ζωδια για ελεύθερους 16/04 Κυριακή

ζωδια για ελεύθερους 16/04 Κυριακή

ζωδια Κριος
Αφήστε ένα άτομο με τον οποίο βγαίνετε, να σας γνωρίσει λίγο βαθύτερα. Να είστε ειλικρινείς για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας και μην συγκρατείστε. Αφήστε τη συζήτηση να γίνει περισσότερο προσωπική από ότι συνήθως. Αν κάποια στιγμή αισθανθείτε άβολα, σταματήστε.

ζωδια Ταυρος
Τα πολλά ξενύχτια μπορεί να προκαλέσουν χάος στην υγεία σας (και στην εμφάνισή σας). Αντί να περάσετε πάλι όλη τη νύχτα έξω στην πόλη, μείνετε μέσα και χαλαρώστε με ένα ιδιαίτερο άτομο. Πηγαίνετε στο κρεβάτι νωρίς για έναν απολαυστικό ύπνο!

 

ζωδια Διδυμοι
Η καρδιά σας μπορεί να θέλει να χτυπήσει γρηγορότερα, όμως το μυαλό σας ξέρει καλύτερα. Μην βιαστείτε να ξεκινήσετε κάτι χωρίς προετοιμασία – αποφύγετε να εμπλακείτε με ζητήματα (και άτομα) για τα οποία δεν είστε απόλυτα σίγουροι. Αποφύγετε το ρίσκο για τώρα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Η ικανότητά σας να αυτοσαρκάζεστε, είναι ένα ακαταμάχητο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να το καλλιεργήσετε. Ο υπερβολικά σοβαρός εαυτός σας μπαίνει συνεχώς εμπόδιο σε μια βαθιά συζήτηση με ένα καινούργιο άτομο. Αντί να είστε υπερβολικά ευαίσθητοι με τα πάντα, αγνοήστε το και συνεχίστε να γελάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λεων
Ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε την πραγματικότητα. Οι φιλοδοξίες σας που σχετίζονται με την αγάπη και τις ερωτικές σχέσεις, δεν είναι ρεαλιστικές – χωρίς υπερβολές. Η αγάπη δεν έχει να κάνει με το αν θα βγείτε ραντεβού με ένα κουνελάκι του Playboy ή με έναν ραλίστα. Είναι ρηχό αλλά θα το ανακαλύψετε με το δύσκολο τρόπο αν συνεχίσετε να το κάνετε.

ζωδια Παρθενος
Το χαμόγελο και το γέλιο σας χαλαρώνουν τους άλλους. Οι άνθρωποι ελκύονται από εσάς περισσότερο λόγω της γλυκύτητάς σας. Κρατήστε τη συζήτηση χαλαρή – θα δώσει σε κάποιο καινούργιο άτομο την αφορμή για να σας μιλήσει.

ζωδια Ζυγος
Η αληθινή αγάπη είναι πολλές φορές περίπλοκη και απαιτητική πριν αρχίσει να αποδίδει, γι’ αυτό το λόγο η υπομονή είναι τόσο σημαντική. Γι’ αυτό μην ξεγελαστείτε με όλη αυτή την ενεργητικότητα. Να είστε επιφυλακτικοί με τους δήθεν ρομαντικούς που σας αγαπούν και όταν σοβαρεύουν τα πράγματα σας εγκαταλείπουν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιος
Να έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε μοτίβα και τάσεις αυτή την περίοδο. Το υποσυνείδητό σας θα σας δώσει μερικές ιδέες σχετικά με το τι ψάχνετε σε ένα άτομο προκειμένου να γίνει το ταίρι σας. Δεν βλάπτει να καταγράψετε τις παρατηρήσεις σας στην πορεία.

ζωδια Τοξοτης
Κάντε τη διαδικασία των ραντεβού μια ομαδική προσπάθεια! Βρείτε φίλους που θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους στόχους που έχετε σήμερα για τα ραντεβού σας. Είτε αφορά το να σας κανονίσουν κάτι με μια γνωριμία ή να επιμεληθούν το προφίλ που έχετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα καταφέρετε περισσότερα αν δράσετε ομαδικά.

ζωδια Αιγοκερως
Το να γνωρίσετε κάποιον καλύτερα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκαλύπτετε τα πάντα από το πρώτο ραντεβού. Αντ’ αυτού, να είστε φειδωλοί με τις λεπτομέρειες από το παρελθόν σας. Η ιδιωτική σας ζωή είναι σημαντική. Για το λόγο αυτό μην την θέτετε σε κίνδυνο, με το να αποκαλύπτετε πάρα πολλά για τον εαυτό σας πολύ νωρίς.

ζωδια Υδροχοος
Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας! Αν δεν σας αρέσει να σας φέρονται υποτιμητικά, γιατί επιτρέπετε στους άλλους να το κάνουν; Είναι ανθρώπινο να θέλετε να είστε αρεστοί στους άλλους αλλά δεν είστε υποχρεωμένοι να ενδίδετε σε κάθε υπόδειξη.

ζωδια Ιχθυες
Μην μεγαλοποιείτε τα προβλήματά σας για να κερδίσετε τη συμπάθεια των άλλων. Αυτό που σε εσάς φαίνεται σαν κοσμογονικό γεγονός, μπορεί να μην σημαίνει τίποτα για κάποιον άλλο. Δείτε τα πράγματα στη σωστή τους προοπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66