ζωδια για ελεύθερους 16/06 Παρασκευή

zwdia-aytokinita

ζωδια για ελεύθερους 16/06 Παρασκευή

ζωδια Κριος
Μήπως προσπαθείτε να αλλάξετε την ερωτική συμπεριφορά κάποιου φίλου σας, ώστε να αποφύγετε να επικεντρωθείτε στη δική σας; Είναι δύσκολο να αποβάλλετε τη συνήθεια που έχετε να ανακατεύεστε, αλλά η ψυχή σας μπορεί να επωφεληθεί από λίγη παραπάνω φροντίδα.

ζωδια Ταυρος
Μάθετε να αποδέχεστε τον εαυτό σας. Αυτό σημαίνει ότι θα βλέπετε και τα θετικά σας χαρακτηριστικά αλλά και τα μέρη της προσωπικότητάς σας που χρειάζονται περισσότερη ευγένεια, αγάπη και προσοχή. Η αναζήτηση της αγάπης μπορεί να πάει λίγο πίσω τώρα, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα.

 

ζωδια Διδυμοι
Θα πρέπει επειγόντως να κατευθύνετε κάπου τα ρομαντικά σας αισθήματα. Οποιαδήποτε προσπάθεια βελτίωσης, θα έχει μια ραγδαία αυξανόμενη επίδραση στο μέλλον. Ρίξτε μια ματιά στα μοτίβα που ακολουθείτε και στα αποτελέσματα που έχετε. Τι επιθυμείτε πραγματικά σε ότι αφορά την αγάπη;

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Οι επιφανειακές διαφορές που σας ενοχλούσαν αρχικά, μπορεί να καταλήξουν να γίνουν ο ισχυρότερος κρίκος ανάμεσα σε εσάς και το άτομο αυτό. Απλά προσπεράστε την αρχική σας δυσφορία και μπορεί να καταλήξετε με ένα ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας εκπλήξει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Νομίζατε ότι το να πάτε για μπόουλινγκ ή για μίνι γκολφ θα ήταν μια χαλαρή δραστηριότητα αλλά ξαφνικά το ραντεβού σας γίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Διατηρήστε την αίσθηση του χιούμορ σας. Το κυνήγι του έρωτα εμπλέκει και λίγο πολεμοχαρείς διαθέσεις που και που.

ζωδια Παρθενος
Κάποια είδη ζώων τρώνε το ταίρι τους μετά από ένα κακό ραντεβού. Δόξα το Θεό, το μόνο που χρειάζεται να πείτε εσείς είναι: «Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω». Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι αν λέτε σε κάποιον ναι, ενώ στην πραγματικότητα θέλετε να πείτε όχι, μακροπρόθεσμα καταλήγει σε πιο δυσάρεστες καταστάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Ζυγος
Οι πρώτες εντυπώσεις μπορεί να είναι εξαιρετικά παραπλανητικές. Πριν παρατήσετε αυτό το άτομο, δώστε του μια ευκαιρία. Μπορεί να αναπτύξετε μια πιο δυνατή και βαθιά σχέση με κάποιον τον οποίο ερωτεύεστε σταδιακά, παρά με έναν τύπο με τον οποίο περνάτε ένα υπέροχο πρώτο ραντεβού.

ζωδια Σκορπιος
Το γαϊτανάκι του έρωτα σας ζαλίζει. Σταματήστε αυτή την τρελή κούρσα – θέλετε να κατεβείτε! Η επιθυμία σας είναι διαταγή για το σύμπαν. Περνάτε μια περίοδο ξεκούρασης και χαλάρωσης για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ζωδια Τοξοτης
Ο έρωτας μπορεί να είναι κάτι συναρπαστικό και καινούργιο αλλά πρώτα πρέπει να κάνετε ένα βήμα για να τον πλησιάσετε. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, κάποιος περιμένει από εσάς να κάνετε το πρώτο βήμα! Και μην ανησυχείτε για τον αν είστε ντυμένοι κατάλληλα – του αρέσει να σας βλέπει ακριβώς όπως είστε.

zodia-zvdia-75

ζωδια Αιγοκερως
Αυτός ο υποψήφιος νέος δεσμός δίνει τις ωραιότερες υποσχέσεις αλλά πως συνεχίζει μετά; Είναι αλήθεια αυτό που λένε, ότι οι πράξεις μετράνε περισσότερο από τα λόγια. Μην ακούτε μόνο με τα αυτιά σας.

ζωδια Υδροχοος
Το μυστικό για ένα επιτυχημένο ραντεβού, είναι η συνειδητοποίηση ότι η ευτυχία περνά αποκλειστικά από το δικό σας χέρι – και όχι κάποιου άλλου. Το να μάθετε να ζείτε με αυτό το μότο, αμέσως κάνει τον έρωτα πιο γλυκό και ικανοποιητικό.

ζωδια Ιχθυες
Γιατί όλα σας τα ραντεβού καταλήγουν στον ίδιο (ασύμβατο με εσάς) τύπο στο τέλος; Γιατί η ερωτική σας ζωή δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που περιμένατε; Ήρθε η ώρα να αναρωτηθείτε και να απαντήσετε στις δύσκολες αυτές ερωτήσεις.

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00