ζωδια για ελεύθερους 17/04 Δευτέρα

8910501024x768Mykindofheaven

ζωδια για ελεύθερους 17/04 Δευτέρα

ζωδια Κριος
Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην κριτική αυτή την περίοδο, οπότε πιθανότατα δεν είναι η καλύτερη στιγμή να ζητήσετε πολλές πληροφορίες για οτιδήποτε προσωπικό. Μην απαιτείτε ειλικρίνεια, εφόσον υπάρχει η πιθανότητα να θυμώσετε με την απάντηση που θα πάρετε. Κρατήστε τα πράγματα χαλαρά προς το παρόν.

ζωδια Ταυρος
Δεν είναι αγώνας δρόμου, παρόλο που μερικές φορές μοιάζει να είναι. Ακόμη και αν τα συναισθήματά σας για ένα ιδιαίτερο άτομο συνεχίζουν να αναπτύσσονται, μην ενεργήσετε ακόμη. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να το σκεφτεί καλύτερα, πριν βιαστείτε να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση.

 

ζωδια Διδυμοι
Ακολουθήστε το ένστικτό σας και να είστε αυθόρμητοι σε κάποια αλλαγή στη ζωή σας. Η αναποφασιστικότητά σας είναι εκνευριστική, ειδικά όταν όλοι οι άλλοι δρουν αποφασισμένα. Αντί να αμφιταλαντεύεστε με τις επιλογές που έχετε, ακολουθήστε το πρώτο σας προαίσθημα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, αν είστε θελκτικοί και αθόρυβοι σε ό,τι κάνετε. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να ενθαρρύνετε μια αινιγματική παρουσία, όταν συναναστρέφεστε με νέους ανθρώπους – ιδιαίτερα αν είναι ελκυστικοί. Κρατήστε την αποφασιστικότητά σας για το γραφείο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λεων
Αν αισθάνεστε ατίθασοι σήμερα, ενδώστε στην επιθυμία σας για ταξίδια. Οργανώστε ένα ταξίδι σε έναν τροπικό προορισμό ή έστω μια σύντομη και κοντινή απόδραση. Όσο προετοιμάζεστε για αυτή τη νέα περιπέτεια, το άγχος σας θα καταλαγιάσει.

ζωδια Παρθενος
Είστε πολύ εφευρετικοί, γι’ αυτό αφήστε την περιέργειά σας να σας οδηγήσει την επόμενη φορά που θα προγραμματίσετε ραντεβού με ένα καινούργιο άτομο. Βασιστείτε στην έμφυτη περιέργειά σας για να βρείτε νέα μέρη.

ζωδια Ζυγος
Αγαπήστε τον εαυτό σας και θα γίνετε ακαταμάχητοι. Μια χρόνια έλλειψη αυτοσεβασμού μπλοκάρει την πρόσβαση στην καρδιά σας. Το να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, είναι το κλειδί για να βρείτε τον τέλειο σύντροφο και την ευτυχία σε οτιδήποτε κάνετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιος
Να είστε ρεαλιστές. Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τις προσδοκίες σας στον ερωτικό τομέα. Μήπως αυτές είναι ιδιαίτερα υψηλές ή αμφίβολα επιτεύξιμες; Αυτό που θέλετε με αυτό που χρειάζεστε, μπορεί να διαφέρουν τελείως. Τώρα είναι η ευκαιρία σας, να επιτύχετε την αρμονία μεταξύ των δύο αυτών άκρων.

ζωδια Τοξοτης
Σταματήστε να αναβάλλετε όλες τις μικρές ενοχλητικές λεπτομέρειες. Είναι μια καλή μέρα για να οργανώσετε τα μικροπράγματα της ζωής σας που σας τρελαίνουν. Κάντε μια λίστα με όσα πρέπει να επιτύχετε και ξεκινήστε να τα κάνετε και να τα διαγράφετε από τη λίστα σας. Αν δεν καταφέρετε να τα κάνετε όλα σήμερα, μην αγχωθείτε. Τουλάχιστον κάνατε την αρχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγοκερως
Ένας φίλος σας χρειάζεται ενθάρρυνση. Παρόλο που θα προτιμούσατε να περάσετε τη μέρα σας φλερτάροντας, εστιάστε τη διάθεσή σας στο τι μπορείτε να κάνετε για αυτό το άτομο. Ακόμη κι αν δεν καταφέρετε κάτι σημαντικό, ο φίλος σας θα εκτιμήσει τη χειρονομία.

ζωδια Υδροχοος
Ακόμη κι αν αισθάνεστε ότι είναι λίγο ανούσια τα σχέδια που κάνετε με φίλους, αποφύγετε να κάνετε πίσω την τελευταία στιγμή. Πειθαρχήστε τον εαυτό σας και πηγαίνετε με τα νερά τους. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα όταν ένα ενδιαφέρον καινούργιο άτομο προβάλλει από το πουθενά.

ζωδια Ιχθυες
Κοντρολάρετε τη διάθεσή σας. Συχνά τα συναισθήματα μπαίνουν εμπόδιο και τίποτα δεν γίνεται όπως σκοπεύατε. Σίγουρα είναι σημαντικό να αφήσετε αυτό το συγκεκριμένο άτομο να μάθει πώς αισθάνεστε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται διαρκώς να το υπενθυμίζετε.

zwdia-zvdia-taro-00