ζωδια για ελεύθερους 16/07 Κυριακή

agapiste-ton-eayto-sas

ζωδια για ελεύθερους 16/07 Κυριακή

ζωδια Κριος
Σκεφτείτε μήπως πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι με το νέο σας πιθανό αμόρε. Ναι, είναι αλήθεια ότι έχετε έναν εξαιρετικά γεμάτο και ικανοποιητικό τρόπο ζωής – αλλά καλό θα ήταν να κάνετε λίγο χώρο για αυτή την προοπτική. Αξίζει να το κρατήσετε στη ζωή σας.

ζωδια Ταυρος
Αντιτίθεστε στις επιρροές του σύμπαντος που παίζει με τα συναισθήματά σας, αλλά βαρεθήκατε να εμπλέκεστε συνεχώς σε ένα αέναο παιχνίδι εξουσίας. Αποφασίστε να παραδώσετε τα όπλα σας και να κηρύξετε ανακωχή. Χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Πάρτε τον.

 

ζωδια Διδυμοι
Αισθάνεστε λίγο αποκομμένοι και απόμακροι; Ήρθε η ώρα να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο να συντηρήσετε τις κοινωνικές σας επαφές. Καλέστε παλιούς φίλους, κάντε σχέδια μαζί τους και κρατήστε τους στη ζωή σας. Όλη αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε και επαφές στον ερωτικό τομέα επίσης.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Δεν είστε απολύτως σίγουροι αν σας καταλαβαίνει – ξέρετε ποιος – πάνω που ελπίζατε ότι τα πράγματα μεταξύ σας θα έπαιρναν μια πιο ερωτική τροπή. Μην ανησυχείτε! Γνωρίζει την αξία σας. Μην ανησυχείτε επειδή θεωρείτε ότι δεν είστε προχωρημένοι και χαλαροί – είστε διαχρονικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Λεων
Αυτή η κρίση που έχει προκύψει κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας, στην πραγματικότητα δεν είναι κρίση – είναι περισσότερο ευκαιρία. Αν διανύετε μια περίοδο ξηρασίας, χρησιμοποιήστε το χρόνο αυτό για να μάθετε κάτι νέο και υπέροχο που μέχρι τώρα δεν είχατε το χρόνο να ανακαλύψετε. Τένις κανείς;

ζωδια Παρθενος
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να ερωτευτεί κάποιος. Κάποιοι άνθρωποι είναι ερωτευμένοι με κάποιον σκοπό. Άλλοι είναι ερωτευμένοι με τη δουλειά τους. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: όσο πιο πολύ ερωτεύεστε, τόσο πιο εύκολο γίνεται. Επεκτείνετε το πώς ορίζετε τον έρωτα και τους τρόπους με τους οποίους ερωτεύεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Ζυγος
Ένα ασυνήθιστο πρόσωπο χρειάζεται μια ασυνήθιστη στρατηγική για να το προσεγγίσετε – τα συνηθισμένα κόλπα δεν θα πιάσουν με αυτό το άτομο! Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το πλησιάσετε. Κινηθείτε αργά και προσεκτικά αλλιώς μπορεί να το τρομάξετε.

ζωδια Σκορπιος
Είστε τόσο λογικοί και αμερόληπτοι στις καθημερινές σας επαφές, που αυτό το πρόσωπο πιστεύει ότι δεν σας αρέσει, κάτι που απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Μάθετε πώς να εκφράζετε τα συναισθήματά σας σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξοτης
Φαίνονται υπέροχοι, μυρίζουν τέλεια και μοιάζει σαν να ξέρουν πάντα τι πρέπει να πουν. Είναι τυχαίο που εσείς οι δύο μοιράζεστε ένα μαγικό, σχεδόν καρμικό δέσιμο μεταξύ σας; Για μισό λεπτό… Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά πριν βουτήξετε στα βαθιά.

ζωδια Αιγοκερως
Αυτό το συγκεκριμένο άτομο σας παίρνει τα μυαλά κάθε φορά που κάνετε παρέα μαζί του. Απλώς βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας πατούν σταθερά στο έδαφος και όλα θα πάνε πολύ-πολύ καλά.

ζωδια Υδροχοος
Σταματήστε να κρύβετε τα προτερήματά σας και προσθέστε λίγο αλατοπίπερο στην ερωτική σας ζωή με το να φλερτάρετε με λίγο πιο ανορθόδοξο τρόπο από ότι συνήθως. Το μοναδικό σας στυλ τυγχάνει μεγάλης αποδοχής στο παιχνίδι του έρωτα. Προχωρήστε και απελευθερωθείτε!

ζωδια Ιχθυες
Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να είστε πάντα εκεί και να στηρίζετε τους άλλους αλλά έχετε πλέον πειστεί ότι δεν μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας να εξαρτάται από κάποιον άλλον. Μήπως αυτού του είδους η συμπεριφορά σας κρατάει πίσω από το να δημιουργήσετε σχέση;

zwdia-zodia-astrologia-65