το τι ρόλο παίζετε στη ζωή του. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μόλις το ακούτε, συνειδητοποιείτε ότι τελικά είχατε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το σασπένς παρά για το ίδιο το άτομο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Μην αφήνετε τα ρομαντικά συναισθήματα να εμπλακούν στην ανάληψη ευθυνών, που σχετίζονται με πρακτικά θέματα ή την εργασία σας. Σε αυτή την περίπτωση, η κατηγοριοποίηση θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε. Επικεντρωθείτε στην ανταμοιβή που θα έχετε μακροπρόθεσμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λεων
Είστε ερωτευμένοι με τη δουλειά σας και αυτό το πάθος σας κάνει πολύ ελκυστικούς στα σωστά άτομα. Απλά σιγουρευτείτε ότι δεν είστε τόσο χωμένοι στη δουλειά, ώστε να μην μπορείτε να βρείτε χρόνο για λίγο φλερτ τώρα.

ζωδια Παρθενος
Αυτό το συγκεκριμένο άτομο βρίσκεται ακόμη στο μυαλό σας. Ξέρετε κάτι; Σας σκέφτεται και εκείνο το ίδιο. Απλά θυμηθείτε πόσο ωραία και εύκολα γίνεται. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε ή να συμπεριφερθείτε ανόητα. Έχετε μπόλικο χρόνο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Μήπως μπερδεύετε την έννοια της αγάπης με την ιδέα της διάσωσης; Αν η απάντηση είναι θετική, δεν είναι περίεργο που οι τελευταίες σας απόπειρες να βγείτε ραντεβού ήταν ελαφρώς περίεργες. Ήρθε η ώρα να αποσαφηνίσετε τι θέλετε.

ζωδια Σκορπιος
Το να σκέφτεστε την αγάπη σαν μια αρένα όπου μπορείτε να χάσετε ή να κερδίσετε, δεν βοηθάει καθόλου – απλά σας κάνει ηττοπαθείς. Αντ’ αυτού, σκεφτείτε τη διαδικασία των ραντεβού ως μια ατελείωτη σειρά από ευκαιρίες, για να μάθετε και να ωριμάσετε –φυσικά και να διασκεδάσετε!

ζωδια Τοξοτης
Σας αρέσει πραγματικά αυτό το άτομο. Η προσγειωμένη ενέργεια που διαθέτει, εξισορροπεί την υπεραισιοδοξία σας. Απλά θυμηθείτε να κρατήσετε αυτό το συνδυασμό συμπεριφορών σε αυτή τη σχέση. Είστε ακόμη στην αρχή.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Αιγοκερως
Ένα άτομο του στενού φιλικού σας κύκλου, σας επισημαίνει ένα ή δυο σημεία που χρειάζονται βελτίωση στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα ραντεβού σας. Πριν αναστατωθείτε, ακούστε αυτό που έχει να σας πει. Ενδεχομένως να υπάρχουν στοιχεία αλήθειας στα λεγόμενά του.

ζωδια Υδροχοος
Ένας ενδεχόμενος ερωτικός σύντροφος μπορεί να σας εκπλήξει ακόμη και με μια ελάχιστη χειρονομία. Πριν μπείτε σε μια ερωτική δίνη, θυμηθείτε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας κάνει να αισθάνεστε έτσι χωρίς την συγκατάθεσή σας.

ζωδια Ιχθυες
Αισθάνεστε ότι το κάρμα σας στον ερωτικό τομέα σας λέει να αλλάξετε κάτι; Ήρθε η ώρα να εξετάσετε τι δεν σας αρέσει στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στον έρωτα, και να καταλάβετε πώς θα καταφέρετε να έχετε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera