ζωδια για ελεύθερους 17/07 Δευτέρα

ζωδια για ελεύθερους 17/07 Δευτέρα

Ζωδια Κριος
Το καλύτερο πράγμα όταν μεγαλώνεις, είναι ότι κάποια θέματα συναισθηματικής φύσεως αποκτούν λιγότερη σημασία. Με το που θα αφήσετε κάποια παλιά βάρη πίσω σας, θα είστε έτοιμοι να δείτε τη ζωή με μια εντελώς καινούργια ματιά – και έναν καινούργιο έρωτα.

Ζωδια Ταυρος
Πάρτε το χρόνο σας, ειδικά αν είναι λίγος καιρός που έχετε αρχίσει να βγαίνετε ραντεβού. Βάλτε τις βάσεις πριν ξεκινήσετε. Με άλλα λόγια, σκεφτείτε τι θέλετε πριν πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα κατάσταση, εντάξει;

 

Ζωδια Διδυμοι
Μπορεί να συμπεριφέρεστε σαν άγριο ζώο στη δημόσια ζωή σας, όμως οι πιο κοντινοί και αγαπημένοι σας φίλοι γνωρίζουν πόσο τρυφερή είναι η καρδιά σας. Τώρα ήρθε η ώρα να δείξετε την πιο μαλακή πλευρά σας σε ότι αφορά τα ερωτικά σας αλλιώς μπορεί να διώξετε μια πολύ καλή προοπτική.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Ένα ραντεβού σας ξαφνιάζει με μακροπρόθεσμα σχέδια και κάνει το μυαλό σας να πηγαίνει σε μερικά απροσδόκητα μέρη. Εσείς πάλι ξαφνιάζετε τον ίδιο σας τον εαυτό, με το να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται και να το διασκεδάζετε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Πότε τα ραντεβού γίνονται μόνο για να εντυπωσιάσετε τους άλλους; Ξεχάστε τα όλα αυτά. Αντ’ αυτού, σκεφτείτε εάν σας αρέσει πραγματικά αυτό το άτομο. Όταν θα ξεφορτωθείτε τις μεγαλόπνοες προσδοκίες σας, όλα θα γίνουν πολύ πιο ευχάριστα.

Ζωδια Παρθενος
Μια προοπτική στον ερωτικό τομέα – αρκετές στην πραγματικότητα – εμφανίζεται στη ζωή σας τη στιγμή που δεν το περιμένετε. Θέλετε να κάνετε μια λογική επιλογή, αλλά αν είστε υπερβολικά αναλυτικοί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να περιπλέξετε τα πράγματα. Αδράξτε τη μέρα και ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Ζωδια Ζυγος
Κάνετε σε κάποιον δώρο την πλήρη και αμέριστη προσοχή σας. Η προσήνειά σας σε κάθε κοινωνική περίσταση είναι αξιοπρόσεκτη από κάποιον – κάποιον πολύ γοητευτικό. Οι κανόνες καλής συμπεριφοράς αποδίδουν εκεί που δεν το περιμένετε!

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Σκορπιος
Δεν είναι δυνατόν να εκτιμάτε ολοκληρωτικά την προσωπικότητα κάποιου, βασισμένοι στην πρώτη εντύπωση που δίνει. Έτσι, παρόλο που το ένστικτό σας πέφτει πάντα μέσα, περιμένετε λίγο πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας για αυτό το ραντεβού. Χρειάζεστε περισσότερα στοιχεία.

Ζωδια Τοξοτης
Η ένταση στα ερωτικά σας αυξάνεται αλλά δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε. Τα πάτε μια χαρά, παρόλο που τα ραντεβού σας δεν ήταν ό,τι καλύτερο τελευταία. Εκκρεμεί η επίλυση κάποιων παλιών θεμάτων. Κρατήστε αυτό στο μυαλό σας και σκεφτείτε τα πράγματα πιο διεξοδικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Αιγοκερως
Τα ερωτικά σας συναισθήματα είναι όντως έντονα ή μήπως κάποιες παρεξηγήσεις σας έχουν οδηγήσει στο να παίρνετε τα πράγματα πιο σοβαρά από ότι πρέπει; Πού είναι το πάθος σας; Ήρθε η ώρα να κάνετε λίγο πίσω και να αφήσετε να επικρατήσει η ψυχραιμία.

Ζωδια Υδροχοος
Η γλώσσα σας δένεται κόμπος όταν αυτό το συγκεκριμένο άτομο έρχεται προς το μέρος σας. Βρείτε έναν τρόπο να ξεμπλοκάρετε και γρήγορα. Ενδιαφέρεται και αυτό για εσάς – αλλά χρειάζεται από εσάς κάποια κίνηση για να δείξετε ότι είστε πρόθυμοι.

Ζωδια Ιχθυες
Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, καλό θα ήταν να εξασκηθείτε στο να βλέπετε τα πράγματα στο σύνολό τους. Συμπεριλάβετε όλα τα συναισθήματά σας, όχι μόνο αυτά που πιστεύετε ότι είναι ελκυστικά. Συμπεριλάβετε όλες τις πιθανές και επιθυμητές ευκαιρίες.