ζωδια για ελεύθερους 16/01 Δευτέρα

ζωδια για ελεύθερους 16/01 Δευτέρα

ζωδια κριός
Η ενέργεια είναι γλυκιά και διάσπαρτη στην ατμόσφαιρα, όσο κι αν εσείς μπορεί και να μην την αντιλαμβάνεστε. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας χαλαρώνουν και σας ηρεμούν, όπως ένα καλό βιβλίο ή μια ταινία. Αφήστε λίγο ακόμη χρόνο να κυλήσει, πριν εστιάσετε στην ερωτική σας ζωή.

ζωδια ταύρος
Αυτή είναι εποχή για σπίτι, κι εσείς οι ιδανικοί άνθρωποι για το σπίτι! Αφιερώστε χρόνο να κάνετε τη φωλίτσα σας πιο ζεστή, κάτι που θα σας ικανοποιήσει περισσότερο από το να περιφέρεστε στην πόλη. Αυτή είναι η πολυτέλεια της επιλογής, του να είστε αδέσμευτοι.

 

ζωδια δίδυμοι
Η σημερινή μέρα δεν περιλαμβάνει ρομαντισμό, γι’ αυτό είναι η πλέον κατάλληλη να ορμήσετε στις υποχρεώσεις σας και να σβήσετε πολλά από τη λίστα των εκκρεμοτήτων σας. Φροντίστε να βάλετε σε τάξη και όλα τα αγαπημένα σας ρούχα, να είναι πλυμένα και καθαρά, γιατί θα χρειαστείτε πολλά τις επόμενες μέρες!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αν ακολουθήσετε τη ρομαντική σας διαίσθηση τώρα, τα άστρα σας υπόσχονται κάποιες πολλές γλυκές ανταμοιβές! Αφήστε το ένστικτό σας να σας καθοδηγήσει, ποιο άτομο να προσεγγίσετε και πώς. Δεν θα βγείτε χαμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Η περηφάνια σας είναι αυτή που σας θέτει σε μειονεκτική θέση αυτή την περίοδο, όσο αφορά τα θέματα καρδιάς. Θα είναι συνετό για εσάς να επιστρατεύσετε λίγη μετριοφροσύνη, παράλληλα με την πρόθεση να κάνετε τις κινήσεις που ξέρετε ότι οφείλετε…

ζωδια παρθένος
Αφήστε στην άκρη την τακτοποίηση σε ντουλάπια και συρτάρια! Οι μέρες αυτές σας προστάζουν να εστιάσετε στις φιλικές σας σχέσεις – και ίσως κάποια από αυτές να καταλήξει και σε κάτι παραπάνω.

ζωδια ζυγός
Κάποιες φορές είναι πολύ πιο εύκολο να ενδώσετε στην τάση για υπερβολική ευαισθησία, παρά να προσπαθείτε συνεχώς να την καταπολεμείτε ή να την καταπνίγετε. Μην διστάσετε ακόμη και να αράξετε στον καναπέ με μια δακρύβρεχτη ταινία, καθαρά για λόγους απόλυτης κάθαρσης!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια σκορπιός
Βιώνετε μια φάση που σας φαίνετε πως ό,τι θελήσετε έρχεται στην αγκαλιά σας. Το μόνο αγκάθι είναι το ένστικτό σας, που μπορεί να σας σπρώχνει να πείτε ή να κάνετε διαφορετικά πράγματα από αυτά που «εξυπηρετούν» τους σκοπούς σας.

ζωδια τοξότης
Αδειάστε το πρόγραμμά σας από όσα έχετε καταγράψει: η διάθεσή σας αλλάζει και πρέπει να είστε εντελώς ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θελήσετε και όποτε το θελήσετε! Λίγη άσκηση θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την ενέργειά σας.

ζωδια αιγόκερως
Τον τελευταίο καιρό έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σας ένα ιδιαίτερο άτομο. Τώρα τα άστρα απαιτούν από εσάς να κάνετε ένα βήμα πίσω, προκειμένου να κάνετε μια νέα αναγνώριση του εδάφους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιορίσετε τις πιθανότητές σας, μπορείτε να έχετε κι άλλες επιλογές ταυτόχρονα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια υδροχόος
Το ένστικτό σας συνήθως λειτουργεί υπέρ σας, ωστόσο αυτή την περίοδο μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό όσο αφορά τις αντιδράσεις σας. Ίσως να παίρνετε πολύ προσωπικά κάποιες καταστάσεις. Ζητήστε την οπτική ενός φιλικού σας ατόμου.

ζωδια ιχθύες
Αυτή είναι μια περίοδος που είστε περισσότερο στο επίκεντρο της προσοχής. Τα άστρα ευνοούν τη γοητεία, την ευγένεια και τη θετική σας ενέργεια. Φροντίστε να βγαίνετε αρκετά και να απολαμβάνετε τις καλές συγκυρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia