ζωδια για ελεύθερους 15/09 Παρασκευή

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ζωδια για ελεύθερους 15/09 Παρασκευή

ζωδια Κριος
Ήρθε η ώρα να εμφανιστεί ο έρωτας στη ζωή σας, αλλά να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να αναγκάσετε κάτι να συμβεί αν δεν είναι έτοιμο. Ήρθε η ώρα να γίνετε λίγο εφευρετικοί. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από κάποιες παλιές συνήθειες και να δείτε αν αυτό σας βοηθά να ξεκινήσετε την διαδικασία.

ζωδια Ταυρος
Θυμηθείτε να μην πιέζετε τους άλλους. Επειδή εσείς έχετε μια σαφή ιδέα για το πώς θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα σε κάποια κατάσταση δεν σημαίνει ότι το άλλο πρόσωπο θα πρέπει να συμφωνεί υποχρεωτικά. Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε και αφήστε τους άλλους να φροντίσουν για τον εαυτό τους.

 

ζωδια Διδυμοι
Μερικές φορές, μπορεί να ελκύεστε από τα καινούργια και λαμπερά πράγματα, όπως ακριβώς το πουλί – συλλέκτης. Αυτή τη στιγμή, τα άστρα θέλουν από εσάς με σοβαρή σκέψη να αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε από τον έρωτα. Να είστε ειλικρινείς και μπορεί να το βρείτε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Κάποιος που δείχνει καλός στα χαρτιά απλά δεν καταφέρνει να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας, αλλά εν τω μεταξύ, κάποιος που μοιάζει τελείως λάθος για εσάς σας κάνει κλικ. Ακούστε τα ένστικτά σας. Προχωρήστε με αυτό για τώρα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Το να σας δουν με κάτι άλλο εκτός από το καλύτερο, προσβάλλει τη βασιλική σας περηφάνεια, αλλά να θυμάστε ότι το «καλύτερο» είναι κάτι που διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από άτομο σε άτομο. Ίσως θα ήταν καλύτερα εσείς και το πιθανό αμόρε σας να θέσετε πρώτα τα στάνταρ σας.

ζωδια Παρθενος
Έχετε φέρει τη συναισθηματική σας ενέργεια σε αδιέξοδο; Ήρθε η ώρα να ανασυγκροτήσετε και να εξοικονομήσετε τις πηγές σας. Εξάλλου, έχετε πολύ αγάπη να δώσετε, αλλά θέλετε μια μικρή ανταπόδοση σε μακροπρόθεσμη βάση!

ζωδια Ζυγος
Δεν υπάρχει συνταγή στον έρωτα. Θα πρέπει να δείξετε τις καλύτερες προθέσεις σας, να έχετε λίγη πίστη και στη συνέχεια να αφήσετε το σύμπαν να κάνει όλη την δουλειά. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όλα τα άλλα σπουδαία πράγματα στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Σκορπιος
Το ρητό λέει ότι «όσο ζω, μαθαίνω», αλλά ίσως θα πρέπει να αλλάξει σε «άκου και μάθαινε». Αυτό δεν σημαίνει μόνο να δίνετε την προσοχή σας στους άλλους. Ακούστε τον εαυτό σας όταν μιλάτε για την αγάπη και θα εκπλαγείτε με αυτό που θα μάθετε.

ζωδια Τοξοτης
Αφήστε τον εαυτό σας να συμμετέχει σε γήινες απολαύσεις. Εξάλλου, ακόμη και το υπέροχο μυαλό σας χρειάζεται ένα διαφορετικό είδος ενέργειας για να εξισορροπήσει. Βρείτε χαρά στον υλικό κόσμο: ανοίξτε τους ορίζοντές σας σε νέους ορισμούς για τον έρωτα.

ζωδια Αιγοκερως
Αληθινός έρωτας σημαίνει να μάθετε να συμβιβάζεστε αλλά βρίσκεστε σε μια διάθεση που δεν δέχεστε καμία αντίθεση αυτή τη στιγμή. Δώστε στον πιθανό ερωτικό σας σύντροφο μια δίκαιη προειδοποίηση ότι βρίσκεστε σε μια ανυποχώρητη φάση ή ακόμα καλύτερα, απλώς αναθεωρήστε.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχοος
Δεν έχετε καθόλου την διάθεση να είστε υπομονετικοί με τους ανόητους (την είχατε και ποτέ;) Έτσι, αν το άτομο με το οποίο έχετε βγει ραντεβού σας λέει κάτι που είναι λίγο χαζό ή επιπόλαιο – να θυμάστε ότι η υπομονή σας εξαντλείται λίγο γρηγορότερα από το συνηθισμένο πριν απαντήσετε.

ζωδια Ιχθυες
Κάντε κάτι με κάποιον που δεν είναι ο συνηθισμένος σας τύπος. Ένας πιο προσγειωμένος, πρακτικός σύντροφος είναι ιδανικός για τις βαθιές και διαισθητικές σας εσωτερικές δυνάμεις. Με αυτόν τον τρόπο θα κατορθώσετε να τις ισορροπήσουν μεταξύ τους. Να είστε ανοιχτοί στις ευκαιρίες και το σωστό άτομο θα εμφανιστεί.