ζωδια για ελεύθερους 17/05 Τετάρτη

giati-den-tilefwnei

ζωδια για ελεύθερους 17/05 Τετάρτη

ζωδια Κριος
Το να εξερευνάτε νέους τόπους και να γνωρίζετε καινούργια άτομα, προσφέρει στην καρδιά σας αυτή τη νέα ώθηση που έχει πολλή ανάγκη. Τώρα και για κάτι (ίσως και για κάποιον) τελείως διαφορετικό!

ζωδια Ταυρος
Τώρα ήρθε η ώρα να προσεγγίσετε καινούργια άτομα με υγιή επιφύλαξη. Σίγουρα μπορεί να φαίνονται υπέροχα, αλλά θέλετε να δείτε πολλά περισσότερα από αυτά που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια. Αν είναι το ίδιο υπέροχα εσωτερικά, το πιο πιθανό είναι ότι θα φανεί.

 

ζωδια Διδυμοι
Είστε όλο λόγια και αυτό είναι κάτι καλό. Οι συζητήσεις οδηγούν σε ενδιαφέρουσες καταστάσεις τώρα, και σίγουρα θέλετε να ασχοληθείτε με πολλά θέματα με πολλούς ανθρώπους. Αφήστε τους να σας αποδείξουν ότι αξίζουν το ενδιαφέρον σας!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Κρατήστε τα σχέδιά σας χαλαρά, καθώς πιθανόν να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε ώρα. Η καλύτερη ιδέα είναι να κάνετε παρέα ή να βγαίνετε έξω με νέους φίλους – λιγότερες υποχρεώσεις, περισσότερη ποικιλία.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λεων
Το σίγουρο είναι ότι όταν ο Θεός μοίραζε χαρίσματα, εσείς κρατάγατε ομπρέλα – και τώρα τα άστρα ενισχύουν τα φυσικά σας ταλέντα με ραγδαίο ρυθμό. Επωφεληθείτε όσο είναι καιρός.

ζωδια Παρθενος
Το πιο πιθανό είναι ότι έχετε συσσωρεύσει πολλή «καυτή» ενέργεια και αυτή η ένταση θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εκτονωθεί. Φανείτε τολμηροί – γιατί όχι! Μην χαμογελάτε απλά στον τύπο που σας ενδιαφέρει μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο με κόσμο – χαμογελάστε πλατιά. Πείτε πρώτοι ένα «γεια».

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Όλοι ενδιαφέρονται για αυτά που έχετε να πείτε. Ίσως να ευθύνεται ο δυνατός συνδυασμός της ολοένα αυξανόμενης ευφράδειας, της θερμής αίσθησης του χιούμορ και γενικότερα του σερί των επιτυχιών σας. Γιατί να κάνετε πίσω όταν είστε τόσο καλοί;

ζωδια Σκορπιος
Τι είναι τελικά το πιο σημαντικό για εσάς, σε ότι αφορά τον ερωτικό τομέα; Μπορεί να ξανασκέφτεστε τις προτεραιότητές σας αυτή την περίοδο και αυτό είναι κάτι καλό. Γιατί δεν αναβαθμίζετε και τη στάση σας απέναντι στον έρωτα;

ζωδια Τοξοτης
Το πιο γοητευτικό στοιχείο πάνω σας είναι αυτή η επιπλέον χαριτωμένη λάμψη που σας δίνουν τα άστρα αυτή την περίοδο και σας κάνουν πραγματικά ακαταμάχητους. Αφήστε να φανεί ο ενθουσιασμός σας, η αίσθηση του χιούμορ σας και ο αισθησιασμός σας.

ζωδια Αιγοκερως
Μπορεί να είστε αφελείς όταν πρόκειται για τις ερωτικές σχέσεις τώρα και να ονειρεύεστε ένα μέλλον γεμάτο λουλούδια και καρδούλες. Απλά να είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι που θα μπορούσε να είναι μια ήπια υποχώρηση.

ζωδια Υδροχοος
Αν μπορέσετε να φέρετε κοντά κάποιες ιδέες και μερικούς έξυπνους ανθρώπους, δεν θα είστε μόνο ικανοποιημένοι αλλά θα σας θεωρούν κοινωνικά ευφυείς. Τι λέτε για μια συζήτηση πάνω σε κάποιο τρέχον θέμα;

ζωδια Ιχθυες
Χαλιναγωγείστε την τάση που έχετε να ταξιδεύει αλλού το μυαλό σας. Υπάρχουν πολλά πράγματα να μάθετε εδώ στη Γη σε ό,τι αφορά τον έρωτα – με την προϋπόθεση ότι είστε περισσότερο προσεκτικοί με ό,τι συμβαίνει γύρω σας και στην καρδιά σας.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia-66